Povolané lemurské děti

13.08.2013 17:33

    Jednoho dne mozek Atlantidy, Naakalská mysterijní škola, zčistajasna vdechla život Stromu života na povrchu Atlantidy. Nad každým kruhem Stromu života se začaly tvořit energetické víry. Jakmile se víry ustálily, mozek Atlantidy psychicky zavolal lemurijské děti. Miliony a miliony Lemuřanů, které po potopě osídlily západní pobřeží Severní a Jižní Ameriky, a také další místa, se začaly stahovat do Atlantidy. Začala velká migrace a obyčejní lidé z potopené Lemurie se sem začali přesouvat.
    Nezapomínejte, byly to bytosti zaměřené na ženskou, levou hemisféru a vnitřní komunikace jim nedělala velký problém. Avšak ve srovnání s planetárním vědomím dosáhlo vědomí lemurijského společenství věku pouze věku dvanácti let. Bylo stále dítětem a některá z jeho center ještě nefungovala. Tito lidé sice pracovali s energiemi, ale dosáhli mistrovství pouze v osmi z nich. Každý migrující Lemuřan byl přitahován jedním z těchto center na Atlantidě, podle své individuální povahy. Přesídlili na Atlantidu a začali budovat města. Zbylé dva víry nebyly používány nikým, žádnou konkrétní osobou. Tyto dva víry strhávaly životní energii k sobě a protožr život nemůže mít nevyplněná místa, život sám nalezl způsob, jak je naplnit. Třeba když jedete autem dlouhou dobu v závěsu za jiným autem, po čase se vzdálenost mezi vámi a oním autem zvětší, a jiné auto do této mezery vklouzne, není-liž pravda? Pokud někde zůstane prázdné místo, život do něj vkročí a vyplní jej. To je přesně to, co se stalo v Atlantidě.
    Ačkoliv Lemuřané osídlili pouze osm z deseti oblastí, mayské záznamy jasně tvrdí, že před jejím pádem bylo na Atlantidě deset měst. Tyto údaje si můžete prohlédnout v dokumentu nazvaném Troanský kodex, který se nyní nachází v Britském muzeu. Stáří toho dokumentu, který detailně popisuje potopení Atlantidy, je odhadováno na 3500 let. Pochází od Mayů a podle francouzského historika a překladatele Le Plongeona obsahuje autentický popis kataklysmatu. Tyto záznamy říkají, že v 6. roce Kan v 11. Mulucu v měsíci Zak, se odehrálo hrozné zemětřesení, které trvalo bez přestávky do 13. Chinu. Krajina hor Mudu země Mu byla obětována při dvojnásobném nadzdvižení. Kotlina se neustále třásla pod vulkanickými silami a během jediné noci zčistajasna zmizela. Tyto síly byly dlouho uvězněny pod povrchem a nakonec zapříčinily potopu, přičemž se pevnina několikrát potopila a vynořila na různých místech. Nakonec se země poddala a deset krajin se roztrhlo vedví a v prach, neschopno ustát síly křečí. Atlantida se potopila i se svými 64 miliony obyvatel. Deset krajin zde zmíněných se vztahovalo na deset bodů Stromu života. V dokumentu se dočtete, jak nesmírně důmyslně vybudovaná města, pyramidy a všechno ostatní, bylo zničeno zevnitř a zvnějšku, a jak lidé prchali na svých lodích aby tomu unikli. Tato událost je popisována majským obrázkovým písmem.
    Dva prázdné víry pak přitáhly mimozemské rasy, protože tyto prázdné víry musely být vyplněny. Podle Thovta do nich proto vstoupily dvě mimozemské rasy - ne jedna, ale dvě naprosto odlišné rasy. První rasou byli Hebrejci, kteří přišli z naší budoucnosti. Thovt říká, že přišli z místa daleko od naší planety, ale neříká přesně odkud. Hebrejci byli jako dítě, které bylo v pátém ročníku, nedokončilo jej a muselo ho opět opakovat. Nepostoupili na další úroveň evoluce, tak tento ročník museli znovu absolvovat. Jinými slovy, byli jako dítě, které již mělo za sebou matematickou zkoušku. Věděli mnoho věcí, které jsme my ještě nevěděli. Dostali povolení od Galaktického velitelství, aby vstoupili v onom čase na naši evoluční stezku. Podle Thovta přinesli mnoho koncepcí a idejí, o nichž jsme neměli ani ponětí, protože jsme dosud do těchto úrovní vědomí nevstoupili. Panuje domněnka, že jejich interakce přinesla naší evoluci prospěch. S jejich příchodem na Zemi a osídlením nebyly žádné problémy. Tehdy by v podstatě zřejmě vůbec žádný problém nebyl, pokud by sem ovšem vstoupila jen tato rasa. Druhá rasa, která sem v této době vstoupila, však způsobila velké problémy. Tyto bytosti přišly ze sousední planety Mars. Pro mnohé to může znít velmi podivně, ale stává se to čím dál tím zřejmější protože situace, do které jsme se nyní dostali, má na svědomí tatáž rasa. Tajná vláda a světoví multimiliardáři světa mají marťanský původ, nebo většinu marťanských genů a nepatrné, nebo vůbec žádné emocionální tělo.