O duševním otroctví...

14.06.2014 12:26

    Moc se mnohým omlouvám za následující text, ale nemohu si pomoci. Vznikl ve mě přetlak způsobený překotným během neustále se odvíjejících událostí vyvíjejících na jen trochu myslícího člověka neuvěřitelný tlak, jehož důsledky jedincův selský mozek nemá šanci pozitivně zvládat. Dnešní „pokroková“ doba je doslova úžasná a stále častěji mi připadá, že „politika“ nastupující generace, pokoušející se rozhodovat o životech svých spolužijících, nejen že není jaksi dost dobře stravitelná, ale ani pochopitelná.
    Ozývám se v čase, kdy se mi konečně podařilo „rozběhat" div ne státní oslavy dřívějšího válečného zločince, spolu s dalšími „modernostmi“, a tato úvaha je tudíž pokusem sám sobě ulehčit svému svědomí skrze vlastní náhled na debilně neúpřimné snahy uvrhnout nejen mne, ale i mé přátele nejen do fyzického neofeudálního otroctví, ale navíc do rafinovaně sestaveného čipizovaného otroctví duchovního. Jsem navíc proti právě se ustavující, staronovou globální posvátnou Inkvizici, jejíž neexistující, a tudíž nepravá práva usilovně šíří mediální prostituce skrze primitivní každodenní virtuální realitu, vyráběnou vždy ve prospěch a v nejvlastnějším zájmu navzájem propojených nadnárodních korporací a religiozně motivovaných společenství. Cíleně směřujících k likvidaci národních států a odvozeně s marnou vidinou rozpuštění neodpustitelných vin a zákonů postihujících úžasné válečné zločiny. Aby i ty nenávratně zmizely v oceánu zločinů dalších. A ve své podstatě stejně závažných, jako nepromlčitelných...
    Doslova neuvěřitelné drancování rodné země nadnárodními gangy, když slůvko neuvěřitelné ani zdaleka nevyjadřuje ve vztahu k ohavnostem právě páchaných zločinů vůbec nic... Do duchovního otroctví lze snadno a rychle dospět skrze nepravé zákony, jejichž plný výčet by nám zabral nejméně dva dny, a kolik jich přitom už stačili zrušit. Jen namátkou: ...od zákazu „neškodných“ žárovek, hony na kuřáky, propagace euthanásie, připravovaného zákazu pěstování vlastní zeleniny a vlastních plodin, zákazu pěstování řepy, zákazu výroby cukru, zákazu prodeje příliš zakřivených okurek, zákazu sběru a prodeje léčivých bylin prohlášených za drogy, obludné kvóty potlačující potravinovou a energetickou soběstačnost ve prospěch nadnárodní zločinecké organizace Muscanto. Skrze zásadní mlčení při systematickém drancování rodné země uzákoněním obludných nepravostí, jako třeba přirozené aktivity prohlásit za zločinné, viz například sexuální harašení, manželské svazky buzerantů spojené s výchovou dětí, zákazem domácích zabiječek pod hrozbou vysokých pokut, „soudružské“ kontrolní návštěvy, programové plošné šmírování, stejně jako nedotknutelnost cizích „posvátných“ dogmat, které jsou cizími smýšlenkami a pro mne nesrozumitelným produktem. Povinnost podřídit se plošnému očkování smrtícími látkami firmy Baxter, masivní mediální hysterie dožadující se dramatického snížení závazného počtu nakažených při reálném vyhlášení Epidemie s možností co nejčasněji pod „bajonety" zavést povinné očkování smrtícími vakcinami. V návaznosti na šílený, a již nijak tajený plán dramatické redukce některých pozemských ras. S možností okamžitě vyhlásit, v souladu s celosvětovým komplotem, vyjímečný stav zvaný také stanné právo.
    Dnes je nařízeno považovat za pravé zákony i vzájemné gangsterské úmluvy, které bez odvolání vydávají celé rodiny i jednotlivce všanc nemravnému konání virtuálního světa exekutorských band, skvěle, a řekněme rovnou že nezákonně informovaných o všech aktivech a pasivech každého z nás. Aby skrze závratný nárůst dlužních částek, kdy skrze nuly, tedy z ničehož nic, urychleně a účelově vzrostla do velikosti pytle fyzicky neexistujícího ryzího zlata. Aby naopak ryzí zlato bylo „oprávněnými" lidskými nevydařenci „zákonně“ požadováno. Aniž mám sílu komentovat zločinné triky vymahačských tlup.
    Za pokus o uvržení do duchovního otroctví lze úspěšně považovat jakoukoliv kriminalizaci například i těch, kteří si stahují v neexistující realitě Inetu neadresně nabízenou hudbu, texty, či filmy. Dám-li jako autor k dispozici své výtvory v elektronické podobě volně ke stahování, pak mne nic neopravňuje zpětně požadovat potrestání „pirátů“. Nebyl-li ovšem hned na samém počátku Zlý úmysl získat zisk s cíleně pytlácky nahozenou udičkou, abych mohl „po záběru“ vyhlásit nesmiřitelný boj s „piráty“ na Inetu s jedinečným cílem přivlastnit si veškerá práva Velkého bratra. Duchovním otrokem, tedy zcela bezceným produktem přírodních tajemství se stávám i tehdy, budu-li netečný k nepravým zákonům jejichž jediným cílem je genocida nasílená globalně šířeným duchovním otroctvím. Se zákazem nikoli jen určit, ale i jen pomyslet kdo že jsou ti Otrokáři. Natož, byť jen v skrytu, pomyslet na pravdu a spravedlnost. Lze-li přejít bez povšimnutí snahy o kriminalizaci nezletilců, zatýkání a vydávání údajných zločinců do Spojených států, neboť porušili zákony Spojených států. Aby domácí nepraví zákonodárci servilně a o překot, na povel nadnárodních bossů, vydávali všeliké registry a seznamy svých daňových otroků skrze nepravé zákony o „pravomocném" vydávání svých, fašizoidní propagandou zmasakrovaných ovčanů státům, které si činí nároky jež jim ani náhodou nepřísluší. Podobně jako kdysi fašistické Německo, čekající s nepravými právy a předem vyhotovenými registry, s vizí konečného řešení té, či oné otázky. S prvotním cílem ponížit lidského ducha, aby vzápětí fyzicky byl „oprávněn" lynčovat systému nepohodlné lidské bytosti - viz souhrn koncetračních a likvidačních táborů rozsetých nejen v Německu, ale i v bezectně okupovaných zemích za druhé světové světové války.
    Podobně lze hodnotit připravované zákony omezující svobody projevu sdíleného na Inetu. Za úvahu pak stojí prozkoumání slov zástupce pirátské strany, která byla pronesena na ČTV: „Je to stejně hrozivé, jako vydat ty americké občany, kteří porušují zákony komunistické severní Koreje, do moci Severní Koreje.“ Velmi příhodný příměr. Neboť veškerá tajná jednání tzv. vlády ČR s cizími, a svobodě nepřejícími spolky a cizorodými korporacemi, vždy směřovalo, a jak patrno stále směřuje k potlačení přirozeného vnímání reality a odvozeně i nepřiměřenými, v samé své podstatě směřujícími k úplné eliminaci nezávislého myšlení a konání nejen při svobodném šíření a sdílení informací na Inetu. Aniž se kdy poukáže na pravé vyníky, kteří nedůstojným a přesto pravidelným elektronickým šmírováním soukromí cíleně a programově narušují samou podstatu elementárních mravů, bez nichž lidské společenství nemá šanci nadále přetrvat coby smysluplný projekt. Není právě toto šíleným cílem naplánované destrukce?
    Za urážlivé, až nepřátelsky laděné nabádání k podřízení se duševnímu otroctví, dovoluji si považovat většinu novinových mainstreamových článků. Za pokus o uvržení do duchovního otroctví lze považovat každý pokus o drogový atak na děti a mládež, šmírování s cílem zničení rodin, rodinných vazeb, národní identity - viz mezi poslanci ČR šířený vadný vtip „o výměně českého národa za jiný“, když i jiné Slováky nemáme. Vše v souladu s programovým vyhlášením doktríny cizí velmoci o zničení národních států. Za dokonaný čin, či pokus o uvržení do duchovního otroctví, lze považovat každý nepravý zákon směřující proti blahu jednotlivce, rodin, rodů, a odvozeně proti prosperitě národa. Nepravý zákon není zákonem, a nelze vyžadovat jeho plnění, neboť není zákonem, ale úmluvou bandy ničemů, středověkých raketýrů a bezectných gangsterů. Je-li přesto vydáním podpůrných nepravých zákonů vyžadováno, a mediální prostitucí dokonce podporováno nanejvýš závazné plnění pro nás nezávazných úmluv bandy ničemů, raketýrů a gangsterů, pak se jedná o zanedbaný, už značně rozsáhlý zhoubný nádor, který je jako patrně neléčitelný nutné okamžitě vyříznout. Jsou-li navíc užívány rozličné formy zastrašování a vše naše konání podmíněno naší neobyčejnou otrockou poslušností, a okamžitým vydáním obzvláště tučného výpalného v úrovni několika desítek miliard abychom od bilderbergských raketýrů získali přislib tužšího a snově nesvéprávného postavení, pak lze považovat ty, kteří vydávají a podporují tyto nepravé zákony, za stejně tak nepravé, ba přímo nesvéprávné zákonodárce a přidruženou nemravnou mediální prostituci. Oni totiž cíleně, až na samé hranici únosnosti, vedou tuto splečnost do stavu, který lze již dávno před jeho dosažením úspěšně hodnotit jako válečný, tedy nepromlčitelný zločin proti lidskosti. Tímto vyjadřuji své stupňující se pochyby o budoucnosti a solidnosti EU, odvozeně pak i smysluplnosti dalšího setrvání v EU coby neuvěřitelně šíleného zdroje přirozené logice zásadně odporujícího konglomerátu temných myšlenek. S podezřením na jedno z možných ústředních semenišť připravovaných zločinů proti lidskosti, s bohatě dotovanými nemravnými pseudozákony...
    Na novinky cz se objevilo: Praha je v exekuci! Obstaven je Karlův most i Václavské náměstí... Co si to vlastně dovolují! Není to už trochu moc? Národní nedotknutelnosti, stejně jako země po které chodíme nejsou ničím majetkem, nýbrž pouze ve správě té které instituce. Navykají nás na legálnost rozprodávání naší, říkám naší země, pokladů a národních nedotknutelností skrze podivná rozhodnutí soudů, jež jsou bez rozpaků stálou hrozbou lidem od exekutorských band? Fujtajksl, to jsme to dopracovali...