Z víry a nadměrného uctívání se blbne...

16.01.2014 20:46

    Často slýchávám od některých lidí, že současná doba je obdobím velkého probuzení a duchovního posunu pro lidstvo s řadou změn. Pokud se dívám kolem sebe, vidím, že část lidstva se opravdu začíná probouzet a vydává se na duchovní cestu s touhou převzít kontrolu nad svým vlastním životem. Těch lidí je stále málo! Náš současný „moderní“ život je navržen tak, aby jedinci dodával dokonalé rozptýlení bez přemýšlení, a při té příležitosti jsou nám tajně, vlastně dobrovolně a bez odporu odebírány určité svobody. Stav tohoto světa asi nejlépe vystihne pojem chaos. Podle toho, co nám předkládají současná „média“ se zdá, že všechno kolem nás je chaotické, plné násilí a neúcty k životu. Dokonce i duchovně hledající lidé snadno zbloudí v labyrintu nauk, názorů a vyznání víry. Jen velmi málo jedinců si uvědomuje, že tento chaos je úmyslně navozován bytostmi, které si chtějí planetu Zemi přisvojit. Udržují lidi v umělém stavu zmatení a strachu a jasným cílem je kontrolovat.
    Strach je skutečně to, co má na jedince, a potažmo i na jeho vývoj nejzápornější vliv. Brání nám být svobodní a milovat život. Samozřejmě, že se rozšiřují i částečně pozitivní pravdy, ale ty nesou ovoce jen s obtížemi, jelikož ve všeobecném a úmyslně vyvolávaném zmatku nemohou vystoupit do popředí. Četli jste Orwelovu knihu 1984? Orwel tuto knihu napsal v roce 1948 jako vizi budoucnosti. Proč je rok 1984 v názvu knihy? Není to proto, že by Orwel tuto vizi vkládal do tohoto roku, ale protože na tento rok připadalo sté výročí Fabiánské společnosti, které byl Orwell členem. Kniha pojednává o manipulaci, která lidstvo přivede do většího finančního a lidského zotročení než to, co jsme do dnešní doby poznali. Jak v účinek nějaké motlitby nevěřím, přesto se modlím aby k této plánované vizi nikdy nedošlo. Orwell tvrdil: „Kdo řídí minulost, řídí i budoucnost, kdo řídí současnost, řídí minulost." Z toho zcela jasně vyplývá, že pokud máte možnost zmanipulovat historii, můžete zmanipulovat i současné dění. Tato společnost jedince nutí aby se zabýval jen sám sebou – problémy jak splatit půjčku, kde sehnat práci, jak zajistit chod rodiny, své zdraví, a podobně. Je v tom jediné vysvětlení, pokud bychom žili v pohodě a cítili se dobře, měli rádi sebe i všechny kolem nás, tak by se ti, kteří vytvářejí ve světě chaos a zmatek, neměli kam „schovat“! Když začneme chápat povahu globálního spiknutí, jasně se ukáže jak tato celosvětová manipulace funguje. Jedinci jsou uvězněni v tom, co bývá oznašováno jako manipulace pěti smyslů. Bohužel, nevědomost je opravdu sladká. Jsme neustále systematicky nuceni uvěřit v určitá dogmata nebo přijmout stanovené systémy víry, jako je kupříkladu náboženství, nebo produkty vědy. Zdánlivé rozdíly mezi lidmi jako rasa, věk, pohlaví, kultura, náboženství, zaměstnání, finanční příjem a podobně, jsou jen pouhé iluze. Mnozí lidé nejsou schopni pracovat s informacemi, které zpochybňují jejich systém víry. Lidé je buď nechtějí slyšet, nebo je prostě nechtějí, či nemohou přijmout.
    Když se podíváme do minulosti, tak skutečně většina lidí tehdy bojovala aby ochránila svůj zvolený systém víry, a také odmítala jakékoli jiné informace narušující jejich víru. To se od té doby nezměnilo. Pokud jedinec pokorně klopí hlavu, nemůže vidět co se děje přímo před jeho očima. Pokud ale jedinec zvedne hlavu ve snaze pochopit co se s ním děje, pak spousta takových jedinců může leccos změnit. Nás „obyčejných“ lidí je většina, a tudíž máme také více energie. To je hlavní důvod proč globální židovská „elita“ působí skrytě po mnoho tisíc let. Pokud by chtěli jít z bodu A do Z rovnou, pak by všichni ostatní viděli co se děje, ale pokud půjdou různými oklikami, což je strategie Orwelovy Fabiánské společnosti, vytvoří mnoho kroků s postupným zaváděním jedincům neviditelných, a potažmo i nejasných změn. Pokud ale budeme této cestě věnovat svou pozornost, budeme zcela ignorovat dezinformace ze strany médií kontrolovaných židovskými Ilumináty, pak můžeme vidět jejich skutečný plán. Řada „významných“ lidí, kteří dostávají prostor v médiích, označují podobná tvrzení jako „konspirační teorii“. Obvykle tak dávají najevo, že je považují za smyšlené a nepodložené, a navíc směšné, nesprávné, bláznivé. Pro tyto lidi je ztrátou času zabývat se podobnými myšlenkami, a dávají návod „svým obdivovatelům“ jak postupovat. Je zajímavé, že tito lidé, většinou placení systémem, často argumentují všeobecně omílanými „nespornými fakty“, kterým možná i sami věří. Je to normální, ale pokud se podíváme do minulosti, tak většina toho, co se ve světě událo nebyla náhoda, ale dlouho připravovaná akce. Židovští bankéři stáli nejen za oběmasvětovými válkami, ale i za ruskou revolucí. Jen ten Stalin se jim nějak vymknul z rukou, a tak „pověřili“ Hitlera aby to napravil...