O nukleárním terorismu budoucnosti...

02.01.2014 17:47

    Možná už jste si povšimli jak pojem „realita“ postupně a velmi nenápadně nahrazuje umělý svět všudypřítomné „Matrix“, dodávající lidem tolik vytoužený, i když falešný pocit jistoty že se nic nemůže stát … že se někdo o všechno postará … že přece není možné aby tento svět, či vše co tvoří smysl našich životů, najednou z ničeho nic takřka přes noc zmizel… Tedy spíše by mělo být řečeno, že z ničeho nic se nemůže stát něco, a že i když si lidstvo bude hýčkat sen o své budoucnosti může být, že konečné odpočítání již nastalo a my můžeme být jen svědky souběhu událostí které už nelze zastavit. Ve starém Babylonu lidstvo také stavělo věž která se měla dotknout nebes, a již tehdy si myslelo, že jim věž přinese hlavně slávu a ještě větší bohatství. Místo toho přišlo zmatení jazyků a konec civilizace, o čemž následně podávali „svědectví“ židovští proroci, kteří ostatně k zmatení jazyků sami významně přispěli. V dnešní době si lidstvo zahrává se samou podstatou života. Je zde očividná snaha posouvat hranice poznání i za cenu rizika, že nás neúspěch může připravit o všechno. Nejen o životy, ale i o naše kultury, historii, budoucnost, a nemusí zbýt jediný důkaz o existenci lidského druhu. Přijde vám to nereálné?
    Zajímá-li vás odpověď, pak vás uklidním. Někdo ji zná již teď, jiný ji pozná později, a někdo prožije zbytek života aniž by ji našel. Ti, kdož vyžadují vjemy z uměle pozitivní virtuální Matrix, nechť prominou a dál už nečtou. Raději ať si pustí svou oblíbenou reality show na TV Znova a dobře se baví. Pravidelný subliminární chanelling pro konzumní klony začíná vždy večer v čase synchronizovaném dle atomových hodin. A ten, kdo se snaží zírat do budoucna, měl by si nejprve nastudovat základní linie v minulosti neustále se opakujících dějů. Nedávná historie 20. století nás například poučila o tom, že válka může probíhat jakkoliv a kdekoli. Není-li možné vést ji otevřeně, pak stačí přenést vzájemné ničení na virtuální bojiště. Tento trik je jasně zřejmý z příkladu bomb svržených na Hirošimu a Nagasaki, a následné hysterie v rámci „studené“ války. Pýcha předchází pád, a tak došlo paradoxně k tomu, že SSSR se svými obrovskými nerostnými zásobami a nalezišti uranu, mimo jiné také z československého Jáchymova, nejen že dohonil, ale brzy i předstihl USA. A to nejen v případě Car bomby, historicky největší realizované explozi nukleární zbraně. Ruský jaderný arzenál se brzy po skončení druhé světové války začal počítat na násobky amerického, s čímž americký prezident Truman v roce 1945 ani náhodou nepočítal.
    Časem však došlo i na takového obra jakým byl SSSR. Po smrti Stalina, Brežněva, a kaskádě úmrtí řady starců na pozici generálních tajemníků Komunistické strany SSSR, se toto impérium ocitlo v neudržitelné situaci. Gorbačovova, zcela určitou částí světových Židů řízená éra tzv. „glasnosti“, pak tuto situaci dovršila, a patrně úmyslná jaderná katastrofa v černobylské elektrárně vše významně urychlila. Na pomyslné druhé straně barikády mezi částí „bojovníků“ nastala panika, neboť mýtický nepřítel, a tím komunismus nepochybně byl, se pomalu ale jistě hroutil, a bylo urychleně třeba jej nahradit na dosavadním virtuálním bojišti nějakým jiným „nepřítelem“, nejlépe značně teroristickým, což se tradičně neobešlo bez amerického vměšování do vnitropolitických zájmů jiných zemí.
    To je běžná praxe na odvádění pozornosti od problémů na svém vlastním „písečku“ v situaci, kdy tradiční dobrý nepřítel najednou přestal plnit svou funkci. V tomto případě je nutné rychle rozpoutat válečný konflikt v nějaké hodně chudé zemi, která má ovšem buď strategickou polohu, nebo jakési nerostné bohatství, kvůli němuž se takové země vyplatí dlouhodobě destabilizovat a paralyzovat jejich schopnost postavit se na vlastní nohy. Své o tom vědí třeba africké státy jako Lybie, Niger, Kongo, a v neposlední řadě i v Iráku a Afganistanu. A protože to se obyčejnému stádu říct nemůže, svou roli musel sehrát i americký „kámoš“ Usáma Bin Ládin bourající finančnická dvojčata... Nebo trojčata? Zblblé stádo debilně aplauduje probíhajícímu divadlu pro celosvětovou veřejnost, a dezinformační propaganda jede na plné obrátky ve snaze zneprůhlednit skutečný stav věcí. Američtí občané se v zájmu války s terorismem radostně zuřivě vrhají na muslimy pro jejich víru, a muslimové se vrhají na Američany pro jejich aroganci s níž pohrdají jejich vírou... Hlavně že jsou na obou stranách kopy mrtvých... A světový Židák si radostně mne ruce jak to pěkně odsýpá...