Osudové rozhodnutí

13.08.2013 17:43

    Kusy komety, které se zřítily do jihozápadní oblasti Atlantidy, narazily právě do místa kde žili Marťané, a přivodily smrt velké části jejich populace. Marťané teď litovali, že souhlasili aby kometa dopadla. Pro ně to bylo příliš ponižující a bolestné. Byl to počátek velké ztráty vědomí na Zemi. Bylo to jako zasazení stromu hořkosti, stejného stromu, s kterým žijeme v současnosti. Jestliže Marťané doposud s Lemuřany komunikovali a ledacos s nimi projednávali, teď nastal úplný „rozvod“. A nastala jejich absolutní nadvláda nejen nad jejich vlastními osudy, ale i osudy poddaných Lemuřanů. Nicméně Lemuřanům dovolili, aby si dělali co sami chtějí. Dobře věděli jaká situace nastane, ta situace přetrvává dodnes. Názorně to vidíme u rozvedených rodin po celém světě. A děti? Podívejte se na náš svět! My jsme děti!
    Tak nastala marťanská nadvláda nad Zemí. Nadvláda, marťanská styčná plocha s touto Realitou, rostla zároveň s jejich zlostí. Začali budovat podobné stavební komplexy, jaké před dlouhou dobou budovali na Marsu, aby znovu vytvořili syntetickou Mer-Ka-Bu. Jediným problémem bylo to, že poslední vytvořili před 50 000 pozemskými lety a nyní si přesně nepamatovali jak ji přesně vyrobit - ale mysleli si, že to dokážou. Postavili budovy a začali s experimentem. Tento pokus je přímo svázán z řetězem pokusů s Mer-Ka-Bou, který začal na Marsu před miliony lety. Později byl na Zemi proveden pokus v roce 1913, další v roce 1943 - filadelfský experiment, následující v roce 1983 nazvaný projekt Montauk, a další pokus měl proběhnout v roce 1993 blízko ostrova Bimini. Tato data jsou okna v čase, která se v harmonickém sledu otevírají od prvopočátečního experimentu. Aby měly pokusy úspěch, musí být načasovány do těchto oken.
    Pokud by Marťané uspěli s vytvořením umělé Mer-Ka-By, získali by absolutní kontrolu nad touto planetou, pokud by to ovšem byl jejich záměr. Byli by na této planetě schopni udělat komukoliv cokoli, co by se jim zachtělo, ačkoliv by to nakonec znamenalo i jejich vlastní zánik. Žádná vysoká bytost by neprosazovala nadvládu takovéhoto druhu nad ostatními, pokud skutečně rozumí Realitě. Marťanský pokus s Mer-Ka-Bou ještě na Atlantidě nevyšel. Marťané sice vybudovali speciální stavby, připravili celý experiment a spustili spínač na zapnutí toku energie. Téměř vzápětí ale ztratili kontrolu nad celým experimentem, jako kdyby se propadali vesmírem a prostorem. Stupeň destrukce byl tak děsivý, že jej nelze vůbec popsat. V této Realitě sotva můžete udělat větší chybu než ztratit kontrolu nad vytvořenou syntetickou Mer-Ka-bou. Tento experiment způsobil, že se roztrhl a otevřel otvor do nízkodimenzionálních rovin Země. Uveďme analogii. Lidské tělo má membrány uvnitř mezi různými částmi jako je u srdce, žaludku, jater, očí a tak podobně. Pokud byste vzali do ruky nůž a rozřízli svůj žaludek, bylo by to jako rozpárání dimenzionálních úrovní Země. Různé aspekty ducha jsou odděleny od jiných těmito dimenzionálními membránami, a jejich smyslem je zabránit, aby se oba aspekty nemohly smíchat dohromady. Účel krevní buňky je jiný než účel buňky žaludku.
    Marťané udělali něco, co téměř zabilo Zemi. Přírodní katastrofy jsou proti tomu úplné nic, ačkoliv problémy, se kterými se dnes potýkáme, mají přímou návaznost na to, co bylo provedeno už kdysi dávno. S opravdovým pochopením a dostatkem lásky může být životní prostředí napraveno během jednoho dne. Avšak pokud by pokračoval tento experiment dál, byla by zničena Země navždy. Marťané udělali velmi vážnou chybu. Tato ztracená kontrola nad polem Mer-Ka-By vypustila zástupy nízkodimenzionálních duchů do vyšších dimenzionálních rovin Země. Tito duchové byli přinuceni vejít do světa kterému nerozuměli, který neznali, a zažívali totální strach. Museli žít, aby mohli žít museli mít těla, a tak vstoupili do lidí. Na Atlantidě jich byly stovky v každé osobě. Nebylo možné zastavit jejich vstup do jejich těl, až nakonec téměř každá osoba byla posedlá těmito bytostmi z jiné dimenze. Tito duchové byli také Pozemšťany, jako jsme my, ale byli velmi odlišní a přicházeli z jiné dimenzionální roviny. Byla to totální katastrofa - největší katastrofa na Zemi co se kdy odehrála.