Všichni musí poslouchat...

22.09.2014 06:55

    Jako důsledek neslýchaného vzestupu a celosvětového rozšíření židovské moci vyvstala před Židy nutnost organizované ústřední správy, jejíž pomocí by židovské hnutí mohlo pokračovat znásobenou silou v duchu ještě těsnější jednoty. K zaplnění této mezery byla už před nějakým časem založena v Paříži univerzální izraelitská asociace, tzv. „Izraelitský světový svaz“. Tento svaz disponuje rozsáhlým „důstojnickým sborem“, novináři, tajnými agenty, vyzvědači, kurýry, i mnoha dalšími nadanými muži mluvícími všemi jazyky, a obeznámenými se všemi zeměmi světa. Dá se tvrdit, že žádná vláda není tak dobře informována a nedisponuje tolika oddanými donašeči jako tento židovský svaz. Jeho početní služebníci spojují se svou oddaností a mlčenlivostí další přednost v tom smyslu, že reprezentují všechny národnosti světa. Máme zde co dělat s jedinečnou sortou lidských chameleónů, kteří své zásady mění stejně snadno jako barvu kabátu.
    Izraelitský světový svaz se může pochlubit také znamenitou správní organizací. Má například zvláštní kancelář, jejíž jedinou úlohou je vyřizování korespondence od Kamčatky až po San Francisco, jiná kancelář má na starosti vydávání pokynů orgánům židovského a židomilného tisku, aby bylo možné kdykoli zaměřit palbu jejich baterií tam, kde židovské útočné koloně stojí v cestě nějaká překážka. V lůně Izraelitského světového svazu se také spřádají tajné diplomatické intriky a opatření, k nimž se sahá při pravidelně se opakujících konfliktech mezi Židy a ostatními národy. Tak například sir Moses Montefiore a Crémieux, dva vynikající členové svazu, si už kdysi vyměňovali diplomatické nóty s ruským carem, Vysokou Portou, egyptským místokrálem, marockým císařem, s rumunským princem a podobně. Roku 1867 zahájil svaz finanční a propagandistickou válku proti dunajskému knížectví, a aby ukázal že je velmoc, v čase nejprudšího nepřátelství poskytl rumunskému princi tříměsíční příměří. Ještě krátce před tím tentýž svaz vedl v Anglii, Francii a Spojených státech křížové tažení, jehož jediným cílem bylo podrobit Rumunsko své vůli.
    Všechny tyto události ovšem zastínilo finanční salto mortale, jímž Židovstvo se svým králem Rothschildem svého času udivilo svět. Tím, že židovský pán peněz se svými politickými spojenci vyhnal cenu francouzských státních půjček na astronomickou sumu 42 miliard franků, vmetl bojechtivému Německu do tváře rukavici jakoby říkal: „Dej si pozor, Bismarcku! Už ani o krok dál! Pro neúspěch tvých plánů jsme připraveni obětovat 42 miliardy franků!“ Protiklad mezi židovskou finanční a německou vojenskou mocí byl však zcela přirozený. Obě strany chtěly vládnout, ale každá opírala své panství o jiný princip: první o princip materiálních zájmů, druhá o vojenskou sílu. Protože však jsou oba principy od počátku protichůdné a vzájemně se vylučují plyne z toho, že dříve či později muselo mezi oběma stranami dojít ke konfliktu.
    Dobytí světa Židy je tedy skutečností, kterou nelze popřít. Při svých výbojích Židé vždy a všude materiálně i duchovně podporovali zhoubné návyky národů i jednotlivců a sváděli je půjčkami, které měly za následek hospodářskou stagnaci. Úroky z těchto půjček dnem i nocí ustavičně rostou. Tato kletba se jako tornádo žene nad v podstatě všemi zeměmi a ničí všechno, co jí stojí v cestě. Jako obávaná písečná bouře na Sahaře přináší bídu a smrt všemu čeho se jen dotkne. Skrytá moc nahromaděných úroků lidstvo zotročila, ale pro Židy je nesmírně účinnou zbraní při dobývání světa. Tyto skutečnosti jsou v zásadě pro každého hmatatelné. Jednotlivec se snad může z přítěže svých dluhů tím, nebo oním způsobem osvobodit, ale jakmile se cestou zadlužování vydají národy, mluví se o „nesmazatelnosti dluhů“. Jaký je rozdíl mezi dluhy jednotlivce a skupiny osob? Otázku lze položit i jinak: může otec dát do zástavy majetek svých dětí? Rozumný otec jistě ne! Proto jediná odpověď zní: Je třeba se za každou cenu vyhnout zadlužení! Závisí na tom svoboda a blahobyt jednotlivce i národů. Moc lichvy bude zlomena, jakmile se dluhy spravedlivým způsobem zlikvidují.
    Národy, které kdysi byly věrné přikázáním víry i své cti, jsou nyní odsouzeny sklonit hlavu před židovskou lstí a lichvou. Vítězství těchto principů je hrozným neštěstím pro celé lidstvo, protože je jimi přivedeno na pokraj zkázy a stojí před strašlivou katastrofou, která jeho základy otřese až do morku kosti. Rozhodující boj bude hrozný, protože ujařmené a zakrvácené masy vsadí všechno na jedinou kartu aby svrhly židovské jařmo a zbavily se kosmopolitní stohlavé hydry. Kdysi se lidé pozdvihli proti vládě kněžstva, místo ní nyní mají hrůzovládu lichvářů. Ti již rozprostřeli po celém světě svou síť moci zlata a peněz, kterou tvoří zhruba asi deset milionů Židů, z nichž jeden je zrádnější a loupeživější než druhý. Skryti za kancelářskými stoly a bankovními přepážkami hlodají tito škůdci na blahobytu i zdrojích životní síly celého lidstva. Takové jsou tedy výsledky emancipace národů a takzvaného pokroku dnešní doby! Národy se považují za svobodné a chlubí se vysokou kulturou, ale žádný se neodváží postavit na odpor svému nejúhlavnějšímu nepříteli, který dobyl jejich svět výhradně podvodem a lichvou. A pokud nechcete, aby vaše děti byly bezbrannými otroky, jediná cesta je svržení židovského panství nad světem...