Život je boj s osudem...

12.01.2014 18:36

    Vážení, nemohu si pomoci abych se neozýval i když mne bijí jak žito. Smazali mi už dva weby, na kterých jsem odmítal být řazen mezi nemyslící stádo bučící podle not zpívaných v médiích. A patrně to stejné možná postihne i tento blog, přesto to sem dám. A těm, kterým to vadí se omlouvám, nemusejí to ostatně číst Nicméně mi to nedá, abych alespoň těm trochu myslícím nepověděl své. Nedělám si monopol na pravdu, jen mě z věcí příštích doslova jímá hrůza. Podle mnoha náznaků se rychle blížíme k vrcholu neuvěřitelné globální změny. Ocitli jsme se na křižovatkách, na kterých činíme jakés takés rozhodnutí, které nutně ovlivní budoucí život na Zemi.
    A tu se naskytla příležitost rozrazit dveře mentálního a emocionálního vězení, které po tisíce let omezovalo lidskou rasu. Nebo můžeme dovolit agentům této kontroly dokončit jejich agendu mentálního, emocionálního, duchovního a fyzického zotročení každého muže, ženy a dítěte na planetě pomocí jedné světové vlády, jediného náboženství, armády, ústřední banky a jejího zanikajícího oběživa, a to vše podpořené dobrovolně očipovaným obyvatelstvem.
    Vím, zní to naprosto fantasticky, ale kdyby se lidská rasa dokázala odpoutat od posledního produkovaného varietního programu na dostatečně dlouhou dobu aby stačila zaměstnat svůj mozek viděla by, že tyto události nejenže nastanou, ony se už dějí. Hnací motor pro centrální řízení celosvětové politiky, obchodu, bankovnictví, armády a médií nabírá obrátky. Čipování lidí už probíhá. Kdykoli se připravuje prosazení skryté agendy, vždy nastává doba, kdy skryté musí proniknout na povrch aby bylo nakonec implementováno ve fyzické realitě. To je to, co nyní vídáme ve slučování celosvětového bankovnictví a nadnárodních společností, a rychlost, se kterou se soustřeďuje politická a ekonomická nadvláda skrze Evropskou unii, Spojené národy, Světovou obchodní organizaci, Multilaterální dohodu o investicích, a množství dalších globalizačních institucí jako jsou Světová banka, Mezinárodní měnový fond a summity G-7/G-8. V pozadí této neustálé a řízené centralizace jsou příbuzenské pokrevní linie světových Židů, které mohou být vysledovány až do dob starověkého Středního a Blízkého východu.
    Vynořili se aby se stali smetánkou, šlechtou a kněžstvem Evropy předtím, než expandují svou moc do celého světa převážně skrze Velké Britské Impérium. To umožnilo klanu exportovat pokrevní příbuznost do všech zemí které byly pod britskou a evropskou nadvládou, včetně Spojených států amerických, kde pokračují ve svých „produkcích“ až do dnešních dnů. Valná většina prezidentů Spojených států amerických byli, či ještě jsou geneticky příbuzní dvěma lidem - anglickému králi Alfrédu Velikému a Karlu Velikému, proslulému panovníkovi z Francie devátého století. Agenda této příbuzenské pokrevní linie byla do dnešních dnů implementována natolik, že centrální celosvětová kontrola je zcela nasnadě.
    Jestli chcete vědět jak bude vypadat život pokud se rychle neprobudíte, podívejte se na nacistické Německo. Mladí, pokud ovšem budou mít zájem, se na tu dobu budou muset přeptat starších. To je svět, který očekává globální obyvatelstvo jako plán, který lze nazvat jako Agenda Bratrství, a který se vine od roku 2000 prvním desetiletím nového tisíciletí. Lidé nemají ani ponětí o propasti nad kterou stojíme, či o povaze světa který podědí jejich děti. A většině lidí je to zdá se naprosto jedno. Mnohem spíš by ignorovali zjevné a popřeli pravdu, která jim bije do očí. Cítím se jako kráva, která běží po poli a volá:
    „Hej! Víte že některé z našich přátel odváží nákladní auto každý měsíc pryč? Jo, oni je nepřevážejí k jinému poli, jak jsme mysleli. Oni je střelí do hlavy, nechají vykrvácet, rozřezají je na kousky a nasáčkují. Pak je tito lidé kupují a pojídají!"
    A představte si, jaké by byly reakce zbytku stáda:
    „Zešílela si?! To by nikdy neudělali! Beztak mám v této přepravní společnosti podíl a dostávám slušnou provizi. Sklapni, a nestraš."
    Agenda, o které je v tomto povídání řeč, se rozvíjela po tisíce let až do současnosti, kdy je blízko k dokončení. Jelikož lidstvo se zbavilo úsudku a zodpovědnosti. Lidstvo by raději dělalo to, co je pro něj aktuálně výhodné, než aby posuzovalo hlubší konsekvence svého chování pro lidskou existenci. Nevědomost je sladká, říkáme, a je to pravda. Ale jen na chvíli. Může být fajn nevědět, že tornádo se blíží, a nemuset se obávat učinit nějaké kroky. Ale zatím co máte hlavu v písku, váš zadek je ve vzduchu a tornádo se stále blíží. Jestliže jste jej vyhlíželi a čelili mu, mohli jste se zkáze vyhnout, ale nezájem a odmítání vždy způsobí, že vás to zasáhne plnou silou a s extrémními důsledky, protože to udeří ve chvíli, kdy je to nejméně očekáváno, a vy jste nejméně připraveni. Nevědomost je pohodlná, ale jen po určitou dobu. Svým myšlením a činnostmi si vytváříme vlastní realitu.
    Každé konání či nekonání má své důsledky. Pokud se zbavíme úsudku a zodpovědnosti, zahazujeme, a tudíž promarníme i naše životy. Pokud se dost z nás takto zachová, zatratíme svět, a to je právě to, co se dělo a děje po celé lidské dějiny. To je důvodem proč vždycky menšina ovládala většinu. Dnes je jediný rozdíl v tom, že menšina nyní ovládá celou planetu díky globalizaci obchodu, bankovnictví a telekomunikací. Základna této kontroly byla vždy stejná: udržet stádo v nevědomosti, strachu a válčení. Rozdělit, vládnout, dobývat, podrobovat, a udržet si to nejdůležitější vědění jen pro sebe. Ti, kteří tyto metody ovládnutí lidstva používali po tisíce let, jsou členy té samé síly, toho samého rodu, následující dlouhodobou Agendu, která nyní dosahuje velice důležitého bodu na své cestě. Globální fašisticko-komunistický stát je za dveřmi. Ale ještě to tak být nemusí. Skutečnou sílu a moc má většina, ne menšina.