A co teď...

08.04.2014 16:49

    V polovině 70. let 20. století začalo být zřejmé, že další rozvoj průmyslu povede k prudkému zvýšení početnosti pracovní třídy, střední vrstvy, a následně se objeví politické síly, které mohou být pro establishment nepříjemnou výzvou. Od poloviny 70. let světová vrchnost začala brzdit technický rozvoj, zasazovat psychologické údery kulturnímu a technologickému optimizmu, začíná deindustrializace, začíná vytěsnění vědecké fantastiky žánrem „fantasy" v masové kultuře. To jest ti lidé chtějí vytvořit něco jako „nový středověk". To je samozřejmě metafora ale ten směr, který oni vnucují lidské historii, je naprosto jasným pokusem obrátit historii nazpět, a zde jsou Rockefelleři a Rothschildi jednotní. To vysvětluje i mnohé jevy spojené s koncem „kosmické éry" a začátkem boje s „globálním oteplováním". Ne náhodou bylo ekologické hnutí vytvořeno v roce 1962 za peníze Rockefellerů, LSD bylo vyrobeno v roce 1943 a platili to Warburgové, a co je to ve své podstatě LSD? Kontrola chování člověka. Co je to ekologické hnutí? Bylo to přípravou na zastavení industrializace a vytvoření světa velmi podobného na „středověk". Globální oteplování je mýtus. A pokud to dříve byly jen dohady, před několika lety Wikileaks publikovaly korespondenci anglických klimatologů s lidmi z establishmentu. Jejich logika je - pokud světu hrozí takové globální nebezpečí, pak svět potřebuje jedno - světovou, nadnárodní vládu, což je snem světové vrchnosti počátku 19. století. Ve dvacátém století se pokoušeli několikrát ten problém řešit, nicméně pokaždé stál v cestě vytvoření světové vlády Sovětský svaz. Což je jednou z příčin proč musel nastoupit iluminát Gorbačov a „rozpadnout“ Sovětský svaz právě takovým způsobem.
    Geoklimatická katastrofa probíhá úplně jiným způsobem, možno říci rutinným. Jednou za 11,5 tisíce let dochází k planetární transformaci, mění se póly a mnoho jiných věcí spojených s geologií. Podle mínění specialistů proces transformace začal ve 20. století a dokončí se ve 22. století, a nejostřejší fáze by měla spadat do let 1990-2030. Následujících 30 let bude prudkou fází planetární transformace a změny klimatu, na což se na západě docela vážně připravují. Například v prosinci 2011 institut Brookings publikoval studii, která se nazývá velmi skromně „Projekt vnitřního přesídlení". Je to v podstatě plán přemístění velkých mas lidí z Evropy na sever Eurasie, na území Ruska, které by se podle všech prognóz mělo stát v případě geoklimatické katastrofy pro bližších 200-300 let nejstabilnější oblastí planety. A co je nejhlavnější - oblastí zabezpečenou surovinami. Proto pokud na konci 19. století západní vrchnost zajímaly ruské nerostné zdroje, dnes se k tomu přidal zájem o území. Ne náhodou se první publikace „Římského klubu", a Římský klub byl opět vytvořen za peníze Rockefellerů a v menší míře Rothschildů, nazývá „Hranice růstu" kde se mluví o tom, že lidstvo dosáhlo svého rozvoje a dále se v průmyslové oblasti rozvíjet nemůže. Mimochodem, právě na ekologické problematice západní elita mohla obalamutit sovětskou, a skončilo to ostudou gorbačovštiny. Rockefelleři jen tak mimochodem perestrojku v Rusku i zařídili, podle jedné z verzí připravovali zničení Sovětského svazu právě oni díky kontaktům v bývalé SSSR. Oni, a potažmo i druhé rodiny se toho účastnili. Věc je v tom, že bez zničení Sovětského svazu nebylo možné naplno spustit proces globalizace, a kromě toho nebylo možné spustit deindustrializaci západu. A ne náhodou v roce 1991 na vystoupení v Bostonu železná lady Tchatcher otevřeně prohlásila, že Sovětský svaz v 80. letech nepředstavoval pro Západ vojenské nebezpečí, protože Západ měl vojenskou odpověď. Ale ekonomické nebezpečí SSSR představoval, a zničení Sovětského svazu bylo hlavní podmínkou realizace plánů světových elit. Rockefelleři a Rothschildové měli různé názory na to jak je možné „rozpadnout" SSSR, ale že je to možné udělat s pomocí části stranické elity SSSR bylo naprosto zřejmé.
    Ale i ekonomiku USA studená válka poškodila, země by se dostala do recese mnohem dříve, ještě v 90. letech, měli štěstí že SSSR byl zničen. Vše proběhlo mnohem dříve, problémy začaly v USA na konci 60. let, kdy USA ne z pohodlnosti začaly převádět průmyslovou výrobu do zemí třetího světa. Nejen kvůli tomu aby provedli deindustrializaci a udeřili po své třídě pracujících, ale i proto, že na konci 60. let USA, jak ukazují ekonomické výzkumy, přestaly být soběstatečným hospodářským mechanismem. I proto proměnili Čínu v dílnu světa a v tomto smyslu je možné říct, že Čína podržela USA nad hladinou ve velmi složitou dobu 70-80. let. Ale jak se říká chtěli jen to nejlepší, a dopadlo to blbě jako vždy. V důsledku dnes USA získaly konkurenta se kterým nevědí co dělat. Byl Sovětský svaz tehdy, ještě před válkou, takovým nepřítelem pro USA, že západní finanční elita chtěla srážku Německa s SSSR? Ano, západ chtěl jejich srážku a zničení obou. Sovětský svaz vyšel z války supervelmocí vítězně, v roce 1949 všechny naděje Západu na porážku vojenskou cestou zmizely když SSSR získal vlastní atomovou bombu. Proto začala studená válka.
    Poslední světová válka, Velká vlastenecká, byla pro ruský národ velmi těžkou zkouškou. Před Hitlerem ani jeden protivník - ani Napoleon, ani Karel XII., ani Poláci v začátku 17. století - neměli za cíl zničení ruského národa jako etnika, jako národa, až Hitler přišel jen kvůli tomu aby Rusko kompletně zničil, aby zajistil konečné řešení „ruské otázky". Rusové v letech 1941-45 bojovali za to, aby zůstali v historii, a zvítězili...