Teorie o příčině

17.02.2011 21:35

 

    Objevila se teorie, která by mohla být za určitých okolností poplatná alespoň pro ptáky. Kde se vzaly, tu se vzaly, objevily se smrtící vesmírné mraky, zasáhly do nižší atmosféry a zabily tyto ptáky za letu, načež ptáci spadli na zem. Ptáky prý zasáhlo „trauma“ a proto spadli. Pátral jsem zda byly zjišťovány příčiny úhynu ze strany veterinářů. Zajímavé je, že všichni svorně označují úhyn za „přirozenou záležitost
    Ty smrtící mraky jim nechtějí jít z hlavy. Objevila se hypotéza, že by se tyto mraky mohly pohybovat podél mezer v magnetosféře, což by prý vyvolalo smrtící radiaci, která by ptáky „zmrazila“. Tuto hypotézu „vypustil“ jeden z „odborníků“, jenže tato možnost se už z prostého pohledu zdá velmi nepravděpodobná. I když není známo, zda vůbec byly provedeny na uhynulých ptácích nějaké testy, které by za určitých okolností mohly stanovit uhynutí na intenzívní otravu radiací. Jenže... Pokud by se radiace dostala tak nízko do atmosféry je patrně možné předpokládat, že by zabila i mnoho rostlin a stromů v oblasti. Nic podobného se však nestalo!
    Jako další možnost uvádějí, že smrtící vesmírné mraky mohly zmrazit ptáky za letu závanem extrémně chladného vzduchu. I v tomto případě platí totéž co u předchozího. Muselo by to mít pravděpodobně vliv na stromy a rostliny na Zemi. A není žádný důkaz že k tomu došlo. Nejpravděpodobnějším vysvětlením by tedy zůstávalo, že ptáci byli zabiti nějakou náhlou změnou ve složení vzduchu. Teď je na řadě jeden z důkazů mého tvrzení jak se vědátoři mezi sebou nesmyslně bijí. Ty noctilucenční mraky už nejsou tvořeny prachem, ale jedovatým plynem známým jako kyanovodík. Aby zdůvodnili, kde se tam ten plyn tak náhle v takové koncentraci vzal tvrdí, že kyanovodík se běžně tvoří v mezihvězdných oblacích a podobně. Důkaz ale nepředložili žádný, z pozice vědátora asi ani nemusí. Ono to tak bude a hotovo. Až na to, že už se začaly objevovat katastrofické prognózy. Mohli by být teď na řadě lidé? Velmi znepokojující myšlenka, protože pokud by tyto jedovaté mraky kyanovodíku mohly samy od sebe sestoupit do nižší atmosféry, mohly by také teoreticky dosáhnout až na zem. A tam žijí lidé, a kdyby takový oblak dosáhl do nějakého velkého města, třeba New Yorku, mohl by způsobit okamžitou smrt miliónů lidí. Náhlý atak vesmírného oblaku kyanovodíku o velké koncentraci by opravdu asi nepřežil nikdo. Jen tak mimochodem, kyanovodík je používán nejen k usmrcování hlodavců, ale i jako chemický prekursor při výrobě léků.
    Asi se proto shodneme, že kyanovodík je extrémně smrtelný. Propočítali, že koncentrace kyanovodíku 300 mg/m3 zabije člověka do 10 minut. Pokud prý zvýšíme koncentraci na asi 3 200 mg/m3, zabije člověka do jedné minuty. Na už zmíněném webu naturalnews se lze dočíst ještě o jedné možnosti. Za masovým úhynem ptáků a ryb prý může stát americký experimentální program HAARP, který vysílá vysokoenergetické paprsky přímo do ionosféry. Přímé důkazy neexistují žádné, ale lze si prý představit, že technologie HAARP mění magnetosféru tak, že přispívá ke vzniku a potažmo i vstupu kyanovodíkových noctilucentních mraků do nižší atmosféry. Když se na to podíváte blíže, byla by to vysoce inteligentní zbraň. Stačilo by  namířit zbraň do atmosféry nad nepřátelským městem, vypálit a pak už jen čekat, až kyanovodík za minutu či dvě pozabijí všechny lidi. Dokazujte potom něco někomu! Dá se přece klidně tvrdit, že šlo o jakousi „podivnou přírodní katastrofu“, či „nevysvětlitelné atmosférické tajemství“. Úhyny ptáků v severní Americe by byly důsledkem testu takové zbraně. Nevíme sice co o HAARPU vědátoři na zmíněném webu vědí, ale berme samozřejmě jejich představy alespoň prozatím jako spekulace.
    Existují ještě jiné pokusy o vysvětlení, ale ty jsou už od pohledu tak debilní že nestojí za hovor. Jisté je, že v magnetickém poli naší planety a jejím klimatickém systému se dějí divné věci. K tomu všemu ti ptáci a ryby... Ptácí houfně padají mrtví z oblohy a pro „renomované“ vědátory jsou to normální přírodní události. Ona by to asi pro ně byla přírodní událost i kdyby mocní tohoto světa použili něčeho podobného v rámci omezení populace na této planetě. Alternativa 2, či 3... V obou případech jde o něco, co by vážně „zatočilo“ s životem na planetě. Proč by to mělo zůstat omezeno jen na ptáky a ryby? A těžko říci jestli by nám bylo něco platné případné pochopení, máme li se dříve či později stát obětmi...