Co se děje s časem?

17.03.2010 07:50

Vědátoři jsou moc podivná sorta lidstva. Nejenže si stále něco vymýšlejí a pak se o to vymyšlené hádají, ale navíc nerespektují své vlastní zásady. Jak může něco vymyšleného platit, když to nejde ani v nejmenším doložit důkazy, které lze „zvážit a změřit“? A tudíž neexistují? Tedy alespoň podle mínění vědátorů.

V poslední době se objevila sousta vědátorských hypotéz souvisejících se zdáním, že se čas zrychluje. Trpíte podobně jako mnoho dalších lidí pocitem že se zrychluje čas? Možná to není jen pocit. V poslední době se objevuje několik vědátorských hypotéz které tvrdí, že skutečně může docházet ke zrychlování času! Podle některých propočtů je dnes prý až čtyřicetkrát rychlejší než před 500 lety... Několik teorií navíc nastiňuje možnost, že se lidstvo blíží k bodu, kdy čas zmizí úplně!
Psal se rok 1979 a renomovaný švédský biolog Calleman z univerzity ve Stockholmu se vypravil do Mexika za  fascinujícím výtvorem prastaré středoamerické civilizace Mayů – posvátným kalendářem Tzolk´in. Nedaly mu asi spát nesrovnalosti ve vymyšlené biologické evoluci, jejímž je zastáncem, a tak tonoucí se i stébla chytá. Těžko říci jak, ale začal prý kalendář zkoumat a údajně narázil na „šokující“ skutečnosti. Šokující jak pro koho, možná jen pro něj. Že kalendář přesně popisuje cykly vesmíru, galaxie, planety, a potažmo i lidské civilizace, bylo známo už řadě badatelů před ním. A nejen badatelů, ale i „primitivním“ šamanům. Stačilo by se jich jen zeptat, pokud by se ovšem se samolibými jedinci bavili. Tyto skutečnosti tak oficiálně „objevila až moderní věda“ v průběhu dvacátého století. Je to blbost, ale když si to myslí... I bez „senzačního“ zjištění bylo známo, že na Zemi dochází zřejmě k pravidelnému zrychlování času! A je také docela možné že čas, jako pouze pozemská fyzikální veličina, není ani zdaleka pevně dán a může se podle momentálního prostředí, nebo stavu galaxie měnit. Nemění se samozřejmě z hodiny na hodinu a na človíčka to nemá vliv. Ačkoliv... Stačí když pozemští „mudrcové“ v rámci jakýchsi imaginárních „úspor“ šachují s letním a zimním časem, a leckterý človíček to pociťuje. Oč přitom jde? O změnu „zaběhaného rytmu“. Natož pak když Země z nějakého, nám nepostižitelného důvodu zrychlí, či zpomalí svou rotaci. Což se zřejmě běžně děje.
Calleman prý v kalendáři Tzolk´in rozeznal devět evolučních cyklů, které v „souladu“ s mayskou terminologií označil jako „podsvětí“. Zde je potřeba se pozastavit a zamyslet se. O jakém souladu s mayskou terminologií ten vědátor mluví? Oni tu terminologii znají? Dodnes nikdo nepřečetl mayské písemné záznamy! Natož aby někdo důvěrně znal prostředí v němž kalendář vznikal! Vymyslet si může kdo chce co chce a z titulu „renomovanosti“, a případně „opuncovanosti“ i nařídit platnost. Jde to „zvážit a změřit“? Na jakém základě to tedy nařizují? Nevědí vůbec nic ale chytří jsou jak rádio! Opičáci! První vývojový cyklus Callemans nazval „Buněčné podsvětí“ zřejmě proto, že mu ve škole nalili do hlavy „zásady“ evoluce. To období v souladu s výmysly mělo začít asi před 16,4 miliardy let v okamžiku Velkého třesku. Trošku se od oficiality odlišuje, i když ne o moc. Vědátoři nařídili dobu zhruba 15 až 16 miliard let. Kdo to neví, tím jakýmsi „bouchnutím“, údajně ničeho, měl tehdy vzniknout vesmír, galaxie, hvězdy i planety a začít probíhat vývoj chemických prvků i vyšších buněk. Znovu je nutno podotknout že z ničeho, protože podle „mudrců“ předtím nic neexistovalo!

Druhý evoluční cyklus Calleman nazval „Podsvětí savců“ a má mít počátek asi před 820 miliony let. Co bylo předtím je ve hvězdách. Spouštěcím jevem prý byl vývoj prvních zvířat a vrcholem je vznik vyšších savců. Už jaksi zapoměl definovat z čeho se vyvíjeli. Třetím cyklem má podle něj být tzv. Rodové podsvětí, které mělo začít před 41 miliony lety díky evoluci primátů. Bez komentáře. I ten největší blbec dnes ví, že geny se bez zásahu zvenčí nemění. A nakonec vyčetl z kalendáře jakési „Podsvětí kmenové“ z doby před 2 miliony lety. Aniž to jakkoliv vysvětlil, má prý to být počátek evoluce prvních předků lidí. Kde se vzali, tu se vzali. Dnes má být podle Callemana lidstvo i planeta Země už v osmé evoluční fázi, v tzv. Galaktickém podsvětí, jehož začátek určil na 5. ledna 1999. Že by se zhlédl v „přesnosti“ pátera Ushera? Budiž, vymyslet něco takového mu dalo určitě pořádnou práci. Je tu však ještě něco. Calleman tvrdí, že každý z vývojových cyklů má přitom probíhat dvacetkrát rychleji než ten předchozí a trvat dvacetkrát kratší dobu! Bylo by tedy možné, aby se stejně jako Callemanem stanovená rychlost evoluce zrychloval i čas?