Vznik bilderbergů

08.08.2013 10:43

    Víte co je to NWO? Líbí se vám jak je to prezentováno politickými „reprezentacemi“? Nosíte na krku hlavu i pro něco jiného než pro okrasu? Líbí se vám chování a jednání třeba poturčeného, uslintaného a věčně ospalého bilderberga Schwarzenberga? Pak jste jejich člověk, správný Iluminát! Jenže... Víte v jakém marastu vlastně žijete? Že jste obětí dlouhodobého biologického válečnictví vedeného „tichými zbraněmi“?
    Je patrně nemožné diskutovat o sociálním inženýrství, nebo automatizaci společnosti, tj. inženýrství sociálních automatizačních systémů v národním, nebo celosvětovém měřítku, bez předpokladů rozsáhlých cílů společenské kontroly a zkázy lidského života. Což je jinými slovy otroctví a genocida. Nikdo vám o těchto záležitostech nic neřekne, musí být naopak zabezpečeny před veřejným zkoumáním. Jen hrstka vyvolených si osobuje právo o tom diskutovat, ono totiž jde v podstatě o technicky formální vyhlášení války lidstvu. Copak si nikdo není schopen uvědomit, že malá skupinka osob v pozici moci, bez úplné znalosti a souhlasu veřejnosti, užívá takovou znalost a metodiku pro hospodářské podrobení? Víte jak se to dělá? Nejdříve se vyrobí pořádný malér, a potom se nabízí řešení. A přesně o to se snaží bilderbergové, kteří ten malér mají na svědomí. Podle nich řešení dnešních problémů vyžaduje přístup, který je nemilosrdně upřímný, bez trápení se s náboženskými, mravními, nebo kulturními hodnotami. Sami o sobě si myslí, že mají schopnosti pro tento projekt, protože jsou schopni pohledu na lidskou společnost s chladnou objektivností. Své analýzy, postřehy a závěry pak diskutují s přísně vybíranými lidmi podobných intelektuálních zaměření bez ztráty ohleduplnosti, nebo pokory. Uplatnění takových předností jim získává příznivce, i když samotná aplikace těchto předností je jim zcela cizí.
    Jak to všechno vzniklo? Technologie tichých zbraní není nic nového, byla vyvinuta z operačních výzkumů, strategické a taktické metodiky, vypracované vojenským velením v Anglii během II.světové války. Původním účelem operačních výzkumů bylo studovat strategické a taktické problémy protivzdušné a pozemní obrany s cílem účelného využití omezených vojenských zdrojů proti nepřátelům. Říká se tomu Logistika. Mocní tohoto světa si brzy uvědomili, že stejných metod by mohlo být použito pro totální kontrolu společnosti. Jen nástroje musely být vylepšeny. Sociální inženýrství, to znamená analýza a automatizace společnosti, vyžaduje korekci ohromného množství nepřetržitě proměnných ekonomických informací a jejich zpracování výkonným počítačovým systémem. Z jednoho prostého důvodu, aby bylo možné předvídat kdy společnost dospěje do určitého požadovaného stavu. Reléové počítače byly velice pomalé, ale elektronický počítač, sestrojený v roce 1946 Eckertem a Mauchlym, tyto požadavky již splňoval. Dalším průlomem bylo vyvinutí simplexní metody lineárního programování Danzingem v roce 1947. Vynález tranzistoru v roce 1948 Bardeenem, Brittainem a Shockleyem, už znamenal příslib bouřlivého rozvoje počítačové techniky a umožnil zmenšení prostoru a spotřeby energie. S těmito třemi vynálezy, jak lidé v mocenských pozicích silně tušili, by bylo možné ovládat svět pouhým stlačením knoflíku. Rockefellerova nadace okamžitě poskytla Harvardské universitě grant na čtyřletý výzkumný projekt pro studium struktury americké ekonomiky. V roce 1952 původní dotační období skončilo, proto byla svolána schůzka elity na vysoké úrovni, která měla stanovit další fázi sociálních operačních výzkumů. Harvardský projekt byl velmi plodný, vyplývá to alespoň ze zveřejněných výsledků v roce 1953, naznačujících uskutečnitelnost hospodářského, čili společenského inženýrství. A tak původně anglický válečný projekt byl již v roce 1954 plně funkční v jiných podmínkách. A když pak vytvořili tzv. MASER, byl tak odemknut příslib neomezeného zdroje energie z fúze atomové energie těžkého vodíku obsaženého v mořské vodě. Dostupnost neomezené společenské moci tak byla otázkou jen několika příštích desetiletí. Nevíme jak dalece v tom mohlo mít prsty neprokazatelné zastoupení mimozemšťanů v tehdejší Eisenhowerově vládě, nicméně „klidná válka“ tak mohla být mezinárodní elitou v tichosti vyhlášena na schůzce konané v roce 1954 v hotelu Biderberg. Ačkoli systém tichých zbraní byl téměř odhalen o 13 let později, vývoj nových zbrojních systémů nikdy neutrpěl žádnou vážnou komplikaci. K tomu je nutno objektivně dodat, že tato válka zaznamenala již mnoho vítězství na mnoha frontách po celém světě.
    V roce 1954 mezinárodní elita již velmi dobře věděla, že je to jen otázkou několika příštích desetiletí, kdy bude technologie tichých zbraní použita v masovém měřítku aniž bude široká veřejnost schopna pochopit, že tyto zbraně byly vůbec použity. Předmět prvotního zájmu, z hlediska ovládnutí společnosti, se točil okolo energetických věd. Energie je považována za klíč k veškeré činnosti na zemi. Přírodní věda se zabývá studiem zdrojů a ovládání přírodní energie, zatím co společenská věda, teoreticky vyjádřená jako ekonomie, je studium společenských zdrojů a ovládání společenské činnosti. Oba vědní obory mají za základ matematiku. Proto účetní může být králem, jestliže je ovšem možné veřejnost držet v neznalosti metodiky účetnictví. Jednoduše řečeno - každá věda je prostředkem k určitému cíli. Jestliže uznáme prostředky jako vědomosti, výsledkem je kontrola, a výsledek vždy ospravedlní prostředky. Pak zůstává pouze jedna otázka: kdo z toho bude mít užitek?