Tak je vysídlili...

23.06.2013 20:23

    Moudří draci, věrní Stvořiteli, se prý proto rozhodli, že Lhamayiny postupně vysídlí na Zemi, a dohlížet na ně měla menší skupina Lhaů sídlících v tzv. Sundarsomu, což by patrně mohla být gigantická stacionární družice Země umístěná ve značné výši. Že by byl míněn Měsíc? Podle védských knih mělo tuto hlídací skupinu tvořit 33 Surů - bohů Světla - v čele s králem Indrou.
    Přesídlení na Zemi se prý odehrálo přibližně před 85 000 lety. Když se po mnoha tisícovkách let Ásurové vyvinuli v technicky vyspělou „bezbožnou“ civilizaci, napadli a dobyli Sundarsom, a Sury vyhnali na Zem. Tak začala před asi 25 000 lety válka démonů a její třetí, poslední etapa, skončila úplnou porážkou démonů někdy kolem 20 000 před Kristem. Což není tak docela jisté, protože... Na příkaz Stvořitele pak Moudří draci část Lhamayinů, spolu s jejich potomky, nuceně usídlili na Zemi, další část pak donutili odejít do vzdálených a pustých oblastí Vesmíru. A Zemi pak dvěma očistnými potopami zbavili většiny lidozvířat a zvířecích bastardů, čímž ji prý připravili pro uskutečnění druhého plánu Stvořitele, jehož podstatou bylo osídlení Země novým plemenem lidí, jehož genetický model hmotného těla je znám pod jménem „Adaman Kadmon". K tomuto osídlení mělo dojít přibližně před 35 000 lety pravděpodobně v oblasti Tarimské pánve a Gobi, které v té době byly pozemským rájem. Když si to budete chtít porovnat zjistíte, že už jen ta data mírně řečeno nesedí, nevím, možná se mýlím když nechci slepě přebírat co mi kdo servíruje...
    A tak se na Zemi měli objevit prapředkové dnešního lidstva, které antropologie identifikovala a popsala jako cromagnonskou rasu. Lidstvo ale bylo patrně vysazeno i na dalších místech Země, o tom už ale není k dispozici dostatek zpráv. I když i v bibli jsou náznaky, podle nichž mimo Adamovy rodiny existovali na Zemi i jiní lidé. Relativně nejčistší forma tohoto nasazeného lidstva by měla být k nalezení v Pyrenejích (Baskové), na Kavkaze (Ingušové, Čečenové, Gruzínci), a stopy tohoto původního lidstva údajně tvoří některé minority severních oblastí Kašmíru, Pákistánu a Afghánistánu (Hunzové, Nagarci aj.). Od předcházejícího lidstva se to nově nasazené lišilo hlavně délkou života, která byla zkrácena z 1000 - 1500 let na 120 let. Nové lidstvo má i výrazně nižší tělesnou výšku oproti předchozím bytostem, které měřily v průměru 3 - 4 m, a proto byly v bájích a starých tradicích nazývány obry. Spolu se sníženou tělesnou výškou mělo dojít i ke snížení biologické odolnosti a životnosti. Rovněž mělo dojít k výraznému poklesu inteligence lidstva, což je přičítáno hluboké blokádě aktivit více než 80 % kapacity mozku, přičemž blokována jsou prý zejména ta centra, která by měla údajně sloužit ke kontaktu se sférami vyššího stavu vědomí, tedy Univerzálním informačním polem. Sakra, ten Stvořitel se po všech těch neblahých zkušenostech pořádně „posichroval“! Klobouk před ním dolů, moudrý to Stvořitel!
    Někteří vědátoři tvrdí, že tento hluboký pokles fyzické a mentální zdatnosti je především „důsledkem smísení vývojově velmi vzdálených genotypů, takže potomci získali díky tomuto smísení vedle vysloveně letálních genů i sady genů vzájemně antagonistických, či efektivně retardačních“. Dávalo by to smysl pouze tehdy, pokud přiznáme existenci několika Stvořitelů, protože jinak by nová rasa „Adaman Kadmon“ musela být už od prvopočátku notně zparchantělá. I když proč zparchantělá? Pokud budeme schopni vzít do úvahy, že Adaman Kadmon nebyl na této Zemi jedinou vysazenou rasou, pak klidně mohlo dojít ke smísení hned několika, možná i evolučně vzdálených genotypů. Vždyť každý ze Stvořitelů vysadil takovou rasu, která jeho záměrům vyhovovala nejvíce! Co na tom, že šlo třeba o různé záměry? Já si hraji na svém písečku, a co mi je po ostatních? Že to tak nefunguje? Funguje, dodnes...
    Úsměvné je, když se vědátoři pokoušejí různé negativní společenské jevy svádět na „...negativní efekt při křížení, kdy došly uplatnění zkázonosné genotypy lidozvířat“. Tyto genotypy mají nést zodpovědnost za zločinecké a asociální chování dost velké části populace, deformace charakteru projevující se agresivitou, vnitrodruhovou nesnášenlivostí, chamtivostí, či bezohledností hraničící s tendencí k samozničení. To prý je podstatou biblického „smrtelného hříchu", což by se ale dalo také definovat jako celková degenerace lidstva. Zákony Stvořitele, údajně zaznamenané ve starých knihách, prý výslovně varují před míšením lidstva čtvrté a páté éry, a zejména před míšením s produkty zakázaného křížení zvířat a lidí, které bylo výsledkem genetického inženýrství bytostí třetí éry. Kdo z obyčejných smrtelníků má ale ponětí o nějakých érách? Ty bytosti třetí éry si, stejně jako dnešní genetikové, hráli na bohy, křížili co se dalo, možné i nemožné, a výsledky podle toho vypadaly. Přitom se ale nedá říci, že se jim vůbec nedařilo! Třeba takový kentaur, což byl půl člověk půl kůň, se nedá považovat za „slepou větev“! Podle mýtů byli tito tvorové chytřejší než lidé, jinak by si z nich králové nedělali učitele svých dětí! Byl to svět, jako květ... Za jeden z možných důvodů degenerace lidstva je mezi jiným pokládán i „...ortodoxní výklad Bible, Koránu, či Talmudu, duchovně omezenými kněžími, což mělo vést lidstvo k vytváření umělých mechanizmů rasové segregace a nesnášenlivosti, přestože problém nespočíval v existenci ras, ale v existenci vývojově vzdálených genomů“. Nicméně náboženské, či rasové války a otroctví, jsou jen vnějším projevem omezenosti a mentální zaostalosti lidstva, jehož duchovní vůdci zcela selhali. Současné lidstvo by tak mělo být směsicí hmotných bytostí nejen páté éry, tedy cromagnonců, ale i obrů čtvrté éry, a rovněž části božských otců třetí éry, kteří byli postiženi změnou karmy v důsledku vzpoury proti zákonům Stvořitele. Podstatou nové karmy by tedy bylo celkem snadno pochopitelné připoutání k hmotné Zemi, a potažmo i blokáda nadlidského vědomí. Tak prý byly bytosti tří kalp postaveny na jednu startovní čáru svého osudu. Nesdílím takový názor, spíše si myslím, že tyto bytosti ještě jiné bytosti zavřely do na Zemi zřízeného koncentračního tábora, možná onoho biblického pekla, aby nemohly dál škodit všem ostatním. Ironií osudu je, že mezi těmi uvězněnými se bez jakékoli selekce ocitli i tací, kteří nejsou ochotni sdílet úděl stáda. Nebo tam byli ponecháni záměrně?