O lidské pouti...

10.07.2014 21:21

    Mnoho věcí je úplně jinak a napadá mě slovo podvod v souvislosti s propagací jakékoli vědátorské i nevědátorské teorie. Pokud budete zahradníkem a budete obdělávat půdu, budete čekat na sklizeň která vám a jiným přinese užitek. Když na podzim nesklidíte, tak jste na jaře obdělávali pole zbytečně. Místo toho jste si raději mohli lehnout do trávy na záda, a koukat na oblohu. Mnoho politiků, a potažmo i vědátorů dnes obdělává půdu, těší se podpory svého hospodáře který zemědělství nerozumí, a sklizeň samozřejmě stále nikde. Spoustu zbytečné práce pro nic. Jen hromady popsaného papíru a údajně přesné výpočty pochybných věcí, které jsou naprosto k ničemu, protože nikomu nepřinesou nic prospěšného, a žádný lidský život nezlepší. Jsou však hospodářství, kde se obdělává podle jiného principu. Přemýšleli jste někdy co je to čas? Čím je způsoben? Co je jeho příčinou? Jaké jsou jeho zákonitosti? Nebo co je to energie? Odkud se bere? Jaké jsou její vazby na jiné složky vesmíru? Co otáčí tímto soukolím kterému se říká vesmír? Proč žijeme? Odkud a kam putujeme, a hlavně proč? Jaké jsou mechanismy fungování lidské civilizace? Končí vše tímto životem a je fyzické tělo vše co tvoří člověka?
    Pokusme se zamyslet nad principy lidské civilizace. Lidskou historii již po několik tisíc let píší čtyři hlavní základní vlastnosti. Je to pýcha, jejímuž opačnému pólu se říká skromnost, a zvláště potom sobectví, jehož protějškem by měla být láska. Touhou většiny lidí je mít hojnost hmotných prostředků a blahobyt, a nemuset pro to nic udělat, nebo co nejméně. Touha po blahobytu bez úsilí je tak silná, že lidé neberou na zřetel jak se cítí druhý člověk když mu násilím seberou co potřebuje k životu. Někdy si vezmou i jeho život, nebo život jeho blízkých. Tento zákon píše celé lidské dějiny, a funguje stále. Je to zákon sobectví, který je místo zákona lásky. Je to bohužel základní princip. Nejprve si zločinec zjistí místo kde je koncentrováno něco cenného. Potom je třeba promyslet způsob provedení. Důležité je nebýt dopaden, protože právní řád země, ve které provedete takovýto čin, vás potrestá. Pokud si myslíte, že tuto základní podmínku jste schopen nějakým způsobem eliminovat, můžete se do toho pustit. A pokud hodláte provozovat něco podobného v mezinárodním měřítku, pak je dobře si nejprve vymyslet důvod proč jít vykrádat jiný stát. Potom musíte provést teoretickou konfrontaci sil. Potom překročíte hranice vyhlídnutého státu a můžete loupit, vraždit , a třeba i získávat otroky. Ostatní státy vás možná odsoudí, ale protože z vašeho počínání mohou mít značné výhody i oni, určitě se domluvíte na nějaké toleranci, případně spolupráci. Nebo se nedomluvíte a čeká vás konfrontace sil. Tak to bylo celé 20 století.
    Nyní je naplánován úplně jiný scénář, byť trochu podobný tomu páchanému v malém. Dovoluje to pokrok vojenské techniky. Existují bakteriologické, a dnes už hojně používané povětrnostní a tektonické zbraně. Můžete vytvářet tornáda, umělá sucha, nebo naopak záplavy. Když vás napadne, můžete také udělat tak silné zemětřesení a tsunami, že to během krátké doby zabije statisíce lidí. Nikdo vás za to neodsoudí, protože valná většina všeznalých lidiček z toho obviní přírodu. Z rozbité ekonomiky budete těžit stejně jako kdyby byla po válce. Jen pro upřesnění, ten povětrnostní systém se jmenuje HAARP, jak tomu říkají jiní uživatelé nevím. Jisté je, že to není jen americká doména. Pokud budete pozorní všimnete si, že tento systém funguje velice dobře, a že technologie vynalezená Nikolou Teslou byla fachmany americké armády dotažena bezmála až k dokonalosti. Vyjádřeme tudíž pokud možno upřímný obdiv armádním vědcům pracujícím na tomto projektu, mnoho lidí si jistě bude vážit jejich práce, a zvláště pak ti, kteří se stali obětí zemětřesení, nebo povodní.
    Samostatnou kapitolu tvoří politika. Jsou pouze dva důvody pro které se budete chtít stát politikem. První důvod může být, že budete chtít čirou náhodou něco změnit k lepšímu. Utopie, potom politikem dlouho nebudete protože jste nepochopili princip hry. Druhý důvod může být ten, že z toho kouká mít slušný vlastní prospěch, v tomto případě máte i velice slušnou šanci na úspěch. Pak se z vás stane dobře placený herec, klaun, nebo alespoň komparsista, v maskérně vás krásně oblečou, dostanete třeba i krásné auto s řidičem, a budete jezdit na různá představení, a slibovat naivním lidem hory doly. Tedy to, co stejně nikdy nemůžete splnit, i když čirou náhodou budete hodně chtít, protože nemáte žádnou moc. Jste jen obyčejný, dobře oblečený šašek. Skutečnou moc má ten kdo vlastní sdělovací prostředky, protože ten v zastoupení svých poskoků, zvaných novináři, určuje kdo je dobrý, a kdo špatný, a také jak dlouho budete ve svém úřadu. A soukromá firma, která tiskne peníze a půjčuje je státu na úrok, který nikdy nejde zaplatit, protože právě toto je hlavní důvod úroku aby nešel zaplatit, a tudíž sloužil k rozkradení majetku celých národů. Jednou dojde k situaci, kdy už nebude možné úrok dál splácet, a celý stát zkrachuje.
    Jestli si myslíte že k tomu nedojde, tak budete velice nemile překvapeni. Jediný způsob jak tomu předejít je, že si každý takto postižený stát začne tisknout vlastní peníze, a přestane s okamžitou platností využívat služeb oné soukromé firmy co je doposud tiskne. Koupit si tiskařský stroj není určitě pro stát velký problém. Vložená investice se vrátí okamžitě, takže je to ekonomicky velice dobré rozhodnutí. Pokud budete mít jako politik tento šlechetný úmysl, tak změníte běh světa. Ale protože nemáte žádnou moc a mají ji sdělovací prostředky, které patří stejné firmě co ty peníze tiskne a půjčuje státu, tak budete mít docela těžkou práci. Toto zkusil již americký president Abraham Lincoln, a po něm o mnoho let později John Fitzgerald Kennedy. Začali sami tisknout peníze, ty však samozřejmě už v oběhu nenajdete. Kdyby se jim to povedlo, tak skutečně změnili běh světa. Ještě dnes můžete vidět přihlouplé divadlo tajných služeb coby státní mafie, a sdělovacích prostředků o příčinách smrti prezidenta Kennedyho. Je to zajímavé divadlo pro ty kdo neznají pozadí, ty předkládané teorie jsou většinou tak blbé, že jsou docela zábavné...
    Kolik je na světě náboženství? Znáte je? Víte proč byla vytvořena? Možná se to může zdát složité vyznat se v takové spleti všech možných druhů náboženství a náboženských sekt po celém světě. Ale když o tom budete přemýšlet, tak je to velice jednoduché. Je to pouze jiná forma politiky a důležité je být garantem aby se vám dobře vládlo, a někdo měl prospěch z vaší tvrdé práce. Proto každé náboženství má prostředníky, kteří vám zprostředkují třeba i kontakt se stvořitelem. Sami rozhodně nesmíte, protože by to bylo nesprávné, a budete za to potrestáni. Jako když jste se v zaměstnání obešli bez přímého nadřízeného. Budete mít problém. Budou vás chtít vyhodit. Od vás se očekává, že budete plnit příkazy a pokud tomu tak nebude, budete velice podrobně informováni jaká forma děsivého trestu vás očekává, a jaké výhody ztratíte. A to včetně různých nebeských, či pozemských radovánek a neomezeného života. Také vás budou strašit vyhozením od firmy. Kázání duchovních vůdců má za cíl z vás udělat zakomplexovaného osla s neustálým pocitem viny a nedostatečnosti, který se lehko ovládá kam je potřeba k jejich hmotnému prospěchu...