A chodili s bohem...

14.03.2014 18:28

    Chardinův vliv na katolickou teologii mohl být rozpoznán už při projevu zaniklého papeže Benedikta v roce 2009, jehož některé části se dají brát jako klíčový důkaz příprav Vatikánu na představení teologie inspirované mimozemšťany: „Úlohou kněžích je vysvětit svět tak, aby se stal živoucím hostitelem liturgií, aby liturgie nemohla být něčím co je vedle reality světa, ale aby svět sám se stal živoucím hostitelem liturgií.“ Chardinovou velkou vizí je nakonec dosáhnout skutečné kosmické liturgie, když se kosmos stane živoucím hostitelem. Pokud jde o otázku identity mimozemšťanů zdá se, že katolická církev má jasno a je na to připravená: „…máme jen mizivé důkazy, že máme co do činění s praktickým typem letounu, a i kdyby tomu tak bylo, není to záležitost potřeby, ale spíše lsti jak podporovat víru v démonické bytosti kamuflující se jako mimozemšťané“. Popisují „vesmírné vetřelce, kamuflující se démonické bytosti“ jako padlé anděly, nebo „pozorovatele“, kteří jako první přistáli na Zemi v biblické lokalitě hory Hermon. Jdou dále a popisují, jak kdysi padlí andělé zplodili rasu obrů: „…mimozemské bytosti, které tam přistály a ti, kteří využívali ženy ke zrození původních obrů, se nazývali Anakim a Nephilim,“ Přidejme k tomu a další abnormální tvorové za Časů Noema. Církevník Church napsal: „Možná, že původní skupina Nephilim byli průzkumníci, mnohem větší síla démonických andělů pod vládou Satana přišli na Zem až po velké povodni. Doménou těchto rebelujících duchů, nebo padlých andělů, je prý atmosféra...
    Vatikán tedy připravuje své katolické stoupence na přijetí mimozemských zachránců, ovšem za předpokladu, že biblické a okultní zdroje budou souhlasit. Mají prý spousty důvodů domnívat se, že atmosféra – kde se odehrává většina podivných pozorování – je královstvím těchto rebelujících duchů. Zdá se nevyhnutelné, že padlí andělé jsou zdrojem UAP - neidentifikovaný vzdušný jev - nebo UFO, což jsou démoni v přestrojení: „Pokud vezmeme v úvahu, že Vatikán vládne více jak 1 miliardě stoupenců, stejně jako ovlivňuje dokonce ještě větší počet lidí, vlády a celosvětovou politiku, a vymezuje překážky pro jejich přehodnocování křesťanství, jen stěží udrží většinu ,,duchovních“ činitelů po celém světě před naprostým přijetím mimozemských ještěrů–zachránců při jejich příchodu.
    Co si máme myslet o fantastickém tvrzení, že Vatikán přijímá démony převlečené za mimozemšťany jako budoucí zachránce církve a lidstva? Má-li křesťanství pravdu v tom, jak interpretuje fenomén UFO lze doufat, že zbytek lidstva jim poděkuje za jejich postoj vůči démonické přítomnosti maskující se za mimozemšťany. Pokud se mýlí, nebo jsou nepřesní ve svých analýzách, bude na ně nahlíženo jako na obstrukcionisty, či dokonce na nebezpečné exoty odmítající vidět pravdu která jim zírá rovnou do očí. Dají se ony „démonické přítomnosti, maskující se za mimozemšťany” považovat za věrohodné vyhodnocení mimozemského jevu? Dá se jev únosů a masakrování zvířat spojovat s lidsky vyhlížejícími „vesmírnými bratry“ kteří údajně tvrdili, že hodlají pomoci lidstvu přenést se přes překážky jaderného věku? Kde hledat alespoň nějakou pravdu? Počáteční zprávy o lidsky vyhlížejících mimozemšťanech byly v drtivé většině přívětivé a naznačovaly, že „vesmírní bratři“ byli vysoce morálně, jakož i technologicky vyspělí. Oproti tomu stojí invazivní povaha únosového fenoménu a předpokládané mimozemské entity stojící za tím. Co když se tu objeví mimozemští Kristové, kteří se inkarnovali na jiné světy, vždyť nejpřesvědčivější biblický argument pro jedinečnosti pozemského života je inkarnace! Druhá osoba trojice, ten, co přiměl celý vesmír k existenci, se stal věčným členem lidské rasy při inkarnaci. Vystoupil na nebe v těle a usadil se na svůj trůn jako člověk... To silně stojí proti existenci mimozemšťanů a mnohačetných inkarnaci na mimozemské světy.
    Čert aby se v tom vyznal... My… navrhujeme agresivní přípravy na antikristovu genezi – mimozemského hadího zachránce … je všem zřejmé, že se nyní Vatikán chytře připravil na jeho příchod… Ony by ty „agresivní přípravy” mohly být i jakýmsi krycím pojmem pro možnou náboženskou válku... Na vrcholu této náboženské války bude snaha sabotovat jakýkoli konstruktivní dialog nebo spolupráci s mimozemským životem. I když jsou to grázlové že jim není rovno, horko těžko si představuji jezuity jak přijímají mimozemské návštěvníky za „bratry v Kristu”. Ačkoli kdoví, třeba jsou s pozemskými plazovitými kamarádi... V tomto ohledu můžeme být všichni moc překvapeni budoucí úlohou, kterou převezme Vatikán při odhalování existence mimozemského života. Vzhledem k dosavadním zkušenostem a znalostem by církevníci mohli mít svým způsobem i právo posuzovat, či hodnotit motivace mimozemských návštěvníků. Byli by objektivní? Důkazy badatelů UFO ukazují, že ne všichni mimozemští návštěvníci se chovali způsobem, který by mohl být považován za škodlivý životním zájmům lidstva, nebo že by zneužívali lidská práva jedinců. Může ale někdo něco analyzovat? Je vůbec přáním lidstva, aby se „harmonicky přesunulo do širší galaktické společnosti, kde jsou životní zájmy pozemských jedinců spíše respektovány, než aby vyvolaly nějakou náboženskou - meziplanetární - válku?“ Jisté patrně je, že se opravdu něco moc podivného děje... Ačkoli proč podivného, vždyť už naši předkové za časů Abraháma se vesele bratříčkovali s bohy... Jsme na to připraveni?