Co jsou mýty?

24.03.2014 18:36

    Někdo řekne jsou to jen pohádky, vždyť uběhlo nemálo času a to vyprávění působí dojmem, jako by k tomu došlo včera. Jenže... Víte jak se rodí mýty? Mýty se rodí takto: jakékoliv události se buďto zapisují, nebo se určitou dobu uchovávájí v paměti. Fakticky, až poté se stanou minulostí, či chronologií. Čas je však neústupný a nejdříve zničí písemné zdroje. Po jejich zániku se vzpomínky na dávné události mění v legendy. Pak je třeba vzít v úvahu i faktor změn etnika a jazyka. A v případě zániku etnika i převzetí jeho legend nově příchozími národy. Ale čas je čas, utéct se před ním nedá a problém je v tom, že pod jeho tlakem se legendy proměňují v nejasné mýty, a ty pak na sebe berou formu pohádek. A i když legendy nejsou věčné, mýty taktéž ne, téměř věčnými mohou být jen pohádky. Proto také některé pohádky jsou zakázány a dodnes nebyly vydány. A je třeba si uvědomit, že mezi těmi zakázanými jsou i pohádky přímých potomků Orianů-Hyperborejců.
    Proč? Protože Temným jsou velmi nebezpečné. Nebezpečné tím, že existují technologie, které dovolují přejít od pohádky k mýtu a od mýtu k legendě, a od legendy ke skutečným událostem... Avšak používat tyto technologie mohou jen znalí tzv. převodového klíče, který je jednou ze součástí oné technologie. Ale vraťme se k válkám. První válka říší skončila vítězstvím Oriany. Coby Slovan mohu říci, že naši předkové vyhráli bitvu jen díky tomu, že se v poslední moment odhodlali obrátit pro pomoc k vyšším sférám... To jim dovolilo zbavit Zemi egregoru smrti. Tehdy, před čtyřiceti tisíci lety, byl atlantský Set-Amon vynulován. V této souvislosti existuje i mýtus o misi nějakého Urana v Atlantidě. Uran podle mýtu přišel k Atlantům ze severu. Uhádnete odkud? Díky jeho úsilí se zničená země znovu obrodila. Na několik tisíc let pak, stejně jako v daleké minulosti, vládlo světlé žrečestvo. Zdálo by se, že na Zemi znovu začal „zlatý věk". Před dvanácti tisíci lety tam však opět prorostlo sémě zla, to je dobře popsáno v dialozích Platóna. Napsal, že „...králové Atlantidy časem ztratili svůj božský „základ" a znovu se přiklonili k násilí. Opět se jim zachtělo vlády nad celou planetou. Naskýtá se otázka, kvůli čemu?
    V zemi Atlantů se totiž opět dostal ke kormidlu klan žreců-ničitelů, což vedlo ke změnám i v geopolitice. Už v souvislosti s první válkou zmínění mimozemští tvorové znovu našli způsob jak v Atlantidě aktivovat kruh svých přívrženců. A ti, když se dostali k moci, ihned začali obnovovat satanskou energocentrálu zničenou válkou do bývalé síly. Proto Atlanťané potřebovali kontrolu nad celým lidstvem. Set-Amon požírá lidské duše, přesněji jejich tvůrčí, po mnoho inkarnací nahromaděný duchovní potenciál. Bez takového „menu" nemůže fungovat. A tudíž po celé zemi začaly opět kmenové války spojené s lidskými obětmi. Druhá válka mezi dvěma říšemi byla ještě tvrdší než ta první. Kontinent Atlantidy se potopil, na dno Tichého oceánu se potopil i gigantický rovinatý kontinent Mu, nebo také Pacifida. Objem vody vytěsněný potopenými kontinenty začal zaplavovat i Orianu-Hyperboreu a Oriané proto vlna za vlnou odcházeli na přeživší kontinenty. Když ledové vody pokryly potopený severní kontinent, na místě zaniklé pravlasti zůstalo na nemnoha ostrovech a na ledovém štítu nemnoho přeživších. Ti lidé se rozhodli neopustit svaté místo, a jejich potomky jsme i my.
    Odejít na jih bylo nakonec třeba poté, kdy nastoupilo oteplení a ledový štít se začal rozpadat. Mohlo by se zdát, že když takhle zničili Zemi dají si už pokoj, jenže opak je pravdou. Umělý egregor smrti, tato zlověstná energocentrála byla sice v druhé válce říší úplně zničena, a pochopitelně i po egregorech Oriany nezůstalo nic než vzpomínka, nic kromě informace. Ale našli se lidé, kteří spolu s kosmickými tvory uspěli v přenesení technologie vytvoření umělého egregoru smrti do po-potopní doby. Pohleďte na misi Enocha s jeho podzemními sály a cihlovými věžemi. V jedné ze svých věží tento předpotopní prorok shromáždil technologii nejen pro znovuvytvoření kultu Seta-Amona na Zemi, ale i pro vytvoření z hybridních ras speciálního umělého národa, a jeho připoutání k nově vytvořenému egregoru. Neboli opět vyvolené. Aby skryli své přípravy k budoucí odplatě, temní žrecové si dali pozor, aby obnovení válkou zničeného egregoru smrti probíhalo dále od hranic osídlení Orianů-boreálů. Pod jejich vlivem kmeny červené rasy, které po první válce začaly osidlovat obě Ameriky, vyhlásily válku bílým přesídlencům přišlým od severu. V důsledku toho byly rozptýlené skupiny Orianů-boreálů nuceny opustit Velké planiny, což bylo území zhruba současné USA, a odejít znovu na sever. Proto jsou tak urputně zatajovány nálezy pozůstatků osídlení bílé rasy v centrální a severní Americe. Byly nalezeny desítky mumií světlovlastých mužů a žen. Na kamenech a skalách našli desítky nápisů napsaných zpravidla protocyrilicí. Všechny ty nálezy se ze všech sil pokoušejí skrýt. Naskýtá se otázka proč? Asi proto, aby se někdo náhodou nedobral toho, proč byla bílá rasa vytlačena z centrálních oblastí severoamerického kontinentu daleko na sever. A vytěsněna byla proto, aby potomci věčných nepřátel temného žrečestva Atlantidy neuviděli v Mezoamerice začínající proces obnovení zničeného egregoru atlantského Amona. Pro obnovení silového pole ničení bylo pro Indiány vymyšleno zvláštní sluneční náboženství, kde bůh pátého slunce potřeboval ohromné množství lidských obětí.
    Všechny tyto události se odehrály v sedmém tisíciletí před naším letopočtem. Někteří vědátoři se mohou ohradit, že před devíti tisíci lety na Zemi neexistovaly kmeny Máyů, Toltéků, a tím méně Aztéků. Otázka je to jistě sporná, ale jasné je jedno. Předkové zmíněných kmenů bezesporu existovali, ale otázka není v nich, ale v Olmécích a v obyvatelích města bohů Teotihuakánu. Právě z těchto dvou center se po Mezoamerice rozšířil krvavý kult pátého slunce. Na vrcholcích pyramid Olméků - přímých potomků Atlanťanů, a na vrcholcích pyramid Teotihuakánu, se poprvé začaly na počest Slunce vyrvávat lidská srdce. A nejen tam, existovala i speciálně vytvořená stará civilizace v Číně, která byla temným žrečestvem Atlantidy vytvořena pro naplnění jejich egregoru silou. V Číně se také praktitovaly lidské oběti, přičemž v nemenším měřítku než v Mezoamerice...