Udatné lidstvo...

16.01.2014 20:40

    Vývoj, jaký vývoj? Bez silného popudu, či vzoru, nic nového nevznikne. A lidi zřejmě dodnes v myšlení „pohánějí" bohové. Alespoň část lidí dnes už pokud přímo neví, tak alespoň tuší co za těmi bohy vězí. Není už tajemstvím, že se Američané v padesátých letech minulého století začali vesele i smutně paktovat s bohy. Jinými slovy s mimozemskými entitami. A neplatí to jen pro Američany, jedou v tom i jiné pozemské mocnosti. Z těch bezpečně známých Číňané, Indové, Rusové, a bezpochyby i další, o kterých se to až zas tak bezpečně neví. Bohové prý sedí dokonce i v americkém senátu! Toto tvrzení má být údajně ověřeno a potvrzeno. Na druhou stranu proč ne! Všelijací bohové jsou s námi na Zemi doma už od nepaměti! Tak proč by nějakou formou nemohli být účastni na pozemském dění?
    Obvzlášť v poslední době je vehementně přetřásáno téma o nutnosti zavedení tzv. New World Ordnung. Kdo neví co to je vězte, že má jít česky o jakýsi nový světový pořádek. Nebo bordel? Kdoví, i když i to tu už asi nejednou bylo. Byť třeba v jiných rozměrech. Kdo se jen trochu dívá kolem sebe a přemýšlí, nutně si musel uvědomit, že veškeré dění nejen v Česku, ale globálně po celém světě, je řízeno kýmsi a čímsi nepostižitelným běžnými smysly. Různé zvěsti o různých utajených společnostech nejsou jen pohádkou pro ukrácení dlouhé chvíle a pobavení za dlouhých zimních večerů. Na Zemi v hluboké konspiraci působí těchto společností hned několik. A nejsou to jen ti zpola viditelní Zednáři. Chapadla těchto společností jsou velmi intimně vrostlá do státních orgánů a organizací supervelmocí, jsou zabydleni ve všech klíčových postaveních. To jim zajišťuje absolutní moc, absolutní kontrolu nad vším co se kde šustne. Disponují po celá staletí shromažďovaným bohatstvím, což jim umožňuje provozovat hustou konspirativní síť, obepínající a propojující mocenské struktury jednotlivých států. Nutno podotknout že pečlivě určované a vybírané mocenské struktury. Žádná válka, žádná revoluce se neodehrála bez jejich aktivního přičinění, dělo se přesně to, co daná doba vyžadovala. Ruská revoluce, druhá světová válka, Vítězný únor, osmašedesátý rok, „sametová" revoluce, jak krásně to do sebe zapadá! A teď NWO! Pohádka máje... Co nás čeká? Přežijeme to vůbec?
    Když končila římská éra, na pokračování se čekalo pět set let. Ta doba je temná, co se dělo? Končili Řekové a opět to samé. Bohové vyučovali přežilé? Asi je lepší nic nevědět. A protože se schyluje k novému konci, názornou ukázku možná alespoň někteří z nás zažijí. A možná i přežijí... Jenže k čemu to bude dobré? Z betonových bunkrů a různých podzemních nor po čase vylezou „elity" a „vývoj" opět pojede ve starých, osvědčených kolejích. Zdegenerované zbytky prosáklé radioaktivitou se obmění, a opět se budou klanět nějakému bohu a „elitě".
    Běžní lidé nemají sebemenší ponětí o skutečném rozsahu reality moci, jen se více či méně setkávají s projevy její arogance a bezohlednosti. Lepší je nevědět... Valná většina lidstva den co den v blahém nevědomí klidně usíná a vstává, honí se za penězi aby co nejlépe zabezpečili své rodiny, milují a nenávidí. Podstatně horší je že dobrovolně, bez přemýšlení podléhají vlivu účelových ideologií, uměle rozněcovaných nepřátelství jedněch proti druhým. Následky takového nepřemýšlení jsou nabíledni. Lidé jsou pak doslova deptáni strachem, ať už strachem ze ztráty zaměstnání, či příchodu bídy a nemocí. Přes veškeré „kabrňáctví" si jen málokdo, pokud vůbec někdo uvědomuje, že jsou ve skutečnosti jen ubohými, bezmocnými diváky! Otroky dokonale propracované technologie vytvářející tento svět virtuální reality! Nebo o skutečnosti existence umělé virtuality ještě nic nevíte?
    Jsou ale za tím vším jen zmíněné supertajné společnosti, řízené s největší pravděpodobností světovými Židy? Nebo je to ještě trošku jinak? Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy alespoň trochu. Prastaré krásné rčení, a nejen proto že se hezky rýmuje. Dnes pomalu ale jistě přichází uvědomění, že za těmi společnostmi kdosi, či cosi stojí. A to nemám na mysli jejich různé satanské, nebo jiné rituály! Možná jsou to báchorky, i když svět obletěly fotografie Bushe ležícího v jakési rakvi s podvázanými genitáliemi. Zasvěcování... Postup o stupínek v hierarchii výše. Proč ne? Chce li někdo výš, musí pro to něco udělat. Tak proč si nenechat třeba podvázat genitálie...