Rakovina a kapitálspolečnost

13.06.2011 20:58

    Rakovina není novinka, je to možno říci „metla lidstva“. Jen ty stastistiky se dříve nějak nebraly na zřetel. Ani nemusely, socialistické zdravotnictví „na to mělo“. Dnes je situace o poznání jiná, dá se říci podstatně horší. Podle dnešních „znalců“ se toto onemocnění stalo „postrachem moderní společnosti“ a jen v Česku na něj umírá kolem 28 000 lidí ročně. A „odborníci“, místo aby se dali do vymýšlení nějaké nové alternativní léčby varují, že na její léčbu nebudou peníze.
    Což v této „moderní“ společnosti není žádná novinka. Vypočítali, že náklady na léčbu jediného pacienta stojí i miliony korun za rok, což by celkově mělo činit téměř 20 miliard korun ročně. Česko srovnávají s USA, kde je to prý ročně 200 miliard dolarů. Pokud se nad tím jen trochu zamyslíme, vyplývá z toho jediné. Z rakoviny se celosvětově stal obrovský byznys...
    A je to byznys co drží tuto „moderní“ společnost nad vodou. Proto také nikoho nijak zvlášť nezajímá, že sama příroda podle všeho disponuje prostředky, které rakovinnou buňku, a posléze i zhoubný nádor, spolehlivě zničí. Prostředky relativně snadno dostupné a neškodné. Jedním z nich je vitamin B17, nesoucí název Laetril. V nerafinované přírodní podobě se jmenuje Amygdalin, což znamená mandlí. Tato látka v prevenci rakoviny „neoficiálně“ vykazuje prakticky stoprocentní výsledky. Statistiky říkají, že v případě raného stadia rakoviny úspěšnost klasických druhů léčby vykazuje pouhých 1,5 až 18 % podle druhů nádorového onemocnění, zatímco vitaminem B17 bylo dosaženo vyléčení v 85 %. V případě neléčitelných metastáz v terminální fázi je úspěšnost Laetrilu 15 %, zatímco u standardních druhů léčby je to 0,03 %. Úspěšnost vitaminu B17, jako prevence proti všem typům rakovinových onemocnění, je podle odhadů asi 99,98 %, kde ty 0,02% mají zahrnovat pacienty dlouhodobě exponované silným rakovinotvorným látkám, nebo radiaci.
    Rakovině se tedy můžeme vyhnout pokud budeme jíst vitamin B17, tedy přípravky Laetril, nebo přírodní Amigdalin. Pokud je to v lékárnách volně k dostání, nevím kolik za to zaplatíte. Pojišťovny na to rozhodně připlácet nebudou. Tento vitamín ale obsahují třeba jádra meruněk, zde je ho nejvíce, nebo hořké mandle, jádra jablek, hrušek, a ostatních peckovin s výjimkou citrusů. Obsahují jej i ostružiny a některé druhy fazolí. Možná se ještě najdou lidé, kteří vám v případě zájmu nezištně poradí. Radu ale patrně nečekejte od ministra zdravotnictví i když by mohl vědět, že protirakovinné účinky Laetrilu byly nezvratně prokázány řadou klinik nejen v Americe, ale i na klinikách v ostatním západním světě. Našli se odvážní jedinci, kteří navzdory tvrzení odpůrců Laetrilu z řad kartelů ovládajících trh se syntetickými léky prohlašuji, že vitamin B17 je tou nejúčinnější látkou pro kontrolu rakoviny, se kterou se za dobu své profesionální kariéry setkali. Za velmi nehumánní považují oficiální stanovisko stavící se plně na stranu nadnárodních kartelů.
    Pokud se tedy někdo rozhodne k pokusu tuto léčbu aplikovat vězte, že Laetril nelze užívat v době, kdy je organismus přesycen jedy z aplikované chemoterapie. Vede to až k smrtelné  otravě. A navíc před zahájením a v průběhu léčby Laetrilem je nezbytné v potravě zcela vysadit příjem cukru a radikálně omezit obsah uhlovodanů. Jinými slovy aplikovat Laetril mohou jen ti lidé, u nichž byla zjištěna rakovina v počátečním stádiu, a kteří na sobě doposud nenechali aplikovat chemoterapii. Co ty na to, ministerská lakoto? Že by ta rakovina opravdu nešla léčit jinak? To si říkáš doktor? Tady by se chtělo hodně hlasitě volat „do hajzlu“ s takovou politikou zdravotnického rádoby ministra! A pokud v tomto státě ještě vůbec někdo přemýšlí, chtělo by to asi na protest začít pojídat pecky z jablek, švestek, křoupat hořké mandle, hodně ostružin a podobně. Za nějaké 3 roky pak posoudit statistiku nově vzniklých nádorových onemocnění zvláště u takových jedinců, kteří mají v rodinné anamnéze úmrtí na zhoubný nádor. Nebo u těch, kteří pracují v karcinogenním prostředí. A teprve potom se bavit co je vhodné.
    Tato představa je asi čirou utopií ve společnosti, která umožňuje skupováním patentů blokovat realizaci mnohých, lidstvu prospěšných vynálezů. Jen aby se kšefty  hýbaly! Jistě, člověk na něco jednou zemřít musí. Ale selským rozumem vzato není pro člověka humánnější, a pro společnost potažmo podstatně levnější, aby jedinec skonal na stařeckou srdeční slabost, než jej trávit chemoterapiemi za miliony korun? A nechat jej stejně, mnohdy v krutých bolestech umírat? To si říkáme „humánní a moderní“ společnost...