Jedno střídá druhé...

28.03.2010 15:31

 

 

    Mnozí prokřesťanští vědátoři viní z tehdejších masakrů „hrůzovládce Konstantina“. Nebyl to však jen jeden zkorumpovaný imperátor. Zkorumpovaná a krvelačná byla celá tehdejší římská společnost, a to byl hlavní důvod proč Řím upadal. A nakonec byl lehce ovládnut církevníky. Původcem hromadných vražd byla ve skutečnosti samotná církev, jejíž potentáti už doslova mávali s imperátory jak potřebovali. S nástupem papeže na post imperátora pak získali moc i vojenskou sílu k provádění přímé genocidy všech „nevěřících a heretiků“. Mohammed o 300 let později katolíky jen okopíroval, a řada islámských sekt je napodobuje dodnes.

    Ranné katolické události popisuje podivný text nacházející se na konci bible. Je to „Kniha Zjevení“. Nejde o skutečnou součást bible a není to náboženská kniha. Je adresována sedmi církvím Asie což by znamenalo, že byla napsána mimo římské církve i pro církve v Řecku a Turecku. Není v ní ani ta nejmenší zmínka o asi deseti, nebo dvanácti křesťanských církvích v Africe, zejména v Egyptě. Egyptská křesťanská, či koptická církev, byla ve skutečnosti mnohem větší a s mnohem více sektami než asijské a potažmo i sama římská církev. Jenže odmítla být včleněna pod římskou kontrolu. Podle historických náznaků nešlo o spory v náboženských záležitostech, ale o spory nad problematikou systému vlády.

    Je zajímavé, že církevníci se jako čert kříži na hony vyhýbají komentovat skutečný zánik Římského impéria. Tento příběh by totiž mohl být nejpopulárnější a nejinstruktážnější náboženskou knihou Bible. Ale protože zde figurovali heretičtí gnostičtí křesťanští egyptští Koptové, byl tento příběh exkomunikován. Text Zjevení byl napsán okolo roku 300 po Kristu jako součást snahy sestavit tu nejsprávnější sbírku akceptovatelných textů, tajně vybraných už dávno předtím, než koncil v Nice výběr formálně schválil. Příběh výběru akceptovatelných knih je příběhem Zjevení. Tento text vyhrožuje strašlivými událostmi všem, kteří se nepřipojí k sedmi církvím pod nadvládou Říma. Kniha zjevení NEOBSAHUJE proroctví, je to historická kniha. Jejímž účelem bylo propagovat novou katolickou vládu nad božím světem. Jak zřetelné jsou paralely mezi textem Zjevení a moderními dokumenty Federalistů! Obě díla se snaží prodat výhody silné centrální federální vlády, či církve. Hlavním motivem Zjevení byl a je vyhrůžka. Nepřipojíte-li se k centrální vládě schválené římskou církví, a potažmo k sedmi poslušným církvím, budete patřit k té části světa, která bude vyhlazena. Pokud jedinec neví proč byl tento dokument sepsán, jeví se mu jako jakési podivné, zmatené proroctví. V textu obsažené výhrůžky začaly být praktikovány hned po roce 370 po Kristu. Ti, kdo si myslí že Zjevení je prorocké, a proto má být čteno jako proroctví, vůbec nepochopili jeho text. Je to kronika, události v ní popsané započaly zhruba v době založení římské církve, společně s Konstantinovým darem a koncilem v Nice asi o 10 let později. Ve Zjevení je jasně popsána masívní genocida křesťanských heretiků. Tuto Knihu je ve skutečnosti možné označit jako historický rozkaz k pochodu daný armádě nově založené Římské říše katolické církve. Kniha zjevení se od všech ostatních biblických textů liší natolik, že je s podivem proč vůbec byla do sbírky biblických textů zařazena. Logickou příčinou výjimky je zřejmě fakt, že šlo o speciální pověření koncilem v Nice, jakýsi akční plán pro období po koncilu. Ve skutečnosti tedy jakási příloha k vybraným biblickým textům. Aby se tento dodatek dostal na seznam schválených knih, nutně musel být prodiskutován a schválen nicejským koncilem. A protože pojednával o tom co by měli všichni dobří katolíci dělat, objevuje se tento rozkaz k pochodu na konci Bible dodnes. Vyhlašující „džihád“...

    Hodnota nově studovaných gnostických textů spočívá v poznání, že katolické i gnostické byla naprosto stejná křesťanská náboženství, přičemž způsob vlády popisovaný v gnostických textech se značně lišil od principů vlády Říma. Nešlo o rozdíly v náboženství, ale o  rozdíly v nazírání na formu vlády. Zkuste si přečíst knihu Zjevení a pak se začtěte do posledních teorii o globálním oteplování. Obojí můžete nalézt i na internetu a pak oba výtvory pečlivě porovnejte. Nevím jak se na to budete dívat vy, ale z mého pohledu oba dokumenty předpovídají masívní celosvětovou katastrofu. Oba ve svých tvrzeních předpovídají konec světa tak, jak jej známe. A obojí svaluje vinu na hříchy lidstva, které lidstvo  přivedou k zániku. A obě tato díla také svorně tvrdí, že se musíte kát a přestat věřit v bludy, nebo budete patřit mezi mrtvé. Obě rpvněž tvrdí, že konec světa je už za dvěřmi.

    Pokud se nad tím jen trochu zamyslíte vyplývá z toho, že obě díla jsou produktem mocného kněžstva kontrolujícího vlády. To dřívější hlásá, že musíte přijmout závěry koncilu v Nice, a akceptovat chování podle protokolů ve Zjevení. Jinak!! To druhé hlásá, že musíte přijmout nález koncilu v Riu, a akceptovat chování podle protokolů z Kyota. Jinak!! Obojí je koncipováno tak, aby věřící akceptovali celosvětový, nebo cata-holický universální systém Nového světového řádu. Jinak!! Jelikož obě sobě tak podobná díla byla pečlivě připravena vládní propagandou ke kontrole mysli opravdových věřících, jaký je mezi nimi hlavní rozdíl? Zhruba 1700 let...