Podivné kladivo...

28.06.2013 20:19

    Rozbor, pokud ovšem správně postupovali, přinesl doslova šok. Kov je tvořen z 96,6 % železa, 2,6 % chlóru a 0,74 % síry! Tedy z téměř čistého železa! Ocel špičkové kvality ...!
    Rentgen prokázal absenci vměstek a nepravidelností, plazi tedy znali způsob jak čisté železo zušlechtit a vytvrdit. Mnozí to budou určitě vědět, chemicky čistá ocel je sama o sobě v podstatě měkká. Nalezené kladivo je ale vyrobeno z tvrdé oceli! Nastává tu nepochopitelný problém. Každý dnešní výrobce vysoce ušlechtilé oceli dobře ví, že při všech známých procesech výroby zákonitě musí dojít k znečištění křemíkem a uhlíkem... Jako zušlechťující přísady používají měď, titan, mangan, kobalt, molybden, vanadium, wolfram, nebo nikl... Jenže nic z toho nalezená ocel neobsahuje! Zarážející je vysoký podíl chlóru, který nemá v dnešní moderní metalurgii žádné opodstatnění.
    Vezmeme li tedy v úvahu, že tak čistý materiál, a navíc v takovém složení nelze dnešními prostředky padělat, a pokud budeme trvat na stáří nálezu podle vrstev, vyrobili jej plazi. Vysoce inteligentní plazi... Nebo... Po této planetě běhala před nějakými 140 miliony roků velmi vyspělá civilizace... Nebo... Kladivo vytrousil nějaký mimozemšťan... Nebo... Cestovatel v čase... Nebo... Už nevím kdo jiný.
    To už se hlouběji nezamýšlíme proč byl nerost, v tomto případě masivní vápenec, doslova připečený ke kladivu. Někdo propočítal, že by to bylo možné při tlaku více než dvou atmosfér při současné absenci ultrafialového záření. Jinými slovy kladivo spadlo do tekutého vápence... Záhada na záhadu...
    Glen Rose je vůbec velmi zajímavé místo. Ve zkamenělém dně řeky Paluxy River jsou k vidění otisky dinosauřích nohou. V Muzeu somerwellského okresu vystavují dinosauří kosti a lebky pravěkého skotu, nalezené ve stejných geologických vrstvách. A vědátorům pro zlost jsou stopy dinosaurů provázeny stejně zkamenělými stopami lidských nohou! Geologové jsou toho názoru, že stopy musely vzniknout současně, tedy ve stejné době. Což podle vědátorů znamená před stamiliony roků, protože do těch dob kladou výskyt dinosaurů na této planetě.
    Stejné je to s trilobity, ti měli existovat na Zemi před více než 320 milióny lety. Nalezli zkamenělou stopu podrážky moderní boty, která jednoho nešťastného trilobita rozšlápla...! Pro vědátory to neznamená nic víc, než že ona stopa existuje... Existuje další zkamenělá podrážka, je na ní viditelný dvojitý šev. Našli ji v roce 1922 a stáří odhadli na 5 miliónů roků. Bagatelizovat takové a jiné nálezy už přestává být směšné, je to hloupé... Ba co dím přímo debilní...
    V rakouském Salzburgu našli ve vrstvě uhlí, jehož stáří odhadli na 300 milionů roků, přesně zhotovenou ocelovou krychli.
    A co takhle lebky mamutů a pravěkých turů, jejichž lebky „zdobí“ otvory srovnatelné s otvory po čistém průstřelu. Že by nějaký neandrtálský lovec vtipkoval?
    Ve vápencových vrstvách ve Francii našli zarostlou kovovou trubku, stáří horniny odhadli na 65 miliónů let. Kdo to tenkrát žil?
    Kopali v Olduvajské proláklině a vykopali zcela zachovalou kostru druhu „Homo sapiens“ ve vrstvě zeminy datované na 2 miliony roků. V anglickém Roten Cragu se z kusu uhlí vyloupla lastura se zřetelně vyrytým obličejem. Stáří odhadem 2 miliony roků.
    U Bald Hillu v Kalifornii vykopali lidskou lebku ve vrstvě označené jako pliocenní.
    V uhelném dole u Macoupinu v Kalifornii „odpočívala“ v uhelné vrstvě kompletní lidská kostra. Stáří vrstvy odhadli na 300 milionů let.
    Sklepní prostory neblaze proslulého Smithsonova musea v USA jsou prý plné beden s nepochopitelnými předměty, které nikdo nestuduje. Stejný stav existuje v dalších museích, zvláště pak v museu pravěku v Saint-Germain-en-Laye. Vědátoři v těchto případech drží „bobříka mlčení“. Mají štěstí v neštěstí, protože žádný odhad není prokazatelný. Dá se pouze uvažovat o tom, že „HOMO“ v nějakém provedení existuje už po miliony, ne li miliardy roků. Můžeme také tvrdit, že lidstvo je produktem řízeného vývoje života na Zemi. Na rozdíl od vědátorů, myšleno těch oficiálních zkostnatělců, se máme o co opřít. To oni z hlediska vědátorských „svatých“ zákonů nemohou. Opentleni chemickými značkami před a za jménem se cítí na koni, že na ně nikdo nemůže. Mají své vlastní pískoviště a běda, kdyby jim ho chtěl někdo vzít. Lépe řečeno znárodnit, aby všichni věděli jakými kravinami se zaobírají... Jsou přísloveční absencí odvahy a v neposlední řadě i pokory. Doufejme, že pravda jednou vyjde nahoru, jako olej na vodu... Tak to říkávali naši dědové. a já jsem si jist, že k tomu bude muset dojít.
    Bohužel se obávám, že u toho už nebudu.