Nejsme tu sami...

16.01.2014 20:44

    Divme se tomu kolikrát chceme, označujme to jako výmysl či pohádku, jak je libo. Faktem ale zůstává, že nejsme jedinými pány na Zemi. Sdílíme ji s celou řadou jiných tvorů kteří nepocházejí z této planety. Jsou zde však už po tisíciletí usazeni a za tu dobu už lze hovořit o jejich jakémsi domovském právu. A někteří jsou tu údajně dříve než člověk. Okolnosti neznáme, a ani se patrně nikdy nedozvíme. I když... Na veřejnost se dostaly zvěsti o podivné, velmi utajované smlouvě z roku 1954. Tato smlouva měla být uzavřena mezi tehdejší vládou USA a mimozemskou rasou nazývanou Deros. Smlouva měla být uzavřena na letecké základně Holloman Air Force Base a dostala název Greada Treaty. Pozor, není to patrně výmysl, zprávy o této smlouvě proběhly i nejuznávanějšími americkými novinami. O čem pojednává? Velmi zajímavé! Na základě této smlouvy získaly USA dost velkou spoustu mimozemských, vojensky využitelných technologií. Ať už antigravitační generátory, nanotechnogie, mikroelektroniky, optoelektroniky, biomikročipy, počítačové technologie, metalurgické technologie, a hlavně technologii zaměřenou na ovládání a kontrolu činnosti lidského mozku. A v neposlední řadě Američané měli dostat návod a technologii pro otevírání časoprostorových tunelů. Dejte si pohov s výsměchem, ono to opravdu už dávno funguje.
    Na oplátku bylo mimozemšťanům povoleno provádět testy implantační technologie na amerických lidech a dobytku, odebírat jim krev a různé orgány, a také provádět rozsáhlé antropologické a genetické výzkumy. To všechno za velmi přísného utajení. A v pozadí za tím vším stáli a stojí ILUMINÁTI. zřejmě ústřední supertajná společnost pod naprosto dominantním vlivem mimozemské frakce ŠEDÝCH.Nebo i jiných, nevíme... Jestliže dříve se dalo hovořit o alespoň jakémsi náznaku „pospolitosti" mezi Ilumináty, Zednáři, nebo třeba Jezuity, dnes jsou rozděleni. Jinými slovy v každé této společnosti má zřejmě dominantní vliv jiná mimozemská frakce. Uvažovat o tom kdo je „dobrý", nebo „zlý", kdo to s lidstvem myslí „lépe", či „hůře", je pro celkové situace neznalého človíčka nad možnosti jeho chápání. Dnes je zřejmé, že materialistické společenské prostředí na této planetě není výmyslem lidského pozemšťana, ale lidem bylo vnuceno. Možná seriozní chanelingy říkají, že naopak jiné frakce, rovněž působící v okolí a potažmo i na naší Zemi, naopak materialismus nevyznávají. Což je pro pozemského človíčka asi nepochopitelné a neakceptovatelné.
    Jak se k tomu postavit? Jak se mohou antimaterialisté bránit? Bylo by to možné, ale... Lidstvo, aniž si to jedinci uvědomují, dostalo do vínku několik darů. Z různých zkušeností vyplývá, že je schopno vytvořit pozitivní alternativu ke všem negativistickým a ničitelským záměrům. Pokud se ovšem lidští jedinci dokáží k tomuto cíli alespoň částečně sjednotit a zaměřit soustředěné úsilí svého vědomí na odpor. Je pravdou, že třeba jen desítka lidí, která dokázala vzájemně sjednotit svá vědomí, je schopna určitým způsobem měnit běh světa a událostí. Svědčí o tom i přes silné materiální zaměření, a z toho plynoucí sobeckost, třeba celonárodní snaha pomoci lidem postiženým povodněmi. Tím ovšem nemám ani zdaleka na mysli neblaze „proslavenou" Kalouskovu stovku. Potvrzuje to také v evropském měřítku ojedinělá charitativní pomoc lidem postiženým vlnami tsunami v Asii, a mnoho dalších událostí. Taková obětavost a aktivní soucit třeba jen našeho národa je jedním ze stvořitelových darů a potvrzuje zvláštnost zcela určitého poslání našeho národa v budoucnu.
    V současné době plné proher a zklamání z nefungujícího humanismu, pseudodemokracie a oktrojovaného právního systému, na míle vzdáleného duchu spravedlnosti, lidstvo nutně potřebuje nový přístup k životu a nový velký cíl, za který by opravdu stálo bojovat. Lidstvo provázel děs a utrpení v každé známé etapě historie. Zvláště v období církevnického upalování nepohodlných, stejně tak v době zvané „Protektorát", zejména v období „heydrichiády“. Je pochopitelné, že po osvobození byli lidé nadšeni ideou nového spravedlivého a humánního světového řádu, za jaký považovali socialismus. Tento řád měl odstranit veškerou špínu nahromaděnou za panování Habsburků, za éry předmnichovského kapitalismu, i protektorátního nacismu. Nepodařilo se to, zvítězil čistokrevný materialismus. Asi hlavně proto socialismus ve své čisté podstatě neexistoval ani jednu jedinou minutu. Byl totiž příliš nebezpečný pro ty co stojí v pozadí minulého, a stejně tak i současného světa, a dosud usilují o jeho ovládnutí. Ti mocní v pozadí světové scény moci nehodlají připustit vytvoření něčeho takového, co si člověk představuje pod pojmem „nebe na Zemi", protože potřebují lidstvo jako snadno manipulovatelné stádo nevědomých zvířat. Jejich představa Nového světového řádu směřuje k obnovení feudalismu postavenému na způsob uspořádání moci v nacistické III. říši. Pouze koncentrační tábory mají být nahrazeny zdánlivě „humánnější" technologií komputerizace lidstva podle technologie L.U.C.I.D. s využitím speciálních mimozemských biomikroprocesorů, umisťovaných obvykle do blízkosti aktivních center lidského mozku. To opravdu chceme? Není načase se probudit a postavit se na odpor? Nebo chceme být i nadále bezcennými otroky, se kterými si mocní tohoto světa dělají co potřebují? Kde je lidská důstojnost? Je skutečně momentální prospěch, vycházející z úporné honby za penězi a majetkem, ta nejsprávnější náplň lidského života? A co děti? Jestliže planetu „vydrancujeme" už my, co budou „drancovat" oni? Po nás třeba potopa? Nebo si myslíte, že přijde nějaký Mesiáš který vše vyřeší? Copak už neexistuje jediný soudný, přemýšlející člověk? Člověk který by si uvědomil, že žádný bůh sem pořádek udělat nepřijde? A v případě Česka Švarcbilderbergův nový řád je pro Čechy hrob? A kdyby jen pro Čechy... Proto se svět proti nim bouří! A bilderbergy musí chránit kordony vojska a policie! Je načase jim říci NE, my vás nechceme! Už jste se nadělali paseky dost, jděte o dům dál! Ať si vás Derosové vezmou k čertu, my se bez vás obejdeme...