Mohamedova vidění...

04.10.2014 15:36

    Asi 200 let po Augustinově smrti, kolem roku 570 se v Mecce, v Saudské Arabii, narodil Mohamed. A tento muž přesně vyhovoval římským plánům. V tomto dramatickém příběhu sehrála úlohu bohatá arabská dáma, věrná papežova následovnice Khadiah. Svůj veškerý majetek darovala „matce církvi“ a vstoupila do kláštera. Když tam pobývala, byla pověřena zvláštním úkolem a z kláštera poslána zpět do světa. Jejím úkolem bylo nalézt vzácného, podnikavého muže, který měl být použit Římem pro vytvoření nového náboženství nenávidějícího Židy, a který se měl pro Izmaelity stát Mesiášem. Khadiah Mohameda našla, vzali se a usídlili se blízko bratrance Khadiahy jménem Waraguah, který byl, stejně jako i ona věrným katolíkem. Řím jej posléze ustanovil jako Mohamedova rádce. Vatikán nelitoval peněz a Mohameda zahrnoval velikým bohatstvím. Kromě toho se mu dostalo vynikajícího katolického vzdělání pod vedením nejlepších římskokatolických učitelů. Jeho zaškolení probíhalo velmi intenzivně a základní osnovou byly právě Augustinovy knihy. Pod Waraguahovým vedením se Mohamed stal věrným Augustinovým následovníkem. Tak se připravoval ke svému velikému úkolu.
    Na příkaz Říma pak začali římští katolíci rozšiřovat v severní Africe zprávy o velkém člověku, který povstane z jejich středu jako jejich bohem vyvolený. Jako chlapec byl Mohamed vyučován, že jeho největší nepřátelé jsou Židé, a že římští katolíci jsou jediní praví křesťané, a že ti další lidé, kteří si tak říkají, jsou bezbožní podvodníci a děti ďábla, které je nutno zničit. Toto učení je také dodnes podkladem a základem odporu široké muslimské veřejnosti k Židům, a ničí snahy na přijetí Krista v každém muslimském národu. Když Mohamed obdržel „božská zjevení“ v jeskyni na hoře Hira na okraji Meccy, římskokatolický bratranec jeho ženy Waraguah začal tato zjevení vysvětlovat a výsledkem byla islámská kniha Korán, která obsahuje mnoho Mohamedových spisů. Tato kniha také umožnila muslimům získání římskokatolické ochrany díky tomu, že obsahuje Mohamedovo zjevení týkající se přímo Panny Marie. A zde se také ukázalo, jak důležité bylo „misijní“ působení Augustina když Araby seznamoval s Pannou Marií. Pročpak asi?
    I přesto, že Korán obsahuje veliké množství Mohamedových rad a vidění, nejsou dodnes všechny Mohamedovy duchovní projevy, zapsané do písemností, zveřejněny úplně. Stále ještě schází mnohá nepublikovaná Mohamedova díla. Ta jsou dodnes v rukou nejvyššího svatého muže islámské víry,  Ajatolláha. Tyto spisy jsou bedlivě střeženy protože obsahují informace o tom, jak Vatikán vytvořil islám. Obě strany mají o sobě tolik informací, že kdyby pronikly na veřejnost vznikl by skandál, který by znamenal ostudu a záhubu pro obě náboženství. Jedním z Mohamedových zapsaných výroků je i tento: „Satan se dotýká každého Adamova syna v den kdy ho matka porodí, kromě Marie a jejího syna“. Proč by Mohamed, podle arabské oficiální tradice neznalý římského katolicismu, zasahoval do římskokatolického učení? Není to podivné? Navíc v Kabaa v Mecce byla již za dnů Mohamedova děda a otce ikona Panny Marie s děťátkem. Mohamed se nazval poslem Allahovým a stal se zakladatelem velikého islámského náboženství. To bylo kolem roku 600 po Kr.. Roku 630 dobyl se svým deseti tisícovým vojskem Meccu, odkud politicky a nábožensky vládl. Zemřel r. 632 po Kr.. Měl celkem 9 žen a jedna z jeho dcer se jmenovala Fatima.
    Za necelých 20 let po jeho smrti zničila jeho vojska byzantskou a perskou říši a o něco později jeho vojska zaplavila Evropu, neboť se jeho náboženství rychle šířilo. Korán uznává Ježíše jako jednoho z proroků a jestliže je papež jeho představitelem na zemi, tak také musí být jeho prorokem. Ovšem ve skutečnosti Mohamed nevěděl že to způsobil právě sám římský papež, že jen jeho zásluhou se mu mohamedáni koří a uctívají ho jako dalšího svatého muže. Dodnes nebyl tento veliký podvod papežství prohlédnut...