Závěrem několik postřehů

08.08.2013 12:31

    Co neexistuje za přirozené spolupráce, toho lze dosáhnout plánovaným nátlakem. Lidské bytosti jsou stroje, páky, které je možné sevřít, a s nimiž lze manipulovat. A je skutečně velmi malý rozdíl mezi automatizací společnosti, a automatizací třeba továrny na boty. Všechny odvozené hodnoty jsou proměnné. Pro počítačovou analýzu je nutné použít Tabulku lidských hodnot. Tyto hodnoty jsou dány spíš v míře pravděpodobnosti než v dolarech, protože měna je nestabilní a je průběžně znehodnocována inflací.
    Peníze jsou tištěny za hranici hodnoty zboží a služeb proto, aby byla ekonomice dodána falešná kinetická energie - tzv. „papírová" induktance. Hodnota stříbra je stabilní, je možné koupit stejné množství zboží dnes, jako bylo možno koupit třeba v roce 1920. Lidská hodnota, měřená stříbrem, se mírně mění jen vlivem změn ve výrobní technologii.
    Existuje několik faktorů nátlaku:
Faktor I - v sociálním systému každého pojetí je dosaženo stability jedině pochopením a kalkulací s lidskou povahou podle vzorce akce/reakce. Chyba v tomto aspektu může mít, a obvykle také mívá, katastrofální následky. Stejně jako v jiných lidských sociálních schématech, je například pro úspěch vojenského odvodu podstatná jedna, nebo jiná forma zastrašování, či podněcování. Musí být aplikován fyzikální princip akce a reakce, a to jak ve vnitřním, tak i vnějším subsystému. Pro zabezpečení odvodu a individuálního „vymývání mozků", jinými slovy programování, musí být zapojena a přivedena pod kontrolu jak rodina, tak zájmová skupina.
Faktor II – otec, jako hlava rodiny, musí být přivyklý domácí atmosféře aby zajistil, že jeho syn bude vychován se správným sociálním tréninkem a správnými postoji. Musí být zapojena inzertní média a podobně aby otec dříve než, nebo v době kdy vstoupí do manželství, byl takto zpracován. Je učen, že se buď přizpůsobí tomuto společenskému požadavku, nebo jeho sexuální život bude pokulhávat a jeho něžný vztah se bude rovnat nule. Je mu vštípen názor, že má dát přednost zabezpečení své ženy před logickým, zásadovým, a čestným chováním. Jakmile bude muset jít syn do války pak otec, s rosolem místo páteře, sám vtiskne zbraň synovi do rukou. Jen aby nesklidil kritiku od svých druhů, nebo, podle svého osobního názoru na sebeúctu, neučinil ze sebe pokrytce promarněním investice. Syn musí jít do války, jinak otec bude mít potíže. A tak jde syn do války aniž by odporoval pravému účelu.
Faktor III - matka. Ženský prvek lidské společnosti je ovládán nejdříve emocemi a teprve až na druhém místě logikou. V boji mezi logikou a představivostí představivost vždy zvítězí, fantazie převáží, mateřský instinkt převládá, takže na prvním místě je dítě, a budoucnost je až na druhém místě. Žena s novorozencem je příliš zasněná než aby viděla, že její muž ji nedokáže uživit, nebo že je zdrojem levné otrocké práce. Žena však musí být zpracována v tom směru, aby přijala přechod do „reality" v době kdy přijde, nebo jen o málo později. A protože přechod se může stát obtížněji proveditelným, rodinné jednotky musí být pečlivě rozloženy a státem řízené veřejné vzdělávání, stejně jako státem ovládaná centra péče o děti, se musí stát běžnějšími a zákonem vynutitelnými. Aby oddělení dítěte od matky a otce nastalo v co nejranějším věku. Naočkování drog pro změnu chování může urychlit přechod pro dítě. Poznámka: Ženský impulzivní hněv může převážit nad jejím strachem. Iracionální ženská síla nesmí být nikdy podceněna a síla jejího přišlápnutého manžela rovněž nesmí být nikdy podceněna. Tato síla vymohla ženám v roce 1920 volební právo.
Faktor IV – syn. Emocionální tlak na sebezáchovu v době války a sebezáchovný postoj lidského stáda, které má volbu vyhnout se bitevnímu poli - pokud je syn přesvědčen aby šel - je pod tlakem, který pohání jedince vyhnout se válce. Jejich tichá vyděračství jsou vyhrůžky: Žádné oběti znamenají žádná sláva, žádní přátelé, žádná děvčata.
Faktor V - dcera. A co synova sestra? Ta dostane od svého otce všechny dobré věci pro život a je naučena chtít to samé od svého budoucího manžela bez ohledu za jakou cenu.
Faktor VI – dobytek. Ti, kdo nepoužívají své mozky, nejsou lepší než ti, kteří mozky vůbec nemají. A tak absolventi této bezduché školy pro medúzy, otec, matka, syn a dcera, se stanou podle stupně mentality buď užitečnými soumary, nebo sami sobě cvičiteli. Amen...