Kdo za to může...

14.03.2014 21:40

    Tedy ne sám člověk za to může, ale pravidelné mimozemské návštěvy trvající už tisíce let. To jsou oni bohové ze starodávných legend a bájí. Pod jejich vedením pak jejich pozemští sluhové formovali téměř všechna hlavní náboženství. Používali podivné technologie, a proto jsou to bohové. Sice to nevíme, ale možná nešlo jen o jednu sortu bohů. Nebo to byli jedni a ti samí, nicméně stejně pitomí jako později jejich výrobek HOMO. Vždyť byl stvořen k obrazu božímu! A protože ti božští pitomci mezi sebou válčili, nebo za ně válčily jejich pozemské výrobky, mohly se v pozdějších legendách objevit „zuřiví, trestající, ohňoví bohové“. A tak se narodil „strach z Boha“. Tento strach pak nutně přináší mezi jiným i odpor k jakýmkoliv změnám. Momentálně panuje relativní klid a pokoj, tak proboha svatýho jen na tom nic neměnit! Ať už jsou ti bohové pořád na Zemi, nebo si na nějakou dobu někam odskočili s příslibem, nebo možná i pohrůžkou návratu, zůstalo po nich Židovství, z něj vyplývající Křesťanství, Islám, a jiné. Jejich bohové jsou si podobni jako vejce vejci, jen se jinak jmenují. A všechna stejně nutí stádo uctívat a klanět se božstvům. Amen.
    Nevím jak kdo se na to dívá, ale pro mne jsou náboženské příběhy v některých aspektech podivuhodně podobné těm, které dnes vyprávějí jedinci kteří údajně potkali, nebo byli uneseni mimozemšťany. Není na tom nic nového. Mohammed, zakladatel Islámu v 7.století tvrdil, že ho navštívil archanděl Gabriel v podobě člověka stojícího na Nebi. Oznámil Mohamedovi že je prorokem, a předal mu jakýsi materiál, podle kterého pak Mohammed zformoval Korán. Podle jiných pramenů prý Gabriel podklady pro Korán Mohamedovi diktoval v transu, a to během několika let. Budiž, třeba to tak opravdu funguje. Autorka knihy „Sethovy promluvy“ tvrdila, že obsah knihy jí někdo za nocí diktoval několik let. Ona prý jen každé ráno zaznamenávala noční slyšení. Křesťan Pavel, jinak Saul z Tarsu, prý na základě vizí změnil Ježíše - Yśhua - v boha Spasitele – mesiáše. Blbost, legenda o mesiášovi existovala dávno před Saulem, ten to mohl jen okopírovat. Zajímavější je jeho vize, kterou měl na cestě do Damašku. Měl vidět bytosti stoupající do nebe, a také několik různých nebes. Ve spisu Corinthians je jeho vize zapsána takto: „Znám muže v Kristu, který byl uchycen v třetím nebi. Zda byl v těle nebo mimo něj, nevím – Bůh ví. Ale já vím, že tento muž byl v Ráji. Slyšel a viděl tam neuvěřitelné věci, věci, které nemá povoleno vypovědět“.
    Měl snad Saul tak bujnou fantazii, nebo by na tom něco mohlo být? I někteří z dnešních unesených údajně viděli bytosti z jiné reality. Nic nového, i církevnický Pavel, spolu s prorokem zvaným Enoch, se shodně zmiňují o vidění mnoha nebes kam byli vzati. To by se svým způsobem mohlo shodovat s příběhy ve Védách, posvátné knize Indie sepsané v prastarém Sanskrtu. Popisují tam, že kolem Země existuje 7 vyšších a 7 nižších plání, a také že někteří lidé mluvili s bytostmi ze 7.nebe, kde prý je vše tak báječné... Zajímavé na tom je, že jednou z těchto plání by měla být i pozemská třetí dimenze. A nad touto dimenzí se má nacházet vibrační úroveň, která s pozemskými človíčky manipuluje. Asi opravdu nachází, vědátoři té vibrační úrovni říkají Schumannova frekvence. V Knize Enocha jsou zmiňováni „Hlídači“, a ve svitcích od Mrtvého moře je i otec Noaha označován jako Hlídač - Pozorovatel. Zaznamenává bytosti které sestoupily z nebe. I Dakasové v Mahaján Buddhismu byli nebeští cestovatelé, a stejně tak Padma Sambhava, zakladatel Tibetského Buddhismu, který opustil Tibet v nebeském voze. A proč ne? Proroka Eliáše také odnesli z Izraele, a co takový Quetzalcoaltl, slavný bůh Střední Ameriky! Popisy létajících talířů, létajících lodí a nebeských strojů jsou známy na všech kontinentech a ve všech kulturách. Australští aborigines se považují za potomky předků zvaných Djanggawul, kteří měli pocházet z planety Venuše. Na jiném místě tohoto projektu je to rozvedeno poněkud podrobněji.
    Nemá smysl přít se o faktu, že jacísi pozemští mimozemšťané jsou už několik tisíciletí v centru lidské historie, a vytvářejí její události. Někdy dost pohnuté události, jejichž příčinou bývaly i surové války mezi bohy. Dávným Sanskrtem psané indické posvátné texty – Védy - obsahují mnoho odkazů na vesmírné vozy a létající stroje známé jako Vimanas, a s nimi spojené bohy. Zajímavé je tam mimo jiného i popis potravy jíž se bohové živili. Ta potrava měla být založena na chlorofylu který prý existuje jen ve Vesmíru, na Zemi však ne. Velký důraz je kladen na rostlinu zvanou „Soma“, měla být používána jako halucinogenní droga při rituálech komunikace s bohem Indrou a ostatními bohy. Měl z toho být dělán jejich oblíbený nápoj založený na tekutém chlorofylu. A pak ty božské zbraně... Někteří z dnešních unesených tvrdí, že potrava únosců „pochází z džusu“. Popisují rovněž rozdílnosti ve vzhledu. Někteří jsou k nerozeznání od pozemského človíčka a můžeme je potkat na ulici bez povšimnutí. Jiní pak vypadají velice rozdílně.
    Věříte v církevnické „zázraky“ zaznamenané v náboženských legendách? Dnešní HOMO už pomalu ale jistě začal přenýšlet, a protože víra v zázraky notně upadá prohlašují, že mají svůj původ ve čtvrté dimenzi prezentované jako doména pozemsko-mimozemských. Dodnes není nikdo schopen zařadit někam úkaz předvedený asi 70.000 katolíkům ve Fatimě. Předcházela tomu sérií setkání tří negramotných dětí s bytostí katolikům všeobecně známou natolik, že i ty děti ji nazývaly Pannou Marií. Byl to hologram? A navíc z jakéhosi důvodu nebezpečný? Děti se totiž k místu výskytu oné bytosti nesměly přiblížit. Nevím, neznám Pannu Marii osobně, jen z doslechu, ale jestliže podle církevníků měla působit jako lidumil, proč k sobě děti nepustila? No nic, slíbila však předvedení zázraku který měl „lidstvu otevřít oči“. A opravdu, úkaz to byl vskutku fantastický. Co to ve skutečnosti bylo? UFO badatel Vallee o tom napsal : „Úžasný létající talíř, nebo koule zahalená do oparu, úžasný pohyb té věci, světelné efekty, hřmění, cizí vůně, padající „andělské vlasy“, které se roztavily při dopadu na Zemi, horké vlny zasahující celé okolí. Promoklé šaty na lidech během krátké doby zcela uschly...“ Bezesporu by tedy šlo podle různých dnešních pozorování o UFO. Tímto způsobem mají být unášení paralyzováni, utlumeni, změněni, a někteří i vyléčeni. Děti prý předaly poslední zprávu od Panny Marie jejich místnímu církevnickému šéfovi, a od něj se dostala k papeži. Otevřena a zveřejněna měla být v roce 1960 což se údajně stalo, nicméně její zveřejnění je stále v nedohlednu. Papež jen prohlásil, že zpráva neobsahuje nic jiného než co věřící znají z Janovy apokalypsy. Podivná slova, vždyť podle jiných zdrojů měla zpráva posílit základnu římskokatolického náboženství...
    Asi je to potřeba, vždyť mnozí myslící si začali uvědomovat na jak podivných základech to náboženství stojí. Židovský YhWh - Yahweh - bůh figurující ve Starém zákoně, se lidem raději neukazoval. Aby to nějak zdůvodnili prohlásili, že prý on a jeho pomocníci jsou z jiné dimenze. Zajímavé, zatímco hebrejské texty popisují více bohů, pro křesťany byla nařízena víra v jednoho, jehož pomocníci jsou pochopitelně andělé. Jenže proč musí být výraz Elohim chápán jako jeden bůh, když řeč je o bozích? Vždyť ani hebrejské označení Adonai neznamená jednoho pána, ale více pánů! Nemáme bohužel šanci číst originální znění Starého zákona a ti, kterým bylo umožněno se na nalezené staré záznamy alespoň zběžně podívat, jsou na informace skoupí. Není proto divu když různí konspirátoři hodlají nahrazovat každý odkaz na boha, či bohy slovem mimozemský, pak prý celý příběh začíná být srozumitelný a zřejmý. Promiňte, ale je to podle mého názoru nesmyslná hovadina snažící se poskytnout nějaké více či méně srozumitelné vysvětlení za každou cenu. Neberou v potaz skutečnost, že Starý zákon byl církevníky doslova opsán z dřívějších záznamů, mezi jiným i sumerských. A tak je možné předpokládat, že třeba sumerský Ea, či židovský Yahveh, klidně mohou být jedno a totéž. Pak by mohlo být jasné proč se židovský Yahveh tak nerad ukazoval. Ea byl totiž s největší pravděpodobností nějaký druh reptiloidních, půl ryba, půl člověk. Patřil zřejmě mezi Anunnaki, kteří spolu s „odpornými“Igigi ovládali tehdejší svět. A tvořili otroky, pardon dělníky a vojáky, kteří by zvládali veškeré potřebné práce na které bohové už jaksi sami nestačili. Nebo je nechtěli dělat. Tak o tom píší Sumerové, nicméně v jejich záznamech není sebemenší zmínka ze které dimenze ti bohové mohli pocházet. Domovem těchto bohů ale není žádná dimenze, ale stará dobrá Země coby božská genetická laboratoř a zkušebna. A pokud se týče toho mnohokrát zmiňovaného jakéhosi vězení, není to dílem žádných údajných „manipulátorů z vyšší dimenze“, ale vůle pozemského stáda. To stádo za to ale nemůže, bohové-stvořitelé svůj výtvor neprogramovali jako myslitele, ale jako všestranně použitelné roboty. A v tom celý ten matrix vězí. Robotům dáme pro potěchu náboženství, vždyť víra v něco je nezbytně nutná. I tak toho biologický robot zvaný HOMO jakýmsi nedopatřením dostal víc než dost, a odtud pramení i snaha jedinců rodu HOMO rebelovat proti nadřízenými nařízenému. HOMO toho dostal opravdu dost, a záleží jen na jedincích jak se s tím poperou. Mají to těžké, protože nedostali od bohů do vínku svornost, shodu. Tyto atributy však na základě historických zkušeností patrně neměli ani sami bohové. O jejich válkách se můžete dočíst na jiném místě tohoto webového projektu...