Podivná válka...

08.04.2014 16:05

    Ach, jaká to hysterie... Čeští vládní debilové v roli antirusů... Prý mají Ruska dost z doby komunistické éry... Nejde mi do hlavy, jak může někdo vést nějaký národ, aniž by znal historii. Po delším zkoumání jsem dospěl k názoru, že nebude vůbec od věci o mnoha zjištěných věcech napsat vlastní názor. Tento názor nemá nic společného s faktem, že nejsem zastáncem světonázorů, které se ostatně mění jen nepatrně. Pokud se týče tak zatracovaného Ruska, stavěl jsem se, a dodnes stavím na stranu slabšího. Slabšího, ale houževnatého. Žádný z carů nedopustil jeho zánik, i když výhrad proti nim by mohla být spousta. Dokázali však kormidlovat všemi úskalími tehdejšího finančnického světa, který byl ostatně ve vývoji. A Židy kočírované Rusko v tom umělo chodit. Dokud Židé Rusko jen prachobyčejně brakovali, dalo se to přežít. Jenže pak se něco stalo... Kdosi rozhodl, že svět už začal být fádní, a tudíž nastal čas na změny. A hlavně poslední car Nikolaj začal vybočovat z houfu. Vyškolili tedy Lenina na vůdce revoluce a začal mumraj. Lenina podloudně dopravili do Petrohradu, z Ameriky dorazili další borci vyškolenci Trockij, Zinovjev a další. A jdeme na to, mužiky poslali rozstřílet cara Nikolaje s celou jeho rodinou. Zabíjeli, brakovali, znásilňovali... Vždyť přece ne židovští gauneři, ale car mohl za jejich bídu... A Rusko spělo k rozpadu. Otázku proč si můžete odpustit, analogie s dneškem se přímo nabízí. Rusko zachránil Gruzinec Stalin, a vzal to hezky od podlahy. Ono mu ostatně ani nic jiného nezbývalo. Pak to začalo lítat, nezbytné čistky, industrializace, povinná školní docházka... Což bylo pro světové Židovstvo jako rudý hadr na býka. A Rusko se pomalu ale jistě zvedalo...
    V tom tkvěla základní příčina druhé války, a také důvod proč se mohl neznámý malíř Adolf Hitler dostat k moci... Kdo mu pomáhal? Dnes je jisté, že Hitlera přivedly k moci velmi různorodé síly. Hitler vyhovoval celé řadě různých struktur. Za prvé to byly anglické a americké korporace, za druhé německé korporace a finančníci, a nakonec německá aristokracie. Několik skupin zároveň mělo zájem na tom, aby někdo obnovil Říši. V roce 1930 finančník Schacht během přesvědčování dalších finančníků Evropy na podporu Hitlera prohlásil, že „...ten člověk zlomí národní státy v Evropě a my získáme Benátky velikosti Evropy". To znamená, v jádru věci chtěli realizovat projekt EU, a je třeba otevřeně říct, ačkoliv se to Evropanům pravda nebude líbit, první Evropskou unii vytvořil Hitler. To byl jeden z úkolů který před něj byl postaven. Závislost na finančnících, nejčastěji se mluví o Rockefellerech, měla hlavní vliv na chod války. Struktury i firmy Rockfellerů byly v kontaku s Hitlerem až do roku 1944, lidé Rockefellera se aktivně stýkali s korporací I.G.Farben. Jeden z lidí Rockefellerů byl Preston Bush, otec a děd dvou amerických prezidentů, jehož samého v roce 43 postavili před soud za spolupráci s nepřítelem, a tehdy další člověk Rockefellerů, advokát Allen Dulles, který starého Bushe z toho „vysekal". Ale není správné myslet si že jen Rockefelleři a jejich korporace Standart Oil aktivně investovala do Hitlera - ona skutečně investovala více než ostatní, ale dokonce Rothschildové, tradiční soupeři Rockefellerů pomáhali Hitlerovi bojovat. Průmyslovými diamanty Hitlera zásobila korporace De Boers, kterou řídí rodina Oppenheimerů, a která je rovněž v zóně vlivu Rothschildů. Obecně je možné říct, že Hitler a spol je anglo-americký výtvor, a ideologicky nacistický rasizmus anglického původu. Všechny ty ideje, které Hitler ohlásil a dovedl do logického konce v Třetí říši, zformulovali ještě v konci 19. století angličtí myslitelé.
    Anglo-americký vliv se zdá objasňovat i podivnou válku, kdy Němci nepřešli kanál La Manche ačkoliv tu možnost měli, a záhy celkově zrušili plán útoku na Velkou Británii soustřeďujíce se na plán Barbarossa. Později se však ukázalo, že zde bylo vše trochu jinak. Hitler se nepouštěl přes La Manche ne protože by nechtěl dobýt Anglii, on totiž celou dobu čekal, že se s ním Angličané ve válce proti Rusku spojí. Jenže Angličané jej velmi dlouho vodili za nos. Podle sumy nepřímých důkazů je naprosto jasné, že Hitler by se nikdy neosmělil napadnout Sovětský svaz pokud by se nějakým způsobem nedomluvil s Angličany, kteří ho přirozeně od samého počátku obelhávali. Oni potřebovali vrhnout Hitlera proti Rusku aby se potom vypořádali s Německem, potenciálním konkurentem. Z větší části se však lidé, kteří přivedli Hitlera k moci, nacházeli v USA - například bratři Allen a John Dullesové. A nejen tam, nacházeli se v USA, Anglii, Německu, i Švýcarsku. Hitler byl společný západní projekt, projekt západního průmyslového a finančního kapitálu. Přičemž různé skupiny sledovaly různé cíle. Někdo chtěl s pomocí Hitlera zničit Sovětský svaz, někdo chtěl s pomocí války zničit Německo a Rusko současně, někdo řešil problémy vytvoření Eurosvazu, a německá aristokracie chtěla obnovení Říše. V příchodu Hitlera k moci bylo zainteresováno velmi mnoho různých skupin a lidí. Hlavně němečtí průmyslníci, vždyť přece jen Německo utrpělo v první světové válce porážku, kteří se tak ocitli v pozici druhořadé světové kapitalistické třídy. Hitler byl však hlavním výtvorem anglo-amerického kapitálu a establishmentu.