Tupí a líní myslet...

12.01.2014 18:51

    V jedinci tkví nekonečný potenciál. Důvod, proč jsme tak ovládáni není v tom, že bychom neměli moc změnit náš vlastní osud. Je to tím, že se té moci zbavujeme, vzdáváme každou minutou našich životů. Když se děje něco co se nám nelíbí, pak hledáme někoho, koho bychom obvinili. Když se na světě objeví problém, my říkáme: „A co s tím uděláte?“ A v tomto bodě ti, kteří nejprve skrytě tento problém vytvořili, odpoví na tento požadavek navrhnutím řešení - více centralizované moci a okleštěných svobod. Jestliže chcete dát více moci policii, bezpečnostním složkám, či armádě, a chcete aby vás veřejnost o to sama požádala, stačí zajistit více zločinnosti, násilí a terorismu. Pak dosáhnete hravě kýžených cílů. Jakmile jednou mají lidé strach z vyloupení, přepadení, nebo bombardování, budou vás doslova žádat abyste jim odebrali svobodu, a tak chránili před tím, čím byli k tomuto strachu vmanipulováni. Bombardování Oklahomy je typickým příkladem tohoto druhu. Nevidíte na čem je to založeno? Na technice problém-reakce-řešení! Vytvořte problém, podpořte reakci „něco musí být uděláno“, a pak nabídněte řešení. Pořádek ze zmatku! Vytvořte zmatek, a poté nabídněte způsob jak obnovit pořádek. Samozřejmě váš pořádek.
    Z lidu je úspěšně vytvářeno stádo řízené mnoha různými formami emocionální a mentální kontroly. Je to jediná cesta! Menšina nemůže kontrolovat miliardy lidí fyzicky, tak jako zvířata na farmě nemohou být kontrolována fyzicky. Pokud ovšem není zaručen dostatek lidí na kontrolu. Dvě prasata utekla z jatek v Anglii a unikala po dlouhou dobu, přestože bylo vynaloženo úsilí mnoha lidí aby je chytili - až se ta prasata stala národními celebritami. Fyzická kontrola nad celosvětovým obyvatelstvem nemůže fungovat. Ale to není nezbytné pokud dokážete ovládnout myšlení lidí a jejich cítění natolik, kdy se oni sami „rozhodnou“ udělat to co stejně chcete, a žádají nastolit takové zákony, jaké chcete nastolit vy sami. Je to stará moudrost která praví, že pokud chcete po ostatních aby něco udělali, nechte je uvěřit, že to byl jejich nápad. Lidstvo má lehce ovladatelnou mysl a je jen o trochu víc vědomé než průměrný zombie. Myslíte že přeháním? Ani v nejmenším ne.
    Kontrolu mysli lze definovat jako manipulaci něčí mysli tak, aby on přemýšlel a poté konal způsobem jakým chcete vy. Po této definici vyvstává otázka ne kolik lidí je takto ovládáno, ale kolik jich ovládáno není. Každý je, ve větším či menším rozsahu. Pokud jste přesvědčeni reklamou, či trikem koupit něco co ve skutečnosti nepotřebujete, a v podstatě ani nechcete, právě vám ovládají mysl. Když čtete, nebo slyšíte tendenční „oslavu“ někoho, nebo něčeho, a necháte aby to ovlivnilo vaše vnímání dotyčné osoby, nebo události, jste pod kontrolou mysli. Sledujte trénink ozbrojených složek, je to naprostá kontrola mysli. Ze dne na den je vám nařízeno bez námitek přijímat rozkazy, a jestliže vám nějaká „guma“ v placaté čepici řekne „střílej do lidí“ se kterými ses nikdy nesetkal, a tudíž nic o nich nevíš, musíš bezesporu střílet. To je to „Ano pane!“ mentalita, která zasahuje i nevojenský svět. Dobře vím že to není správné, ale šéf mi nařídil abych to udělal, a já jsem neměl na vybranou. Neměl na vybranou? Vždycky máme na vybranou. Máme volby, které bychom udělali radši a volby, které bychom spíše neudělali. Nikdy se nestane, že byste neměli žádnou volbu. A kdo to říká je nevědomý zbabělec.
    Seznam technik kontroly mysli je nekonečný. Oni chtějí vaši mysl, protože když mají vaši mysl, mají i vás. Odpovědí je vzít si svou mysl zpět, myslet sami za sebe, a dovolit i ostatním dělat to stejné. Beze strachu z výsměchu, nebo odsouzení za jiný názor. Když to tak neuděláme, budeme se divit. Ale jestli znovu získáme kontrolu nad svou myslí a dosáhneme mentální suverenity, nadvláda nemůže být implementována, protože základna její existence bude odstraněna. Je opravdu nejvyšší čas, protože stejný průběh lze sledovat po celém světě. Stejné politiky a struktury jsou zaváděny v souladu s Globální Agendou světových Židů, navíc ve stejné době. Přesto je celkem zjevné celosvětové procitávání. Jak stále více lidí slyší zvonit duchovní budík, vynořují se ze svého duševního a citového spánku, pozemského transu. Která síla převládne? To je na nás všech. My tvoříme naši vlastní realitu naším myšlením a konáním. Když změníme naše myšlení a konání - změníme svět. Jak jednoduché...
    Je třeba si uvědomit, že účelem vyvolávání různých „podivných“ událostí je přinutit veřejnost požadovat, aby světovláda byla uskutečněna za každou cenu, třeba skrze „problém-reakce-řešení“, jinými slovy válečné konflikty, bomby teroristů, kolapsy ekonomik. Tímto způsobem se všechny tyto zdánlivě nespojité události a manipulace stávají prostředky k nastolení té samé jedné Agendy. Kdykoli vezmete noviny, zapnete televizi, nebo slyšíte řeč politika, či obchodního lídra, chystejte se vnímat jak se zde nastíněné informace stávají realitou. A nutně za tím rozpoznáte švindl.
    Takže bude nakonec realizován celosvětový židovský stát? Ta otázka může být zodpovězena pouze další otázkou: chystáme se stát lidmi, nebo hodláme pokračovat dál jako ovce? Světovláda se odvíjí od toho druhého...