Kladivo na čarodějnice

05.07.2013 11:30

    Po čem tak usilovně pátrali inkvizitoři? Určitou odpověď poskytuje jejich metodický návod - manuál inkvizitorů zvaný Kladivo na čarodějnice, který byl poprvé vydaný roku 1487. Spis, jehož šílené myšlenky nemusely být natolik šílené, jestliže jsme ochotni přistoupit na možnost, že neznámé „venkovní síly" nesoustředily svůj zájem pouze na naše století... Každá z „čarodějnic" měla svého ďábelského zmocněnce nazývaného inkvizitory daemon familiaris - přítel, démon rodiny. Za několik staletí jsou patrně v podstatě tytéž bytosti(?) nazývány bedrooms visitors - návštěvníci ložnic. Jejich pracovní postupy si při „spolupráci" s pozemšťany zachovaly svůj vysoký standard a je patrné, že v „ďábelské metodice" nedošlo k žádným revolučním změnám. I ti dnešní vybízejí své vyhlédnuté oběti „hlasem v hlavě" aby je následovaly. Je to vybídnutí čistě formální, neboť za malý okamžik se paralyzované oběti vznášejí bezmocně v prostoru, jsou vytahovány zavřenými okny, prostupují stropem, bývají svědky lokální transformace prostoru. Ti středověcí vytahovali své oběti zavřenými okny, stropem a středověkou specialitou - komínem. Takový rafinovaný daemon familiaris dokázal bleskurychle komín roztáhnout a vzápětí vrátit do původního stavu. Zmíněná teorie o lokální transformaci prostoru je možná pouze tehdy, jestliže se děje cosi s časem, nebo gravitací.
    Pozoruhodný středověký postřeh! Lze si živě představit zděšení a bezmocnost středověkého venkovana, který prodělal setkání s podivnými bytostmi. Již nikdy se nemohl chovat tak jako kdysi. Stejné zděšení a hrůza by zřejmě panovaly nejen v přítmí zpovědnice, ale i jinde. Ano, církevní úřady skutečně usilovně pátraly po nezvyklostech. Bylo velmi nebezpečné vymykat se běžnému průměru.
    Pokud ovšem nechceme vidět pouze to, co si přejeme vidět:, pak můžeme o tomto problému mnohé vyčíst právě z metodického spisu Kladivo na čarodějnice. Vezměme si třeba otázky inkvizitorů:
Kdy se ďábel poprvé objevil, jak byl oblečen?
Pokud létá (čarodějnice) vzduchem - umožňuje to ďábelská bytost? Jestliže ano, pak jak?
Létá-li sama, jak to dělá? Pomocí čeho? Jak často létá?
Může být také neviditelná? Jestliže ano, jak to dělá?
Jak vypadal jejich démonský společník, jaké má oči, kůži, jaké měl nohy.
Nezpozorovala (čarodějnice) u svého společníka jiné zvláštní rysy, nebo podivnosti?
Jestliže spolu souložili, tak jakým způsobem? Jak se ďábel při této příležitosti choval?
Kolik dětí porodila ze soulože s démony?
Kde se ony děti nacházejí?
Kolikrát žena po styku s démonem otěhotněla a co se později stalo s plodem tohoto styku?
Pokud neměla styk s ďáblem, kde bere ony zrůdy, které čarodějnice podvrhují místo nemluvňat?
    Jsou známy i takové případy, kdy těhotné ženě, podezřelé ze styku s ďábelskými bytostmi, bylo za plného vědomí rozříznuto břicho, plod vyjmut a pečlivě zkoumán. Jiný způsob popravy, zejména u mužů, prováděl kovář. Odsouzencova hlava byla rozdrcena na kovadlině kovářským kladivem, a tříšť hlavy a mozku pak byly pečlivě prozkoumány. Copak to zvědaví inkvizitoři hledali? Něco, čemu dnešní ufologové říkají implantáty? Novodobé legendy hovoří na stejné, nicméně stejně neuvěřitelné téma. Ženy i muži, oběti mimozemských únosců, jsou v oddělených prostorách podrobováni rozličnému zkoumání a někdy velmi bolestivým zákrokům. Mezi priority zájmů malých šedivých cizinců patří nepochybně schopnost reprodukce lidského rodu a možnost vytvoření hybridu mezi oběma zcela odlišnými druhy. Mužům je odebíráno semeno a ženy zkoumány na plodnost týmž způsobem, který my používáme u ovcí.
    Některé z žen tvrdí, že byly oplodněny, přičemž příznaky těhotenství po několika měsících zcela bez dalších stop zmizí. Trvají však zdravotní i psychické potíže. Postižené ženy vyhledávají odbornou pomoc, a tentokrát to nejsou venkovské zpovědnice. Objevují se další detaily vzpomínek, které byly původně z paměti vymazány. Některé z žen jsou opakovaně přemisťovány šedými bytostmi do prostor, kde mohou spatřit embrya hybridů. Je jim řečeno, že jsou to jejich děti. Později mohou ženy spatřit tyto „děti ze zkumavky" společně s dětmi lidského druhu. Ženy jsou vybídnuty několikrát k mateřským citům. Neúspěšně, neboť ženy necítí k malým hybridům žádný vztah. Neznámé mimozemské bytosti jakoby z oka vypadli démonickým zjevením popisovaných v odborné inkviziční literatuře. Včetně schopnosti pohybovat se libovolně prostorem, či používat triků být dočasně neviditelný. Neobvyklé a velké černé oči, někdy popisované jako svítící, šedá, chladná a šupinatá kůže, vyzáblá postava, dlouhé horní končetiny zakončené něčím, co lze nazvat drápy. Žádná kopyta, nicméně tolik zdůrazňovaná chodidla většinou bezprstá. Jejich těla, či oblečení, někdy silně světélkují. Unesené oběti jsou paralyzovány a únosci jimi libovolně manipulují prostorem. Není bez zajímavosti, že prostup pevnou hmotou není žádným problémem a oblíbeným vchodovým otvorem je okno.
Jak je to s těmi slety čarodějnic? Působily tu nějaké neznámé síly? Ony totiž i ty nejšílenější otázky inkvizitorů jasně korespondují s nejhrůznějšími zprávami o neznámých únoscích:
K čemu používáte lidskou krev?
Lidské maso získáváte z lidí mrtvých, nebo živých? Co s ním vy a ďábelské bytosti děláte? Jestliže je maso pojídáno, pak syrové, vařené či pečené?
    V této souvislosti si připomeňme některá neuvěřitelná „fakta", známá z ufologické literatury. Údajně byl nalezen neznámý havarovaný létající objekt, ve kterém byly nalezeny zbytky lidských orgánů a lidská krev. Nebo nálezy odborně rozčtvrcených pozůstatků nejen dobytka, ale i lidských těl. Technologie použitá při těchto, doslova odborných „operacích", je velmi překvapivá a nezvyklá. Nelogické řezy, nezvykle hladce oddělující vnější tkáň až na skelet, jsou nekrvácivé. Vnitřní orgány i svalovina jsou vyjmuty velmi malými otvory a celá záležitost postrádá jakoukoliv logiku, se kterou bychom mohli alespoň v náznaku souhlasit. Pokud bychom si ovšem nepřipomněli naše nelidské pokusy na zvířatech. Jsou prý nalézána i lidská těla zcela vysátá - bez jediné kapky krve. Novodobé pohádky? Připomeňme si podivná znaménka, která byla tak usilovně hledána na tělech „čarodějů" i „čarodějnic". Nález takového znamení byl neoddiskutovatelným důkazem o setkání a blízkém kontaktu onoho nešťastníka s démonskými bytostmi, či se samotným Satanem. Usvědčujícím důkazem, po němž téměř okamžitě následoval rozsudek smrti a šlehající plameny.
    Věřit, nebo nevěřit? Nicméně hrůzná představa lidských dětí, které jsou ,,ve výchově" u podivných vetřelců ,,zvenčí", a které později dospějí v cosi, co se nám bude podobat pouze vnějšími znaky, se sice může zdát příliš fantastická, nikoli ale nemožná. Mohlo by jít o možnost nepozorované infiltrace mezi nic netušící pozemšťany? Pokud tuto možnost dokážeme alespoň svým způsobem přijmout, zdá se být jasné, že jakákoliv takto oficiálně zveřejněná informace by patrně mohla způsobit novodobé hony na čarodějnice se všemi, ale i mnohem horšími důsledky. Jestliže tomu tak je, pak je možné porozumět problému UFO...

    Pokud si uděláte trochu času, a hlavně budete li mít zájem, můžete se podívat na video nastiňující ony časy.