Nepatřičné škrtnout...

07.04.2014 22:48

    A to je počátek konce další „nadějné“ pozemské civilizace létající již do blízkého vesmírného okolí. Na Měsíci nalezené stopy budou tutlány pro následující lidskou civilizací, která se na planetě objeví za hezkých pár tisíc let. V souladu s touto vizí prý kdysi zmizela nadějná civilizace s centrem kolem planiny Marcahuasí. Stejným způsobem zmizela energeticky i sociálně vyspělá Atlantida, či civilizace Tiahuanaco u jezera Titicaca, zničena byla starohinduistická civilizace pěti starodávných měst, zmizela civilizační centra kolem Harapy a Mohendžodara. Není divu, že i chaldejští Sumerové byli téměř beze stopy smeteni z povrchu planety když v paměti lidstva se nesmazatelně zapsal jen osud bezvýznamných měst Gomory a Sodomy. Stejný osud zřejmě čeká i civilizaci jež se nazývá EuroAtlantskou. Co se zdá být dle současných příznaků též možné, ke konci každé domorodé civilizace nastupuje státní teror, čipizace a bedlivé sledování jednotlivců. Neboť tak zní požadavek mimozemských sil. Popelnicoví magnáti kontrolují skrze účelově vygenerované bezdomovce i odpadky v popelnicích, které mohou usvědčit možného lumpa odpírače! Ve starověku sloužily k identifikaci nomenklatury prsteny se jménem majitele a přáslušnými daty uloženými v krystalické mřížce „drahého kovu“. Když chaldejský avilum, či „svobodný“ Egypťan - nositel prstenu zemřel, musela být provedena konfrontace význačného umrlce a prstenu, a nahlas proneseno jméno zesnulého. Jestliže data souhlasila, mohl být zemřelý i s prstenem pohřben a on sám zřejmě vyškrtnut z božské databáze. Otroci byli značkováni podobně jako dobytek.
    Příznačným fenoménem celého procesu je, že v průběhu tří lidských generací, což představuje zhruba 100 let, se činnost mimozemských aktivit, přes povinnost domorodé nomenklatury vše ututlat, projeví natolik, že si o tom i ptáci na stromech štěbetají. Každých 100 let je tutlání a desinformační systém, či snižování toku informací nasílen tak, aby nové generace nemohly být napojeny na informační systém svých předků. Aby každých sto let vědomosti o mimozemských aktivitách vždy začínaly od nuly. Z tohoto pohledu je zábavné přečíst si titulky tisku na přelomu let 1999/ 2000: „ UFO už odlétly“! Mnohdy je odpojení od informačních zdrojů vedeno násilně třeba umenšením obyvatelstva smrtícími nákazami a mory, vyvražďováním sekt a pálením čarodějnic, uměle vyvolanými surovými revolucemi a nesmyslnými válečnými konflikty. Známe i umenšení plodnosti chemickými látkami propašovanými do potravin a nápojů. O mikrovlnných zbraních se až tak nehovoří, neboť již není takové vzdělanosti.
    Pokud se chtěla hypotetická mimozemská entita na planetě dlouhodobě udržet a bezproblémově získávat zlato, stříbro, i ostatní vzácné prebendy, musela si nejdříve vychovat domorodou nomenklaturu, jež by zabezpečila pro otroky dolující zlato dostatek potravy. Nová nomenklatura musí být zabezpečena i silově, to znamená vybudování pevností a mocenských chrámů. Na tyto práce je potřeba otroky a solidní zásobování. Budování zavlažovacích kanálů je tedy nejdůležitější strategicky úkol nejvyšší priority. Soustředěním vyššího počtů domorodců na malém prostoru městského státu a okolí způsobí konflikty, nečekané nemoci, nedorozumění. Nový morální kodex, základní hygienické návyky, nezávadná strava a zákony jsou nejlepší cestou. Volný čas je neodpustitelným prohřeškem. Čas těžce pracujících domorodců, kteří přebrali na svá bedra veškerou dřinu nižších bohů, lze vyplnit nejen uměle generovanými starostmi, ale i sofistikovaně propočítanou energetickou náročnosti přežití. A nutný odpočinek musí být vyplněn povinnou religiozitou. Lhostejno zda oslavuje Velké bohy, či nějakého masového vraha. Část domorodé nomenklatury bude z části zasvěcena do úkolu jež uspokojí potřeby božských bytostí. Postupně bude vybudována hierarchie kněží systémem levá ruka nesmí vědět co dělá pravá, na jejichž čele stane Velký pastýř oveček. V rámci utajení bude část kněží pod vlajkou Měsíce pracovat na odlišném úkolu než kněží Slunečního kultu... Jedním z hlavních úkolů Velkého pastýře oveček bude kontrola zavlažovacího systému a sledování agrotechnických lhůt, jež připomene vykopáním prvních tří brázd zlatým nářadím. Což čas od času pilně a svědomitě plnili všichni vládci, čínští i japonští císaři, i velcí Inkové, tedy všichni pozemští vládci po celé planetě.
    V příhodném okamžiku bude vazalská domorodá nomenklatura i se svými vazaly smetena z povrchu země. Zmizí beze stop! Opět nastane čas budování nové, lepší a radostnější nomenklatury. Na dalším příhodném místě, ale stejně pitomé. Zdá se, že nejen sumerské a babylonské legendy podobně načrtnutý scénář okupace planety jedinečně potvrzují. Nu což, možné je téměř úplně vše...