Co to stojí v Egyptě?

21.08.2010 08:37

    Pyramidy v Gize znázorňují patrně postavení Orionu! I když má dnes Sfinga lidskou hlavu, kdysi dávno to klidně mohla být socha Lva. Kdo a proč dal hlavu přetesat nevíme, vědátoři žvaní každý něco jiného. Alespoň některé z nich, asi na základě prastarých záznamů, napadlo provést počítačovou simulaci stavu oblohy v onom inkriminovaném roce 9792 před Kristem. I když se řadě vědátorů nedá věřit ani pozdravení předpokládejme, že uveřejněné výsledky  počítačových simulací pocházejí od těch soudnějších. Ono jim totiž vyšlo, že roku 2012 by mělo být postavení pyramid vůči Orionu stejné jako v roce 9792 před Kristem!
Pyramidy by pak musely vzniknout až po katastrofě a byly postaveny s takovou přesností a důkladností, aby přečkaly dobu něž přežilí potomci alespoň trochu vyspějí, a budou schopni pochopit co "básník" těmi stavbami chtěl vlastně říci. Nebo co ukrývají. Událo se to uprostřed panování Lva, proto u pyramid postavili Sfingu. Jako připomenutí éry Lva, kdy se "zrodil" nový svět... A proto se i ta dnešní tvář dívá upřeně na souhvězdí Lva...
    Co se podle vědátorů může v prosinci roku 2012 přihodit? Jedna skupina připouští, že Slunce může změnit své magnetické pole a impuls k tomu dají všechny hlavní hvězdy konstelace Orionu s výjimkou Bellatrix, která patří do skupiny obrovských, velmi rozpálených a jasných hvězd. Všechny podmínky budou ideálně splněny. Toho dne Slunce začne emitovat “světlo světel”, jak oznamuje egyptská “Kniha světla”, a tamti lidé to viděli. Světlo neobvykle intenzivní a pálící. Slunce se otáčí kolem své osy zřejmě mnohem rychleji než Země. Podle pokusů o měření, i když problematických, bod na rovníku Země urazí za hodinu dráhu 1666 km, zatím co na Slunci by to mělo být kolem 6000 km. I když srovnávat malou Zemi s obrovitým Sluncem, o němž dodnes nikdo v podstatě nic neví, je dost silácké. Proto by prý pak magnetické pole Slunce mělo být více jak 20 000 x větší než magnetické pole Země.
    Vědátoři dost spekulují i o možném přepólování Země. Když se změní póly, Země by se měla začít otáčet opačným směrem! I když různé katastrofické scénáře různí vykukové barvitě popisují, líčí co by se při tom mělo dít, zabředávat do toho nebudeme. I tak máme látky k přemýšlení dost. To bude asi onen biblický Den Soudu. Tvůrci Bible jen zaznamenali to, co tu bylo. Proto jsou vysoko v Andách nacházeny mušle korýšů a mořský písek. Proto jsou ve věčném ledu Sibiře a Aljašky nacházeny spousty zmražených zmrzačených zvířat. Jsou mezi nimi dokonce i dnes tropická zvířata. Ta síla si poradila i s několikatunovými mamuty, nebo bizony. Musela to být obrovská, pro nás nepředstavitelná tragedie.
    Přesto lidé nezanikli. Zcela jistě se zachránili do nějakých bunkrů zalezlí vůdcové, část vybraných vědátorů a vzorek mladých lidí, zejména žen. A možná i nepatrné zbytky populace na povrchu Země. Jak těm ubožákům na povrchu museli připadat náhle se objevivší zachránění vědátoři? Jako bohové? Vědátoři naučí ubožáky obdělávat pole, vytáhnou semena z banky rostlin a ukáží jim jak sít a sklízet. A jiné dovednosti. Pak bohové-učitelé zestárnou a  jeden po druhém odcházejí na věčnost. Neopomenou ovšem zdůraznit že se opět vrátí.
    A po několik pokolení bude mezi lidmi kolovat legenda o dobrých bozích, kteří přiletěli na hlučících strojích a naučili lidi úpravám rostlin, pohybům hvězd a umění žít. U táborových ohňů si budou vyprávět pohádky o tom, jak byl kdysi svět plný lidí, kteří létali v železných strojích, jezdili ve vozech bez koní, rozmlouvali spolu z dalekých míst aniž se přitom navzájem viděli, a nosili zbraně metající hromy. Jednoho dne však rozhněvali Nejvyššího Boha a ten v jednom dni zničil celý jejich svět. Zanechali mnoho kulatých, lesknoucích se disků, prý jsou na nich jakési záznamy. Přechovávají je kněží a předávají si je z pokolení na pokolení. Nikdo je ještě nepřečetl, jsou to texty svaté...