Pec je ugrilovala...

11.10.2013 11:49

    Pokud chaldejští bohové pracovali při přesunu „na nebesa" s časovými posuvy na úrovni relativity, pak lze pro přístup k zařízení, které to umožňovalo, předpokládat tuhý přístupový režim spojený se složitými přístupovými kódy, jejichž neznalost znamenala devastaci nepovolaného narušitele. Mohlo se také jednat o dílčí komponentu, což mohl být ve své podstatě agregát pro přeměnu energií. Tedy nevyzpytatelný systém.
    Obsluha takového zařízení mimo toho, že byla byť jen částečně seznámena s jeho funkcemi, byla nucena dodržet nejen jisté ceremonie, ale používat i ochranné prostředky. Možná včetně ochranné faradayovy klece coby módního doplňku povinného oblečení. V tomto případě by se mohlo jednat o faktor související s mikrovlnným zářením. Případně o zabezpečení proti vniknutí příliš zvědavých a nežádoucích elementů pomocí mikrovlnné pece, jejíž účinky lze nasílit ionizací prostředí. Tedy atmosférického vzduchu, a je lhostejné zda chemtrails, pečením vyhlédnuté oběti, či kadidlem. Tento přístupový rituál zřejmě splňovala nejen archa úmluvy, ale i další z komponent proslulé Brány bohů, o němž se zákrytně hovoří jako o Stromu života. V podstatě tentýž obranný fenomén lze najít nejen u kouzelného zrcadla, či krystalu v dočasném vlastnictví Johna Dee, ale i u Tezcatlipokova dýmajícího zrcadla. Podle Johna Dee nežádoucí průnik nevítaného uživatele do světa divů a predikcí zabezpečoval ohnivý drak jménem Dragonzon. Jen trošku obeznámenému jedinci padne asi na mysl že tomu, kdo to opisoval, patrně z toho vypadlo jedno písmenko - Drag agon zon - Dračí ohňová zóna! Ochrannou zónu vytvořenou ohnivými plameny prý bylo možno obejít kódem zadaným tzv. enochianským jazykem.
    Pokud se v souvislosti s archou úmluvy, jež mohla být nezávislým komponentem ochranného systému babylonské Brány bohů, hovoří o možném trvalém pozměnění mysli, tedy osobnosti nepovolané osoby, pak nelze než uvažovat o časovém vektoru, který možnému narušiteli skrze časový posuv zatřepe duší a pořádně zamotá palicí. Že by Nikola Tesla věděl, že propojení gigantických cívek takový efekt zřejmě umožní? Podobně lze naprogramovat, skrze příslušnou ionizaci ovzduší a vygenerované blesky, gigantický supraelektrický náboj pohybující se rychlostmi umožňujícími praktikovat relativitu času.
    Babylonský král králů Nabuchodonecar prý ve své válečné kořisti archu úmluvy neměl, nicméně jsou tu nejasnosti. Do jakési „rozpálené" pece, údajně za trest, nakonec přikázal vhodit zajaté Levity, kteří se prý odmítli klanět jakémusi Zlatému obrazu jak přikázal. Přesně ty Levity, kteří byli podle bible ustanoveni „opatrovateli" archy. A ejhle, stal se zázrak! Strážci, kteří házeli mládenečky do předem rozpálené pece, sežehl žár na prach, zatímco Levité si vesele chodili uprostřed ohnivých plamenů a kdosi, údajně andělé, jim přisluhoval! Připomeňme si při této příležitosti, že rovněž kouzelné zrcadlo Johna Dee, ovšem až po překonání vstupních potíží dračí ohnivé zóny, se ukázalo nejen v třírozměrném obrazu vystupujícím i mimo kouzelný krystal, ale zároveň se objevila andělská bytost, podobná spíše ženě, která se stala průvodcem uživatele. Múžeme tedy předpokládat, že „obětovaní" Levité byli, na rozdíl od strážců, s příslušnými vstupními ceremoniemi a případnými hesly výborně obeznámeni. Nicméně museli mít na sobě ještě cosi, co strážci ve spěchu při vstupu do nirvány jaksi zcela opomněli. Pokud ovšem nebyli nevědomou součástí Nabudonocarova pokusu! Co to měli na sobě mít? Ochrannou faradayovu klec vytvořenou z řetízků a příslušného zemnění? Můžeme se jen bezvýsledně dohadovat. Co však víme bezpečně je fakt, že se na samotný výsledek pokusu přišel podívat, a podivit se tomu co uviděl, i sám král králů Nabuchodonecar! Teď už mu asi bylo jasné, že Levité dobře znají to, po čem on sám celá léta při obnovování Babylonu úsilovně a marně pátral.
    Zřejmě se již nikdy nedozvíme zda oděn příslušným ochranným oblekem nevstoupil skrze ochrannou dračí zónu do Brány bohů, nicméně se zdá být jasné, že bez základních znalostí přístupových ceremonií. Víme však jistě, že jeho mysl se „...bezpečně a náhle zcela proměnila, a on žvatlaje nesmysly, zcela nahý žral trávu před svými někdejšími sluhy a zajatci“. Proměnila se jeho mysl mikrovlnným působením bezpečnostního systému při nesprávně zadaném loginu a bez příslušného ochranného oděvu? Je to v podstatě jedno, neboť ani jeho syn Baltazar nepřežil více než půl dne coby babylonský vladař.
    Není rovněž žádným tajemstvím, že příštím vůdcem v ustanoveném triumvirátu protektorské vlády stanul někdejší Nabuchodonocarův judský zajatec Daniel z kmene Levitů, donedávna strážících tajemství někdejšího Slunečního chrámu v Uršalim. To už je ale zcela jiný příběh...