Proboha, jsou v tom lidé!

30.06.2013 07:16

   Toto tvrzení by podporoval i zákaz vydaný vojenským letcům obou států. Za žádnou cenu nestřílet.
    Němci to měli dobře utajené. Jedna nepodložená zpráva říká, že s létajícími talíři podnikli za války řadu pokusných letů a byly nakonec převezeny do Weimaru. Na rozdíl od této zprávy se Lusar domníval, že byly zničeny. Ve Weimaru pak pod prototypovým označením Vx 3 bylo pokračováno ve zkouškách. Není vyloučeno, že jsou vyvíjeny dál v některém ze států. Je to možné? Ano. Tvar létajícího talíře je z aerodynamického hlediska jedním z nejlepších řešení, zejména pro velmi rychlé stroje opouštějící atmosféru. NASA už před několika lety vypracovala program výzkumu Mléčné dráhy sondami ve tvaru létajících talířů.
    To bylo známo. První talíř měl odstartovat už asi roku 1972 a opustit sluneční soustavu. První fází akce ale mělo být vyslání několika diskových „brouků“ k Jupiteru, z mnoha důvodů nejzajímavější planetě naší soustavy. Tehdejší vedoucí projektu Clark prohlásil, že finanční krytí projektu je zajištěno příslibem Kongresu pro rozpočtový rok 1968 až 1969. Pak se nad celou záležitostí „zavřela voda“. Kolem Jupiteru létá sonda, která nemá s talířem nic společného. Nebo tam NASA nějaké talíře opravdu má a sonda funguje jen jako zástěrka.
    Není tajemstvím, lépe řečeno je veřejným tajemstvím, že americké vojenské letectvo letadla ve tvaru létajících talířů má. A nebudou to jen funkční prototypy. Je známo, že jeden z amerických aerodynamiků, ing. Moler, postavil dva létající kotouče s velmi dobrými letovými vlastnostmi. I v Čechách létaly UFO I., UFO II. a UFO III. modeláře Pavla Hadraby, poháněné raketovým palivem, docela úspěšně. To ale nevysvětluje všechna pozorování UFO. Pořád zůstává zdánlivě fantastická možnost, že část UFO po I. světové válce, a potažmo i teď, byla a je německými stroji. Svědčí pro to několik argumentů:
    --Poslední slova kapitána Mantela: „Proboha, vždyť v tom jsou lidé!“
    --Zmizení německých konstruktérů talířů i samotných strojů, o dokumentaci nemluvě. Během slavné operace „Paperclip“ získali pro USA 80 tun plánů a technické dokumentace. Zdá se ale, že dokumentace pro létající talíře tam nebyly.
    --Výskyt UFO poblíže atomových střelnic hned po výbuších, u raketových základen, a zejména za války nad Peenemünde, kde byl soustředěn nejtajnější německý výzkum. Je známo, že němečtí fyzikové byli schopni dodat Hitlerovi atomovou bombu už koncem dubna 1945. Jenže rychlý postup spojeneckých vojsk, materiálové nedostatky a snad i odpor fyziků, „Operaci Haigerloch“ zmařil.
    --Soustavné objevování se UFO nad Jižní Amerikou, která se stala prokazatelně rejdištěm zmizelých nacistů. Podle věrohodných informací jsou zde celé oblasti střežené bývalými esesmany a pracovní otrokárny, které si nijak nezadají s koncentráky. Jen v Argentině bylo odhadem kolem 220 průmyslových podniků, které veřejně, nebo poloveřejně, podporovaly nacistické podzemí.
    --Naprosto zřejmá soustavná snaha UFO nepřistát v obydlených končinách, nebo odtud co nejrychleji zmizet. Snaha uniknout pronásledování i za cenu násilných akcí. Viz smrt kpt. Mantela, nebo možná i tzv. „trojúhelníky smrti“ u Baham a Guamu.
    --Dodnes nevysvětlené zmizení několika německých nákladních ponorek, schopných naložit kolem 850 tun, možná i více. Byly používány pro dopravu chininu, kaučuku, opia a vzácných kovů z Japonska do Německa v posledních létech války. A stejně záhadné zmizení několika dálkových letadel „Perutě 200“ z berlínského letiště Tempelhofu 21. a 22. dubna 1945 s kurzem Španělsko a s letovou dokumentací do Jižní Ameriky. Tam jejich stopa mizí.
    --Zmizení obrovské částky několika desítek miliard devizových marek ve valutách, zlatě a drahokamech z depozit bývalé Říšské banky těsně před kapitulací. Byla nalezena jenom moc malá část, která měla patrně sloužit jako klamná stopa. Toto dodnes nevyčíslené bohatství by mohlo financovat i dosti nákladné technické projekty a zaručit diskrétnost zúčastněných továren.