Sarančata jsou slušnější...

22.09.2014 06:48

    Vnější podřízenost momentální moci patří k charakterovým rysům Židů. Před silnějším se uctivě pokleká, slabší se má nemilosrdně týrat a podvádět. Nechť už se z morálního hlediska proti této pružné a bezohledné politice namítá cokoli, jedno je jisté: je praktická, a to Židům stačí! Právě díky takové politice získávali Židé v Evropě, Asii i Americe stále více pevné půdy pod nohama, a dnes již mají ústřední postavení v různých významných zemích světa, odkud pohodlně kontrolují a ovládají všechny národy, ba v případě potřeby je vahou svého bohatství i politického vlivu mohou rozdrtit. Dnes už si Židovstvo vykračuje s hrdě vztyčenou hlavou při vědomí své nepostradatelnosti. Židé půjčili Francii peníze na vyrovnání válečných dluhů a Itálii k získání státní nezávislosti. Jen nepatrně lépe na tom bylo Rakousko, kde má Židovstvo převahu v politice, a vlivem převyšovalo šlechtu i velkostatkáře. V Německu se svou finanční mocí snažilo kontrolovat militarismus a velkoněmecké ideje. V Rusku i ostatních zemích pravoslavného náboženství se Židovstvu jaksi nedaří překonat stávající národnostní i religiózní výhrady, aby i tam pak mohlo převzít do ruky žezlo.
    Přesto od jisté doby dosáhlo Židovstvo i v Rusku zarážejících úspěchů. Před krymskou válkou a zrušením nevolnictví bylo židovské obyvatelstvo omezeno na ruské Polsko a oblast mezi rakouskou hranicí a Dněprem. Ale i tam byla velká města ještě bezpečná před invazí Židů, protože podle tehdejších zákonů se izraelitům zapovídalo se tam usazovat, nebo i jen po delší dobu zdržovat. Když všechny tyto překážky padly, Židovské hordy neprodleně překročily Dněpr a pronikly do okresů Cherson, Poltava, Charkov, Voroněž, Taganrog a dalších. Z ruských měst byl Petrohrad první který dovolil pronikání těchto hltavých finančních sarančat. Svaté ruské město Moskva bylo doslova obklíčeno hejny Židů, kteří se skrývali na předměstích, a postupně se chystali k útoku na jeho bohatství. Ve většině oblastí ruské říše se to dostalo tak daleko, že bez účasti Židů nebylo možné podniknout žádný větší obchod. Smutné dědictví se kterým se dnešní Rusko musí vypořádat. Takové jsou tedy výsledky dnes vládnoucího liberalismu! Po tak smutných zkušenostech nezbývá jiná volba než sáhnout po takových opatřeních, jakých kdysi použil car Nikolaj. Pokud by taková alternativa někomu připadala pohoršující a nehumánní, pak je triumf Židů nevyhnutelný, a triumf Židů se rovná zkáze všech ostatních ras a národů!
    Dnes je v Rusku kolem čtyř milionů Židů, v žádné jiné zemi světa jich není tolik. A přesto Židé Rusko nenávidí, protože se jim tam nepodařilo dosáhnout bezvýhradného mocenského postavení. Když po Gorbačovově „glasnosti“ finančních těžkostí Ruska každým dnem začalo přibývat znamenalo to, že se všichni hebrejští bankéři na kontinentně domluvili nejenom odmítnout Rusku jakékoli peníze, nýbrž i poskytnout úvěr. Klobouk dolů před Putinem... Pokud se nepoddá Židům, ani v nejmenším nemůže počítat s podporou světového kapitálu. Židé Rusko odsoudili k zániku, američtí bankéřští Židé se pomalu ale jistě chystají přemístit své mocenské centrum na Sibiř. Pro někoho je to podivné, ale je to jen další pokračování židovského plánu. Jen proto dostal „komunista“ Chruščov befel rozorávat celiny. Oni dobře věděli, že zúrodnění celin potrvá desetiletí, mělo to i napomoci k rozbourání zemědělské soběstačnosti. Podařilo se, z dřívějšího vývozce obilí se stal pokorný dovozce obilí z USA...