Historie je balík lží...

27.01.2011 18:53

 

    Valná většina toho, co je nám různými místy a momentální světonázor lehce měnícími snaživými historiky prezentováno jako historie, není nic jného než snůška lží a účelových výmyslů. Existují ovšem i tací, jejichž schopnost dobře analyzovat data není odvislá od toho co si vládnoucí klika přeje, a jsou schopni dostat se i jen na „doslech“ pravdy. To znamená toho, co se opravdu ve skutečnosti stalo. Pokud se ovšem takovému historikovi podaří zachytit alespoň nějaké informace ještě předtím než jsou nenávratně pohřbeny, nebo upraveny.
    Tím DNEM je bezesporu den, kdy pro řadu protagonistů dnes tak prosazovaného „globalismu“ začal být „trnem v oku“ snad nejlepší americký prezident všech dob J. F. Kennedy. Dodnes není známo proč jej vlastně zavraždili. Ono v podstatě o atentát nešlo, šlo o prachsprostou vraždu člověka, který nehodlal respektovat nařízení „šedých eminencí“. Určitou, i když ne vyčerpávající odpověď na otázku proč vlastně, dává velmi smutná kniha „Farewell America“, česky „Sbohem Ameriko“. Její autor se ukryl pod pseudonym James Hepburn, což se dá lehce pochopit. Pro řadu podobných totiž nebylo jejich nezlomné zdraví zárukou zachování života. O tomto Hepburnovi se tradovalo, že šlo pravděpodobně o člena francouzské obdoby CIA. On totiž ve své knize vycházel z dnes už prokazatelně skutečných zpravodajských informací získaných od francouzských, ruských, i amerických zdrojů. Kniha vyšla původně roku 1968 ve francouzštině a mnoho let neměla do Spojených států přístup. Až s příchodem internetu se stala dostupnou.
    Ten Hepburn, ať už to byl kdokoliv, s pozoruhodnou dovedností a přehledem nastiňuje celkovou situaci v Americe té doby. Popisuje hráče a nejpravděpodobnější spiklence, kteří se podíleli na strašné a brutální veřejné popravě pravděpodobně nejlepšího prezidenta jakého kdy Amerika měla. Bez ohledu na tuto knihu existuje mnoho důvodů si myslet, že Bush senior byl spolu s jinými zapojen do spiknutí. Objevil se dokonce názor, že vražda Kennedyho mu notně pomohla umístit později svého „idiotského“ syna na trůn. Jisté je jedno, od té doby je svět velmi daleko od světa, ve kterém jsme mohli žít kdyby Kennedy zůstal naživu. Jako kdyby tenkrát nejen Američané, ale my všichni zemřeli, abychom se teď probouzeli v pekle. Ta banda globalistických kapitalistických gaunerů na to šla pak „zgruntu“. Nestačilo jim zabít Johna Kennedyho, šli i po jeho bratrovi Robertovi. A když Kennedyho syn John-John vyrostl a začal vykazovat stejné vlastnosti jako jeho otec, tedy slušnost, intelekt a smysl pro povinnost pomáhat druhým, i on musel zemřít. Zrodila se opět jedna nesmrtelná pohádka. Dobrý a ušlechtilý princ byl unesen ze své kolébky,  aby mohl být nahrazen psychopatickým potomkem lidožrouta.
    Dnes se zdá, že všechni dobří hrdinové jsou mrtví a nelze si nepovšimnout, že všichni měli několik  věcí společných. Měli schopnost rozhýbat davy jednoduše už jen svou přítomností, a dát pocit jednoty všem lidem bez ohledu na národnost, etnický původ, nebo sociální postavení. Tím nejdůležitějším důvodem, kvůli kterému museli zemřít, byl jejich  naprostý odpor k válce. Ti gauneři mohou své odpůrce pozabíjet, myšlenky ale zabít nemohou. Proč má lidská rasa tak  nevysvětlitelnou smůlu že musela ztratit veškeré slušné, a navíc protiválečné hrdiny? Nebo je za tím naprostá lhostejnost davu? Kdy si ten dav hodlá uvědomit, že bude stále více odkázán jen na své schopnosti? Nebo je pro dav spíše přijatelnější být vydán na milost a nemilost hladovým krvežíznivým gaunerům? Těm, kteří i když si to dav ani v nejmenším nebyl schopúen uvědomit, nám všem sebrali veškeré nejlepší naděje jaké jsme kdy měli. Tou největší nadějí novodobé historie byly myšlenky Johna Fitzgeralda Kennedyho, kterého kvůli nim gauneři roztrhali na krvavé kusy přímo před očima celého světa.
    A co udělala Amerika? Vůbec nic. Teprve dnes si spousta lidí začala uvědomovat že v ten den, kdy americký lid dopustil aby jejich prezident zemřel na ulici jako oběť nejšpinavějších případů deviantního lidstva, které kdy nabralo lidskou podobu, to je den kdy nejen Amerika zemřela.