Budeme opět válčit?

24.03.2014 18:41

    Už jsme si pověděli jak připoutávali pod egregor „vyvolené". Jenže k dosažení cíle, tedy vlády nad světem, to pořád nestačí. A navíc jim ty snahy nějak zadrhávají, že by se „probudili“ žrecové z Orijany a vytvořili nějaká protiopatření? Těžko říci jestli opět nezačala válka... Nač by jinak potřebovali zednářské lóže, Ilumináty, a potažmo i Chabad? Vznik této ortodoxní židovské sekty je víceméně zahalen tajemstvím. Nicméně se objevil problém. Žrecové, kteří tak starostlivě pumpovali a do dnešního dne pumpují své dítě - egregor Seta-Amona silou, o něm vědí velmi málo. Nevědí, že egregor Seta je jen prostředníkem, a zdaleka ne všechna energie obětovaných a zemřelých násilnou smrtí putuje jen na jeho posilnění. On je jen svého druhu filtrem - vše tvrdé, hrubé a naplněné zlobou mu zůstává. Na mentálně-astrální úrovni energií naplnění lidé krmi ještě dalšího parazita, který stojí nad umělým egregorem.
    Obyvatelé Země jsou pro tyto dvě struktury, ba přímo monstra, všeho všudy jen energetické systémy vytvořené proto, aby z nich bylo možno odsávat energii. A aby na ten proces měly vliv na hmotné úrovni, tak říkajíc proces maximálně stimulovat, byli vytvořeni i „vyvolení", stejně jako zednáři, Ilumináti a Chabad. Pod nimi jsou nelidé-bankéři, lichváři, mrzcí lidé z policie a tajných služeb, politici, králové, prezidenti a podobně. Zvláště je třeba oddělit přímé služebníky Seta-Amona - do krajnosti materializované církevníky, a není důležité jakého druhu zda křesťanské, židovské, či islámské. Církev je svou podstatou u všech stejná, jen se jinak jmenuje. Její skutečný název je Církev Seta-Amona, jak jinak. Jinak to ani být nemůže. Všechny církve lze charakterizovat třemi slovy - věrní sluhové systému. A také parazité, jen konají v rámci materiálního světa. Moc je vždy tam, kde jsou peníze. Proto se rvou o moc, aby byli blíže korytu. Všechni ti mrzavci hromadí peníze pod sebe, pro materiální blaha, obírají prostřednictvím speciálně vymyšlených zákonů, trhu a půjček třídu tvůrců hodnot. Přičemž konají takovým způsobem aby těm, které okrádají, jinak se to nazvat nedá, vznikal maximální stres. Proto ve společnosti existuje i úředník s posláním udržovat poddané v neustálém stresu. A čím více je ve společnosti různých oddělení naplněných armádou nenasytných úředníků, tím větší je potenciál stresu. Negativní stres, o pozitivním zde nemluvíme, je ideální technologií pro odebrání člověku maximálního množství psychické energie. Kam ta energie plyne je známo - k parazitům na úrovni polí. Jsou v podstatě dva. K jednomu, kterého známe a nazýváme Ďábel (Satan, Set), a ke druhému, mnohem mocnějšímu. O posledním ví na Zemi jen pár jedinců.
    Možná by se po těchto zvěstech našli tací, kteří by kompletně ztratili víru v budoucnost... Příliš rychle ztrácí sílu ducha, pokud ovšem něčím takovým disponovali. Pokud nebyli příliš snadným objektem pro vysávání. Je potřeba ale přiznat, že Pravda je vždy bolestivá. Ale bez ní to nejde, jinak se jedinec ocitne v nereálném iluzorním světě. V něm nyní přebývá asi osm miliard... Je třeba pochopit jednu věc. Jakákoliv společensko-ekonomická formace by na Zemi byla, otrokářská, feudální, či kapitalistická, slovy jakákoliv, ona přese všechno bude vždy otrocky sloužit parazitickému systému. Uhádnete proč? Protože všechna tato společensko-ekonomická uspořádání jím byla i vytvořena. Proto se na vrchol moci vždy dostávají otroci na duchu - parazité-predátoři. V jaké úrovni probíhá evoluce podstaty člověka? Ve fyzické, prostřednictvím konání lidského těla v projeveném světě. Tou jeho částí, která je uzpůsobena pro pobyt v materiálnu. Co tvoří lidskou mysl (rozum), v určitém časovém úseku? Myslí se na časovém úseku, ohraničeném životem člověka, jeví vědomí jeho Ega...
    Jak je konstruováno lidské hlubinné Nevědomí? Nebo také Podvědomí? Polotajná definice zní, že je to mocná vrstevnatá „plástev" lidské inkarnační paměti, která má ještě i své vlastní vědomí. Podstata, či bytost, esence, nebo duše člověka je duchovní nadstavba nad podvědomím, svázaná s ním, ale zároveň je součástí samotného Stvořitele. Díky bance informací, nahromaděných ve vrstvách hlubiného nevědomí, se odehrává řetězec změn v bytosti, esenci, duši, který se obyčejně nazývá evolučním procesem. Víme, že bytost se vyvíjí, to znamená hromadí v sobě pozitivní kvality jen díky konání svého těla v hmotném světě. A pokud se tělo člověka podvolí vědomí nižšího Ega, či mysli, izoluje od své podstaty, co pak? Například bude se věnovat jen uspokojování sebe sama, bude usilovat bohatě jíst, pěkně se odívat, přebývat v luxusním bytě, či domě, získávat maximum smyslových požitků... Nebude usilovat o vědění a co je nejhorší, zablokuje svému dvojníku, to znamená své podstatě růst duchovnosti... Co potom? Je prokázáno, že Podstata zablokovaná tělem bude usilovat zbavit se ho. Jí, podstatě, nezbude nic jiného než dát příkaz vědomí inkarnovaného hlubinného zničit tělo které se vydalo cestou duchovní degenerace. Protože inkarnační zkušenost, získaná vzbouřeným vědomím těla, čili jeho myslí, není podstatě nutná. Protože jí získala už dávno. To je už o samotném konci protivenství ducha a těla. Je ještě jedna nuance o které je třeba se zmínit. Jde o Periodu, kdy se podstata pokouší ukázat tělu, či přesněji, vědomí svého těla, že se nezabývá tím co je třeba. Jde o periodu nemocí. A tudíž i životních okolností. Někdy podstata komunikuje s vědomím našeho Ega prostřednictvím domácích bezvýchodných situací, tzv.slepých uliček. Nemoci jsou až potom, pokud člověk i tak nic nepochopil. Je třeba si hlouběji uvědomovat příčinu životních těžkostí člověka, příčinu mnohých jeho nemocí i smrti. Přičemž nejen cirhózou, rakovinou, infarktem, či dalších nemocí, ale i prostřednictvím jakýchkoliv situací... A je jich velké množství. Letecké katastrofy, dopravní nehody, setkání s vrahy, nebo cihla spadlá na hlavu v temné uličce. Ve všech těchto situacích tam člověka přivede jeho podstata. Co se fakticky děje? Podstata si uvědomí, že s ní tělo nechce spolupracovat a převede svou materiální sondu, to jest tělo, do nové inkarnace. Ale může se i stát, že podstata po příkazu seshora, mám na mysli Stvořitele, se celkově vzdá své materiální inkarnace. K tomu dochází tehdy, pokud ona podstata si nemohla poradit s egoistickým vědomím své materiální sondy - materiálního těla. A z toho vyplývá, že zdaleka ne všichni lidé mají právo znovu se vtělit do fyzického světa. Velmi mnoho z nich zůstává v poli navždy. Je třeba si cenit práva na budoucí inkarnaci. Ale to, co právě píši, bohužel zná málokdo.
    Někomu se může zdát, že to poslední povídání s tím předchozím nesouvisí. Omyl, souvisí, dokumentuje to široký záběr vlivu polí. Oproti původnímu stavu lidských zombi ubývá, což atlantským žrecům činí nemalé potíže. Nabourává to pracně vytvářenou síť, a zvětšující se díry začínají být víc než citelné. Na řadu nových jedinců je totiž vliv radioaktivity, a posléze jiných prostředků pro snadné ovládání a vysávání, oproti očekávání podstatně jiný. Možná, že stále více sílí vliv nového egregoru potomků Oriany, což je pro stávající mocné ta nejvyšší hrozba... Modleme se, aby nějakému grázlovi neruplo v bedně, a nehodlal si začít opět a znovu vyřizovat účty s potomky žreců Oriany. Co říkáte, přežila by to Země?