O schopnostech člověka...

05.01.2014 20:40

    Zní to sice jako pohádka, ale existují slova, a rovněž i fráze schopné modulovat frekvence. Tyto frekvence lze modulovat jak na akustické, tak i světelné bázi. Tímto způsobem je pak možné ovlivnění buněčného metabolismu, což umožňuje zásah do genetické řady. Použitím této metody, která postupem času procházela celou řadu úprav a vylepšení, dosáhla skupina ruských vědců vedená dr. Garjajevem nečekaných výsledků. Podařilo se jim přeprogramovat buňky žabího embrya na embryo mloka. Pro mnoho jedinců je to senzace, nicméně nic až tak nového a převratného to patrně nebude. V jihoamerickém Peru uchovávají tzv. genetickou tabulku na níž je vyobrazen vývoj od žabího pulce až po člověka. Tedy to patrně nebude žádný zázrak. Výzkumy Rusů také poskytly vysvětlení proč má třeba hypnóza tak silný vliv na lidské vědomí i organismus.
    Rusům se tak jako prvním na světě podařilo komplexně přeprogramovat lidskou DNA prostřednictvím specifických verbálních výrazů a frekvence. Alespoň někteří myslící genetici jsou tak konečně schopni pochopit jevy dříve považované za tajemné, a tudíž i nemožné, které byly klasickými vědátory zcela odmítány. Až ruští myslitelé se odvážili vkročit na území, které bylo až do nedávna považováno za velké tabu, a kde západní vědátořii měli zakázáno provádět jakýkoliv výzkum. To platilo zhruba do roku 1998. Šlo o tzv. „nekódující část lidské DNA“. Veškerá pozornost byla zaměřena na podle názoru mnohých nezbytných 10% celkové kapacity DNA, která byla označována jako „kódující DNA“. Mezi jinými povinnostmi je odpovědná například za stavbu bílkovin. Zmíněná skupina ruských vědců vycházela z domněnky, že zbývajících 90% DNA - nekódující část - tam není ani zdaleka pro nic za nic, jak prohlašovali jejich různí moudří kolegové, ale musí obsahovat nějaký neznámý potenciál.
    A nastal poprask... Po řadě zkoušek a experimentů zjistili, že k pochopení pravého účelu nekódující DNA budou potřebovat lingvisty, i když selský rozum v tomto případě praví, že profese lingvisty jen stěží může souviset s problematikou lidské genetiky. Jenže může... A spolupráce s těmito odborníky přinesla velmi zajímavé ovoce. Zjistili, že genetický kód používá pravidla gramatiky a syntaxe způsobem velmi blízkým lidskému jazyku. Podle pravidel gramatiky a syntaxe funguje i samotná struktura DNA v režimu alkalických párů. Plyne z toho jednoznačný závěr, že všechny lidské jazyky jsou velmi specifickou verbalizací DNA, a lze tudíž život a kvalitu DNA upravovat prostřednictvím specifických slov a frází zvaných mantry. DNA reaguje na slova a v podstatě všechny formy sugesce jsou založeny na tomto fenoménu. Ruští vědci jsou také schopni vysvětlit proč tato specifická metoda nefunguje se stejným úspěchem u každého člověka který by ji případně hodlal k něčemu používat. Efektivní „komunikace“ s DNA vyžaduje správně nastavenou frekvenci v rámci vnitřního komunikačního mostu, což úzce souvisí s frekvencí lidského vědomí. Ruští vědci jsou nicméně přesvědčeni, že spolu s narůstající frekvencí lidského vědomí nebude již zapotřebí akustických, nebo světelných zesilovačů, a lidé si spontánně vystačí s vlastními slovy a myšlenkami. V podstatě totéž by mělo být i základem mystického osvícení.
    V dnešní době se tento jev stal poměrně hodně vzácným. Pokusy bylo zjištěno, že hyperkomunikačnímu přenosu brání především stres, úzkost, a rovněř tzv. mozková hyperaktivita, což jsou symptomy v současné společnosti velmi rozšířené. U některých zvířat, jako jsou například mravenci, existuje pevně stanovená aktivní hyperkomunikační síť. Když je mravenčí královna fyzicky odstraněna z kolonie a přesunuta na jiné, i velmi vzdálené místo, všichni mravenci v kolonii fungují, pracují a budují podle stanoveného plánu. Je li ale mravenčí královna zabita, veškerá aktivita v mraveništi ustává do 80 až 100 vteřin po úmrtí královny. Z toho lze usuzovat, že pokud je mravenčí královna na živu, má nějakým způsobem přístup k vědomé matrici všech mravenců v kolonii. Což patrně v lidské kolonii nefunguje, nebo alespoň ne běžně. To je z jistého pohledu pro jedince dobré, protože pokud by se někomu podařilo aktivivat přístup k lidským mozkům, ovladatel by tím získal možnost ovládat masy lidstva bez ohledu na vzdálenost, a zřejmě i na čas.
    Výsledky získané ruskými vědci byly tak obdivuhodné, že se touto problematikou začala zabývat řada dalších skupin a pracovišť i na jiných místech světa. V současné době kupodivu všechna tato pracoviště mezi sebou aktivně komunikují, a postupně dochází k sjednocení výzkumu kdy se jednotlivá pracoviště soustřeďují na zcela konkrétní dílčí problematiku. Snad se někdy dozvíme co vykoumali a nezbývá než věřit, že všechny výsledky bádání budou humánně využity...