Když vládnou mimozemšťí...

07.04.2014 22:46

    Jak by asi mohla, čistě teoreticky, probíhat invaze, či letitá okupace planety mimozemskou entitou? Překvapivé, nicméně aktuální téma v ruchu aktivizujících se různých frakcí a gangů nadspotřební, super globalizované společnosti, jež utahuje skřipec pouze směrem k nevolnickým hřebetům? Průšvih připomínající invazi strašně naštvaných a vzteklých mimozemců, či Marťanů, s nimž nedávno hodlal jistý politický dobrodruh spoluvládnout. Přiznám se, že výrok o vládě s Marťany na mne udělal silný dojem a dodnes mi vrtá hlavou, jak dalece by marťanské Know How zničení domorodců v českém plivátku urychlilo. Pohlédnu-li vpravo, vlevo, do středu, a přisahám bůh že i někdy nahoru, nedělám si o osudu oněch domorodců příliš nadějné iluze. Zvláště když jiný, neméně lstivý politický rival již zmíněného borce, mavájícího směrem k Marťanům svými signalizačními praporky, zákeřně nevyslal žádné signály, a přesto s „Marťany" pravděpodbně již úspěšně spoluvládne. Obvzláště posuzuji-li dosažené úspěchy v potírání domorodců... Nebo spolupráci alespoň pilně nacvičuje... Jakkoliv se i v daleké minulosti jevily podobné tendence jako nejapný vtip, problémy vstoupily bez zaklepání...
    A protože se dějiny neustále opakují, lze obdobnou praxi objevit nejen v současných doktrinách, ale i v legendách, či eposech dávných časů. Když nejvíce informací dodávají jednotlivé historické i méně historické předěly lidstva. To málo, co z legend víme o dávných bozích, zejména chaldejských čarodějů Starého Sumeru, hadího plemene, je kompilace informací babylonského kněze Bérósóse, Eusebia, biskupa z Caesarey, raně křesťanského kronikáře známého „obšlehnutím“ ztracených Manéthónonových textů, chaldejských a babylonských eposů a části Necronomiconu. Pradávní z pradávných, prastará entita se dle těchto pramenů poprvé objevila, společně se svými vazaly v těchto končinách galaxie, a potažmo i na planetě Zemi, na samém úsvitu časů, kdy se naše sluneční soustava údajně teprve tvořila. Domovem jim původně měla být jedna z hvězd Orionu. Mělo by se teoreticky jednat o technicky vyspělou, avšak geneticky zcela vyčerpanou entitu reptilianského (hadího) typu s extrémě plastickou modrošedou pokožkou, nepravidelně pokrytou jemnými šupinkami vzdáleně připomínající hadí kůži, žádných viditelných uši a , místo nosu dvě dírky a s extremně velkýma očima mandlového tvaru specializovanýma zejména pro noční vidění, extrémně dlouhé končetiny, paže s třemi až čtyřmi prsty zakončenými příslušnými drápy. Bez viditelných znaků sexuality. S neforemnou hlavou a mozkem o mohutné kapacitě, dosahujícího prý deprimujících hodnot. Jiné spisy o této dravčí entitě hovoří spíše jako o „bzikací“, „Al Azif“, podobné struktury jako reptilianský typ s podstatnými hmyzími detaily. Od dračí entity se liší vnějšími znaky.
    Právě jedna z těchto entit parazitovala podle romantických badatelů i na prvních civilizačních zastaveních naší planety. Jednou z prvních, jež podlehla v nerovném boji s touto entitou, měla být civilizace ležící na planině Marcahuasí. To byli první lidé kteří když pohlédli, tak viděli vše zjevné i skryté. A všemu rozuměli. Asi ale ne všemu, jinak by nezmizeli jako pára nad hrncem... Prastaří z prastarých jsou údajně postiženi nejen neexistencí vlastní duše, což obnáší absenci citů, pocitů a emocí, nepochopení lidské blízkosti vesmírné genezi a možné inkarnaci, ale i degenerativním nedostatkem vlastního druhu zaviněným dlouhými pobyty v kosmu, omezenými počty vyplývajícími z omezeného prostoru při kosmických přesunech, dlouhověkostí ve stádiu vegetace, a v neposlední řadě i genetickými pokusy na vlastním druhu při použití cizorodého genetického materiálu.
    Lze tiše předpokládat, že na tak překvapivě plodné planetě, jakou Země bezesporu ještě před nějakými dvaceti lety byla, používá mimozemská entita ve styku s mocnými šéfy tohoto i minulého světa stále stejnou taktiku. Na samém počátku, v případě potřeby pracovních sil k vybudování vlastní infrastruktury výchova nových řídících kádrů, a vybudování nové nomenklatury z řad domorodců, přichází mimozemská entita „jako učitelé a šiřitelé základních vědomostí a dovedností s ovládacími systémy“. Výuka matematiky a geomeetrie hraje rozhodující roli pří vedení přehledných kupeckých účtů daňového systému, či při primitivním řízení staveb. Přicházejí jako „nezávislí tajní poradci“ bankéřů, faraónů, císařů, vůdců, fůhrerů a prezidentů, jejichž osudem se stane jejich vlastní bezbřehá nabubřelost a pažravost. Místo vyvolenosti budou předhozeni primitivnímu nepříteli. Jindy se objevují jako prosebnící žádající pro záchranu své planety zlato a stříbro,drahé krystaly, případně lidskou krev, enzymy a genetický materiál. Čas od času i jako vyslanci mocných bohů přikazujících to, či ono. Přicházejí též jako mocní z kosmu žádající otroky, spolupráci při vědeckém výzkumu, a lidský materiál na zkoumání. Překvapeným domorodým náčelníkům předvedou několik triků s neviditelností a holografii. Předají několik sofistikovaných darů, jež jsou ve skutečnosti udičkou na jejímž druhém konci trpělivě dřepí mimozemský dravec. Případně příslib vyvolenosti a přežití v blahobytu. K těm méně informovaným přicházejí v podobě božských otců, kteří objevili své domorodé syny, či potomky. Respektive přicházejí jako božští tvůrci lidstva vytvořeného genetickými manipulacemi! Na nejplodnější planetě, sami neplodní, způsobí skrze své vazaly - zásadní neplodnost! K mysticky naladěným nadšencům jako vyslanci samotného pekelného šéfa, jindy jako vesmírní bratři nezištně zachraňující nevědomé lidstvo v souladu s rozhodnutím blíže nedefinované galaktické rady. Přicházejí jako velmistři tajných učení a loží, klubů vyvolených, vrchnost Bildebergů, či Iluminatů, a dalších satanistických odnoží. A k všeobecné radosti ufologů někdy i v podobě jevů vymykajících se zavedené tradici. Holografie je mocné kouzlo jež umožní vidět i hlavní protagonisty mnohých náboženských uskupení.
    S nimi přichází devastace pracně vybudovaných lidských hodnot, jež byly odvozeny z tisíciletých zkušeností celých generací lidstva. Jejich domorodí bildebergři, ilumináti, a držitelé loží, nikdy neurodí dobré ovoce. Stále stejný scénář, jenž v příhodném čase umožní zničit již příliš „ochočený“ domorodý inventář, který získal skrze dary přesně tolik techniky, jež dovolí otrokům zničit vlastní druh. Nikoli číhající dravce. Každý „nespolehlivý“ domorodý náčelník bude sofistikovaně odstraněn a do čela bude vyzdvižen neobyčejný tupec. Přívrženci pomyslných hodnot budou rozděleni do nepřátelských frakcí a uskupení. A není pochyb, že domorodý náčelník obklopen stejnými tupci mocné frakce, vyvolá zničující konflikt s jinými, stejně zatíženými idioty, za použití neškodné mimozemské technologie v podobě planetárního kataklyzmatu.