Nastane opět temný věk?

02.07.2013 14:38

    Kdo se občas podívá na tento blog asi ví, že se zabývám převážně historií. Nutno ale dodat, že ta historie je notně podivná. Tím nemám na mysli nesmyslnou historii králů a jejich bitev, to je alespoň pro mě to nejméně podstatné. Vždyť je to jen o samých lidských malérech, kdo kdy jakou bitvu prohrál, aby ji zanedlouho opět vyhrál, kdo jaké smlouvy uzavřel, aby je hned vzápětí porušil... Daleko víc mě fascinuje jak se všechno neustále opakuje. Že budoucnost je vlastně minulost, jen „moderně" přioděná. Na to jsem přišel až s postupujícím věkem. Až jsem dostal důchod a mohl jsem se tudíž věnovat jiným věcem než starostem o přežití. A čím víc jsem se „nořil" do historie, tím víc mi začínalo být jasné, že jsem ubohá bečící ovce, se kterou si kdosi dělá co chce.
    Historie této civilizace není tak stará jak nám to líčí vědátoři, dnešní člověk se tu objevil před zhruba šesti tisíci lety. Zep Tepi - počátek... To se odněkud vynořili bohové... Genetičtí inženýři... Co bylo předtím nikdo neví, nebo je to dobře skryto. Byla by to patrně velmi špatná, ba přímo šeredná historie, kterou se zřejmě není dost dobře co chlubit. Snad technologie, jistě, v podzemí pod pyramidami prý našli rozlehlé město táhnoucí se daleko do pouště. Existovalo video ukazující jak kdosi na člunech proplouvá po podzemní řece. Údajně tam otevřeli nějakou prostoru, v níž se nacházela spousta věcí a mezi nimi třeba i ohebné sklo. A také jakési psané dokumenty, které by prý obrátily svět „vzhůru nohama".
    Co se tenkrát stalo nikdo neví. Jisté se zdá být pouze to, že údajně někdy kolem roku 10 000 před Kristem nějaká katastrofa změnila tvář Země. A ne jedna. Ale pozor, ten údaj je pouze orientační! V žádném případě to neznamená, že od roku 0 jednoduše odečtete deset tisíc! Zapoměňte na krásná vědátorská datování! A už vůbec nelze brát za historii známé znění Bible! Na ní se totiž pořádně církevníci „vydováděli" ve snaze vytvořit ideologii schopnou „chytit" stádové, nepřemýšlející ovce. Bible, církevníky zmršený kompilát starších pohanských textů... Ale proč ne, když to zabírá... Není to nic složitého, mě se kdysi podařilo zaplnit diváky k prasknutí stadion jednoho divizního fotbalového klubu, a stačilo jen měsíc do nich „cpát" různé výmysly. A to jsem měl možnost publikovat jen v okresních novinách. Jenže na rozdíl od dnešní situace se tenkrát noviny kupovaly podstatně více, dnes ale mají namísto toho k dispozici televizi. To sice v tehdejších historických dobách určitě neměli, zato však dokázaly hřmící hlasy kněží z kazatelen kostelů zblbnout své věřící ovečky natolik, že z toho byly tumpachové na celý týden do dalšího kázání.
    Z bible se dá vysledovat jediné, a to je existence jakýchsi bohů. Elohim - bohové... Ne církevnický jeden, ale spousta bohů... Odtud pramení ty různé zkazky o bozích. Svého boha mělo na této Zemi kdeco, bohové sluneční, měsíční, pouštní, ba i kozlí bůh. To jen namátkou. Lidská populace je přes všechen údajný „pokrok" zblblá dodnes, vždyť dodnes je za všechno, co človíčka v životě potká, vinen pánbíček. Je li to zlé, pánbíček nás trestá, je li to dobré, pánbíček nás miluje. Jenže pánbíčkovi je úplně jedno jak se zblblá stádová ovce chová. Jedno to není jen těm skrytým „pánbíčkům" v pozadí, o nichž máme jen matné tušení. Něco však přece jen víme, veškerá dnešní světová moc má svůj původ v Judei, nebo ještě lépe v Sumeru. Tam to všechno začalo, tam tvořili nejen otroka, ale i své pozemské potomky určené k vládnutí nad masami. Tam mají svůj původ v podstatě všechny význačné evropské královské rody, a nijak to nepopírají. Černá šlechta...
    Vůdcové uvnitř dnešních tajných mocenských struktur si asi oprávněně myslí, že planetu Zemi zničí naše vlastní neschopnost, blbost, nebo nějaké „boží dopuštění". Tito muži jsou skálopevně přesvědčeni, že dělají vše pro to, aby zachránili lidskou rasu. Budiž, možné to je, ale bylo opravdu potřeba vyvolit si za partnera zrovna negativní mimozemšťany, kteří sami stojí na pokraji zničení? Při tomto úsilí bylo údajně uzavřeno mnoho morálních a právních kompromisů. O jaké kompromisy šlo, či jde, se nikde nic podstatného nedozvíte. Ba naopak, dodnes zapírají, že k nějakému kontaktu, a potažmo i k dohodám vůbec došlo. Jisté je jedno, v podstatě všechen technologický pokrok dvacátého století nemá svůj původ v mozcích pozemských vědátorů. Ty technologie, ať už jde o vojenské, nebo nevojenské, obdrželi výměnou za co? Že by se jim to teď začalo „vymykat z rukou"? Z tohoto pohledu lze pochopit strach a naléhavost, která se skrývá za jejich rozhodnutím neinformovat veřejnost. Je však tento přístup to nejlepší? V celých lidských dějinách vždy opět a znovu malé, ale mocné skupiny lidí nesmyslně věřily, že pouze ony jsou schopné řídit osudy milionů lidí. I v našich současných dějinách nejde o nic jiného. Proč si myslím, že by opět mohl nastat „temný věk"? Klidně může, pokud snahy zabránit této zprofanované skupině mocných nebudou úspěšné natolik, že by se tím mohl zvrátit neustále se opakující tok dějin. A oni by tak mohli přijít o po tisíciletí udržovanou nadvládu. Jsme ovlivňováni spojenou lidskou a „mimozemskou" mocenskou strukturou, která si stanovila za cíl zotročení lidské rasy. Musíme udělat vše pro to, abychom tomu zabránili. Děje se něco, co daleko překračuje naši současnou schopnost představy. Musíme si vynutit odhalení všech skutečností, musíme se dozvědět pravdu, a podle této pravdy jednat. I ta nejblbější ovce má na to plné právo!
    MĚLI BYCHOM SE ČESKÝCH VLÁDNÍCH IDIOTŮ ZEPTAT PRO KOHO VLASTNĚ PRACUJÍ! Líbí se vám kam nás přivedli? Nevědomostí a špatným pochopením pojmu důvěra jsme se jako národ vzdali úlohy dohlížet na jednání vlády. Naše vláda byla původně založena na hesle „Z lidu, skrze lid a pro lid". To by se ovšem veřejnost této úlohy nesměla vzdát a svoje osudy s bezmeznou důvěrou vložit do rukou skupinky lidí, kteří se scházejí potají a rozhodují o našem osudu. Ústavní struktura státu byla původně založena tak, aby tomu bylo možno zabránit. Kdybychom svou roli brali vážně a odpovědně, nikdy by se něco podobného nestalo. Pokud jde o funkci naší vlády, žijí mnozí z nás v dokonalé nevědomosti. Stali jsme se skutečně národem ovcí. A ovce budou nakonec jednoho dne dovedeny na jatka. Je čas povstat, jako to udělali naši praotcové, a jako muži vykročit za pravdou a záchranou nás samých. Nechceme snad dopadnout jako svého času evropští židé, kteří jako ovce poslušně kráčeli do pecí, ačkoliv byli předem varováni! Po celý čas byli přesvědčeni, že něco takového nemůže být pravda. Když byl okolní svět informován o Hitlerem způsobeném holocaustu, nikdo tomu nechtěl věřit. Dnes se pomalu dostává do povědomí, že Hitler byl zřejmě zmanipulován týmiž negativními mimozemšťany.
    Stačí, i když by se o tom dalo hovořit dlouho. Řekl jsem co jsem říci chtěl, jak to sám vidím, a je mi úplně jedno jak to přijmete. Je mi také lhostejné, jaký osud mne za to stihne. Jisté je jedno, jsem proti...