Proč ho stále pronásledují...

05.07.2013 17:21

    Majíc plnou hubu Ježíše, pronásledují Ježíše. Tak by se dala charakterizovat politika katolických církevníků i dnes. Jejich po staletí zdánlivě pevná „loď“ se začíná stále více rozpadávat. Dnes jim ale nepomůže ani prohlásit Ježíše třeba za homosexuála. Pokud by jim to dnes ještě někdo „sežral“. Asi ano, vždyť i jimi ovlivňované školství chrlí pitomců dostatek. Pro církevníky je tu navíc jeden opětovně se objevující problém. I když svého času Nazarénská církev spolu s templáři přešla do ilegality, dnes pomalu ale jistě z té ilegality začíná vycházet silnější než kdykoliv dříve. A navíc na svých zásadách absolutně nic nezměnila. Jestliže dnes proskakují různé zkazky o soubojích dobra a zla, pak nejde převážně o nic jiného, než o souboj katolíků s Nazarenskými. Dobře je to vidět na chování vlád po celém světě. S jakými problémy se potýkají a jak dopadají v podstatě prokatolické vlády, pro něž jsou Ježíšovy zásady rovnosti a bratrství jako červený hadr pro býka. Já osobně, kdybych ovšem měl tu možnost, jak rád bych se přidal třeba k prastarému řádu Jednorožce nesouciho motto Grálu „Všichni jako jeden“! Ale i bez takového „partajnictví“ mohu toto motto vyznávat. A už ani zdaleka nejsem sám. Bez bázmě a hany kašlu také na fakt, že církevnická inkvize nezanikla, přetrvává dodnes. Jen ten ansámbl přejmenovali na kongregaci ve věcech víry. Pokud si plně uvědomíme všechna uvedená historická fakta, může ještě někdo věřit jejich debilovinám? A notabene věřit doslovně?
    Začíná se to potápět a jen proto jezdil jako divý po světě obchodník s plynem Jan Pavel. S plynem, kterým v koncentrácích po stovkách vraždili Židy. Wojtylu po válce „naháněli“, a tak z něj „posvátná“ církevnická marškumpačka udělala papeže. Jeden větší gauner jak druhý, včetně „záhadně“ odstoupivšího papeže, neblaze proslulého inkvizitora. A ve výčtu bychom mohli pokračovat, až na malé výjimky má větší, či menší „máslo na hlavě“ každý. Podle mého názoru pokud chtěli byť v omezenější míře zachovat dřívější status, neměli dopustit aby se jedinci museli povinně naučit číst a psát. I když to mnohým k ničemu není a umějí se s bídou podepsat, objevili se jiní, kteří začali používat mozek k přemýšlení mimo církevníky povolenou zónu, či spíše nařízenou zónu. Jak si vůbec mohou dovolit brát do jejich prolhaných „úst“ nadarmo jméno Ježíšovo, když tak vehementě stíhají jeho rodovou linii? Pitomci,někdo jim tu jejich debilitu „omlátit o palici“ musí! Už ani zdaleka nemohou očekávat plnou podporu jako v minulosti, spousta jedinců si totiž uvědomila, že od stvořitelů dostala hlavu a v ní uložený rozum nejen na nošení klobouku! Či vymýšlení různých podrazů a zlodějen. Pro takové lidi jsou veškeré církevnické „zázraky“ jen výplodem chorých mozků patřících do příslušných ústavů. Snad se tam někdy ocitnou. I s celým jejich „apoštolským následnictvím“! Zástupci boha na Zemi! Jakého boha? Stejně zlodějského a prolhaného jako jsou oni sami? Děkuji, nechci, takového boha nemusím. Jsou i jiní bohové, a někteří možná o poznání lepší.
    Dost, stačí. Své vlastní „vyznání“ jsem dal jasně najevo a jinak je teď na každém, kdo se do předchozího povídání začetl, jak s tím naloží. To povídání není „senzace“, je to jen „oprášení“ minulým generacím důvěrně známých věcí. Věcí, které se církevníkům, většinou násilím, podařilo časem z myslí jedinců zapudit. Jenže i ty důvěrně známé věci patří k lidské historii, na kterou můžeme být plným právem hrdi. Což se o církevnické historii dost dobře říci nedá. Protože ta historie není prolidská, ale protilidská. Jestliže dnes církevníci něco, nebo někoho vehementně podporují, dá se z toho usoudit, že stejně protilidské je i to co podporují. Protože přes všechno žvanění o jakési „modernizaci“ se na církevnických strukturách nezměnilo vůbec nic. A sama historie nejen ozřejmuje, ale také varuje. Přeberte si to každý jak uznáte za vhodné, ale pokuste se k tomu použít vlastní rozum. Ne ten „světonázorem“ ovlivněný, ale opravdu svůj vlastní rozum. Já to začal dělat už poměrně dávno, a z počátku to moc „bolelo“. Pak jsem si začal dávat střípky dohromady a začalo mi být „k blití“. Pomohlo mi to, dnes se už na všechno lidské hemžení dívám úplně jinýma očima. A tak se mi stal i ten dnes údajně „moderní“ kapitalismus, stejně jako předchozí zmršená verze socialismu, bytostně odporným. A když jsem se ponořil do historických pramenů přišlo „osvícení“. Zjistil jsem, že je možný i jiný svět, v němž může najít své plné opodstatnění jednorožcovo motto Všichni jako jeden. Myslíte že je to jen utopie? Já myslím že ne. Teď jde jen o to, kdo ten zmíněný souboj vyhraje, podle toho totiž bude ten nezbytně nutný west order vypadat. Takže pokud to umíte modlete se. Nebo nemodlete a čekejte co se z toho všeho vyvrbí. Jisté je jedno. Pokud bude jedinec jen trpně čekat, vůbec nic na běhu věcí neovlivní. A jestli si někteří myslí, že to někdo zařídí za něj, pak se krutě mýlí. Dnešní momentální „společnost“ není ani v nejmenším postavena na mottu Všichni jako jeden. Daleko spíše naopak, tedy jeden jako všichni. A taková filozofie nikdy nic dobrého nepřinesla. Já už nechci zažít nové církevnické upalování nepohodlných. Ať už přeneseně, nebo doslovně. Ale moc rád bych se dožil toho jiného světa...