Přijde další katastrofa?

28.03.2010 15:30

 

    Katastrofisté pozor! Už je to za dveřmi! Na konci prvého tisíciletí to byl konec světa očekávaný dokonce i papežem coby zástupcem božím na Zemi. Pak byl až na drobné odchylky, nepočítáme li ovšem různé války celkem klid, což je asi třeba si vynahradit novými katastrofickými prognózami. Těžko říci kdo z pozemšťanů, či nepozemšťanů může mít zájem na rozvíření poklidných vod. I když změna je život. Obvzláště nastala li opět doba, kdy část myslícího lidského stáda zase dostala od bohů nové hračky. A tak si opět a znovu mají s čím hrát, což podle poznatků z minula vždy vedlo ke katastrofám. Dostali od mimozemských bohů do pracek třeba HAARP, a chudák Země se třese v samých základech! Hrají si na bohy, aniž by věděli co to vlastně dělají! A hlídkující mimozemské entity mají opět plno práce! Lidská historie vykazuje opakující se cykly dob temna, trvajících zhruba 5000 let, s krátkými obdobími trvajícími asi 200 let. Obdobími plnými různých „objevů“ a technologických průlomů. Pak se jim to asi vždycky „vymklo z rukou“, a „nová věda“ se rychle vrátila do nějaké nové formy náboženství ovládajícího svět. Od toho dnešního hraní má patrně odvádět pozornost „víra“ v globálně oteplovací náboženství coby nepochybného zvěstovatele. Jedno upadající náboženství střídá druhé, jen s podstatně menším účinkem. Přinese jediná celosvětová vláda oproti historii nějaký pokrok, nebo začne jen další temné období?

    Z lidské historie je patrné, že lidstvo bez nějakého náboženství být nemůže, neumí bez něj žít. Co je to vlastně náboženství? Je to v podstatě víra v něco. V cokoliv. Tedy i v to, v co jinak věřit nehodláme. Jenže ona v to věří nějaké „celebrita“! Nebo „autorita“! A ta z tohoto důvodu uznávaná autorita to nařídila! A co je nařízeno je zákon! Část trochu přemýšlejícího stáda bude chvíli bručet, ale pak stejně ohnou hlavu a zařadí se poslušně do houfu. A o ty nezvládnutelné se postaráme, upálíme, nebo znemožníme. Zakážeme, však stádo stejně neví která bije! O co tu vlastně kráčí!

    Starému náboženství patrně „zvoní hrana“. Objevilo se totiž podstatně víc myslících jedinců, se kterými si zkostnatělí katoličtí světovládní bossové přestávají vědět rady. Upálení už se nenosí a znemožňování mimo oficiální vědátorské marškumpačky neúčinkuje. K tomu všemu navíc pomalu ale jistě přestávají platit naprosto nepochybné vědátorské pravdy. To je k vzteku! Navíc když nějaké náboženství, ať už církevnické, nebo vědátorské, nepochybně potřeba je! Babo raď co s tím! Když ono to myšlení tak bolí! Ale bez obav, šedé eminence tohoto světa to už mají perfektně vymyšleno. Ještě pár kosmetických úprav a jdeme na to. Jakýmsi ukazatelem je, jak se politikové bez ohledu na dres úprkem ženou do tajných řádů. Kdo ještě váhá pak vězte, že momentálně přijímají Svobodní zednáři. Těžko říci jak dlouho, možná jen potřebovali doplnit kategorii dělníků! A lezou tam i církevníci! Sakra sakra, to jsou novoty! Pokrok se holt nedá zastavit. Zarážející je, že církevničtí bafuňáři jsou zticha. Asi v tom novém trendu jedou také, jinak by se papež neopičil po Bushovi a nezdravil věřící pitomé ovečky satanistickým pozdravem. Kam zmizeli ti zbožně a zkormouceně se tvářící papežové? Nezasely mezi tu zkostnatělou církevnickou marškumpačku něco moderního vatikánské prostitutky?

    První vlaštovkou jakési modernizace se zdá být dnes tak populární evangelium globálního oteplování. Nebo je to pokus o návrat jakéhosi nového způsobu gnostického náboženství? Víte kdo to byli gnostikové? Jaké to bylo náboženství? Gnostické, křesťanské, jaký v tom byl rozdíl? ŽÁDNÝ! Tedy po stránce náboženské víry žádný! Rozdíl byl jen v účelu. Gnostické náboženství stálo na základech zásad tajné sekty Essejců, mělo to tedy být náboženství pomáhající lidem. Na stejných principech stojící odštěpený katolicizmus, zase -izmus, využíval víry negramotů k nastolení své světovlády. Hezká, moderní myšlenka. Už tenkrát si mocní tehdejšího světa jasně uvědomovali, že bez vlády pevné ruky se různorodé, i když nepřemýšlející lidské stádo, nedá dost dobře ovládat. Nejen na chudý, ale i na hloupý lid musí být přísnost! No a gnostikové patrně trochu zaspali. Nebo lépe řečeno nestačili včas poopravit drobné, více či méně sektářské názorové rozdíly, a tak došli zatracení. Podíváme li se na význam slova katolík zjistíme, že to ani v nejmenším není náboženský pojem. Pochází z latinského „cata-holic“, nezaměňujte prosím případně s „alca-holic“, i když kdoví... To první znamená kategoricky celostní, či komplexní. Mohlo by být nazváno „Novým světovým řádem“ prvního století. Jasným cílem katolicizmu bylo ovládnutí Římského impéria, což představovalo v podstatě celý tehdejší svět. Do čela Impéria se měl samozřejmě jako imperátor postavit papež. Proslýchá se, že v podstatě stejné plány spřádá i současná katolická církev. Jak to stojí v apokalyptických prognózách? Prvnímu satanistickému šéfovi světovlády bude moc dána církví, tím dalším už bude opět papež. Papež satanista, už se na to zacvičují.

    Gnostiky označili za „heretiky“ jednoduše proto, že se odmítli podřídit římské církvi. Gnostickými byly takřka všechny početné křesťanské chrámy v Egyptě. Shora dolů podél Nilu jich okolo roku 200 po Kristu byly stovky. A právě v této oblasti, v egyptském Nag Hammadi, bylo nalezeno asi 50 textových svitků, včetně údajně kontroverzního Jidášova evangelia. Tyto gnostické texty musely být do tajného úkrytu schovány jednoduše proto, že katolíci v Římě v té době rozhodli všechny gnostické písemnosti zajistit a spálit. Většina gnostických textů je napsána v koptštině, tento egyptský jazyk používá písmena řecké abecedy. Téměř všechny nalezené texty popisují duchovní válku mezi „hodnou církví“ a „zlou církví“. Vědátoři, zkoumající toto období gnosis si mysleli, že obě církve byly jen sektami v rámci hebrejského náboženství. Je docela možné že to tak bylo. Záznamy z té doby totiž neurčují šlo li o církve křesťanské, nebo hebrejské. Gnostikové za ničemnou církev zcela jasně považovali vznikající katolickou církev v Římě, která v době zápisů na svitky od Mrtvého moře, a vyhotovení písemností z knihovny v Nag Hammadi, již započala s masovými vraždami heretiků a důsledným spalováním všech jejich textů. A kterého, světonázorem zmasírovaného vědátora, by mohlo napadnout spojit pojem „ničemná církev“ s tehdejšími katolíky! Biskup Irenaeus už roku 180 po Kristu prohlásil Jidášův text za heretický. Naskýtá se otázka odkud jej znal.